Hata mi ediyorum bilmiyorum:(

Tuhaf tuhaf insanlar ya :)
Kimseye güvenip evladını bırakma
2 yıl 10 yıldır da tanıyor olsan da bırakma
Insanlar bir anda çok değişebiliyor canim
Ben ne bırakırım ne bakarım kimsenin çocuğuna emanetin canı azdır derler
Çok dogru ama ben zaten gorusmeyi kesmek istiyordum bir sekilde kurtulamiyordum resmen .. Buda bana hazir bi sebep oldu :)

Aslında tv ile sinirlandirmamak lazım. Davranışlarından hoşlanmadığın, koskoca evli barklı ama sosyal medyada sana gönderme yapan bir kadınla yalandan bir arkadaşlık kurmak yerine hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. Eşler arkadaş olabilir, ancak değil iş arkadaşı eşimin kardeşi olsun, kafam uymuyorsa ve beni raahatsiz eden durumlar varsa dunya dursa bir araya gelmem.
Ah ah daha ne sacmaliklari var ama ben anlatsam burda bi dunyaa ama ben varya bana herseyi yap uzerine gul bi bardak su ver unutuyorum yaptıklarını:(

Yok hiç vicdan yapmayın, tv yi çizmese bile baska nir sürü sabıkası var. Bahane edip soğuk yapın gitsin, kurtulursunuz
Evet o zaten bilmiyor tv nin cizilmedigini :) soylemedim bilerek sorsaydi sonradan tv ne oldu diye yine soylerdim belki

Yorumlariniz icin cook tesekkur ederim kizlar.. İnsan bazen hakli olduğunu baskalarindan duymak istiyo.. Esim zaten hic yorum yapmadi mubarek icimi döktüm buraya cok sagolun:)

Back
X