Hata mi ediyorum bilmiyorum:(

Böyle biri benim arkadaşım olsun istemezdim ne de olsa çocuk yetistiriyorum ve bu tarz insanlardan cocugumu uzak tutmak benim görevim diye düşünüyorum oğlum dogdugundan beri.Olan televizyona olmuş kötü de olmus ama genede maddi zararla kurtulmak en iyisi.Yoksa bu tarz insanin size ailenize ve yetistirdiginiz çocuga ne gibi bir faydasi olabilir ki hatta bolca da zarari olur zaman kaybi da cabası yani.Tv sebebiniz olmuş kurtulmussunuz takilmayin bence.
Tv den cizikler geçti canim ama dediğin gbi buda sebebimiz oldu cok şükür hakli bir sekilde mesafeyi koyduk .. Rabbim iyi insanlarla karşılaştirsin iyi komsular arkadaslar nasip etsin..

Selam arkadaslar .. Benim esimin is arkadasi var esler tanissin dediler tanistik.. Fakat bayanla pek anlasamadim ben nezaketen gorusuyordum arada bize geliyolardi biz de onlara .. Sonra evlerimiz iyice yakinlasti malesef .. Ben ne kadar gorusmek istemesemde kadin emrivaki yapıyordu akşam size gelelim eşime bise belli etme senin cagirdigini soyledik diye mesaj atiyodu bise diyemiyordum .. Bu vb. Sacma hareketleri vardi .. Neyse bu birgun yine herzamanki gibi esinden gizli kıyafet aldi netten .. Adresi sizin ev versem olur mu benimki anlamasin dedi .. Bende ver bari dedim .. Kargoyu almaya bize geldi akşam oldu kargo gelmedi ve ben pazara gidip balik alcaktim .. Dedi sen git al ben evde durup cocuklara bakayim hemde kargo gelir alirim .. Benim kizim 7 aylık onun ki 2 bucuk yasinda nerdeyse .. Tamam dedim pazar yakin zaten .. Gittim hemen geldim kargosuda gelmis zaten oda gitti ama morali bozuktu bende elbiseyi begenmedi sandim .. Sonraaa akşam bi farkettim kiii tv nin ekran fulll cizik yanii anasi aglamis tv nin .. Benim bebegim küçük yapmasi imkansız.. Ona sordum inkar etti baska kim yapabilir inkar edip beni salak yerine koymasi beni deli etti mesafemi koydum bundan sonra .. Ama durumlarında bana gönderme yapıyor falan ben yanlis mi yaptim acabaaa diyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyimmm
Sana pahalı bir ders olmuş, bir daha sefere gözünün tutmadığı, hoşlanmadığın kişilere evini barkını çoluk çocuğunu emanet etmezsin olur biter

Evet canım bende diyorum ya iki buklum olurum cocuk yapti dalgınlıgima geldi gormedim yaptıralim fln derim ama o inkar edip susmayı tercih etti.. Ama Rabbim e sukurler olsun ki cizik icine islememis geçti beni onlarla.muhatap etmedi
Insanlardaki umursamazliktan bize de lazim o zaman ben kendi kardeşimin evinde bile her hareketime dikkat ediyorum

Sana pahalı bir ders olmuş, bir daha sefere gözünün tutmadığı, hoşlanmadığın kişilere evini barkını çoluk çocuğunu emanet etmezsin olur biter
Pahali ders olmaktan son anda yirttik Allaha sukur :) cizikler geçti sonradan farkettim geçtiğini ama

Once pek bakamadim zaten kizim var kucuk ben gece 12 gbi farkettim çizildiğini cocugu uyuttum falan derken geri gittim sildim gectii ama yinede sorun onun inkar etmeso tv degil benim
Once pek bakamadim zaten kizim var kucuk ben gece 12 gbi farkettim çizildiğini cocugu uyuttum falan derken geri gittim sildim gectii ama yinede sorun onun inkar etmeso tv degil benim icin tamam tv ye de uzuldum de diyorum benimde cocugum var ilerde ne olur ne yapar Allah bilir
Silmeden tepki vermek yanlış olmuş. Onun inkar etmesi daha bi yanlış olmuş. Sen yine de görüşme derim bugün zarar vermemiş olması ilerde zarar vermeyeceği anlamına gelmez

Evet canım bende diyorum ya iki buklum olurum cocuk yapti dalgınlıgima geldi gormedim yaptıralim fln derim ama o inkar edip susmayı tercih etti.. Ama Rabbim e sukurler olsun ki cizik icine islememis geçti beni onlarla.muhatap etmedi
Sorun yalan söylemesi en çokta bugün bu konuda goz göre göre yalan söyleyen yarın neler soyler

Ben oyle olamam bi yere giderken cocugun oyuncagini bile götürüyorum kimsenin oyuncagini almasın diye .. Ama kafasi rahat olanda cok yani bende salagim zaten ben cizdim tv yi ona suc atiyorum sanki
Insanlardaki umursamazliktan bize de lazim o zaman ben kendi kardeşimin evinde bile her hareketime dikkat ediyorum

Kimseyle bu tarz samimiyetlere girmeye gerek yok. Eşinden gizli elbise alacaksa onu ilgilendirir neden izin verdiniz ki?
Bir de çapsız gibi durumlardan laf sokacak kadar çiğ birisi. İletişimi kesin bence direkt.

Ben oyle olamam bi yere giderken cocugun oyuncagini bile götürüyorum kimsenin oyuncagini almasın diye .. Ama kafasi rahat olanda cok yani bende salagim zaten ben cizdim tv yi ona suc atiyorum sanki
Belkide 7 aylık bebeğin bor mucize gerçekleştirip çizmiş olabilir :D

ne munasebet ya sen gıt ben evınde bekleyeyım falan
senı yalanına ortak etmeler
ustelık cocugunu da orda bırakıp cıkıyorsun...

aman yarabbı... sızdekı nasıl bır cesaret hadı onun derdı bellı sız nıye boyle kendınıze zarar verıcek hareketlere olanak tanıyorsunuz

ne munasebet ya sen gıt ben evınde bekleyeyım falan
senı yalanına ortak etmeler
ustelık cocugunu da orda bırakıp cıkıyorsun...

aman yarabbı... sızdekı nasıl bır cesaret hadı onun derdı bellı sız nıye boyle kendınıze zarar verıcek hareketlere olanak tanıyorsunuz
Bende şu an dusununce şaşırıyorum kendime ama o zaman bıraktım gittim yakin diye :(

Zaten onu kastetti yani benimki yapmadi diyerek :)
Tuhaf tuhaf insanlar ya :)
Kimseye güvenip evladını bırakma
2 yıl 10 yıldır da tanıyor olsan da bırakma
Insanlar bir anda çok değişebiliyor canim
Ben ne bırakırım ne bakarım kimsenin çocuğuna emanetin canı azdır derler

Evet bu bana ders oldu ciddi anlamda asla bir daha bu hatayi yapmam inşallah
Niye sürekli size mesaj atıp, akşam sen çağırmışsın gibi size geliyoruz çaktırma diyor onu da çözemedim? Böyle rahat ve laubali kadınlardan uzak durmak lazım. Hem emrivaki hem yalan. Bence siz mesafe koyamamissiniz fazla yüz vermişsiniz. Resmi davranan birine böyle yapamaz. Eşinden çekinir. Ama tabi bu tuhaf bi tip olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Yani eşin sana para verdiyse git evin eksiğini al dediyse o paradan artirip biriktirip surekli kendibe biseler almak da ne bunlar bana cok ters geliyodu ama soyleyemiyodum neden bilmiyorum:(

Niye sürekli size mesaj atıp, akşam sen çağırmışsın gibi size geliyoruz çaktırma diyor onu da çözemedim? Böyle rahat ve laubali kadınlardan uzak durmak lazım. Hem emrivaki hem yalan. Bence siz mesafe koyamamissiniz fazla yüz vermişsiniz. Resmi davranan birine böyle yapamaz. Eşinden çekinir. Ama tabi bu tuhaf bi tip olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Evet ben serr dursam yapamazdi ama iste yapamadim taki son olaya kadar:(

Aslında tv ile sinirlandirmamak lazım. Davranışlarından hoşlanmadığın, koskoca evli barklı ama sosyal medyada sana gönderme yapan bir kadınla yalandan bir arkadaşlık kurmak yerine hayatından çıkarmanı tavsiye ederim. Eşler arkadaş olabilir, ancak değil iş arkadaşı eşimin kardeşi olsun, kafam uymuyorsa ve beni raahatsiz eden durumlar varsa dunya dursa bir araya gelmem.

Back
X