Selam arkadaslar .. Benim esimin is arkadasi var esler tanissin dediler tanistik.. Fakat bayanla pek anlasamadim ben nezaketen gorusuyordum arada bize geliyolardi biz de onlara .. Sonra evlerimiz iyice yakinlasti malesef .. Ben ne kadar gorusmek istemesemde kadin emrivaki yapıyordu akşam size gelelim eşime bise belli etme senin cagirdigini soyledik diye mesaj atiyodu bise diyemiyordum .. Bu vb. Sacma hareketleri vardi .. Neyse bu birgun yine herzamanki gibi esinden gizli kıyafet aldi netten .. Adresi sizin ev versem olur mu benimki anlamasin dedi .. Bende ver bari dedim .. Kargoyu almaya bize geldi akşam oldu kargo gelmedi ve ben pazara gidip balik alcaktim .. Dedi sen git al ben evde durup cocuklara bakayim hemde kargo gelir alirim .. Benim kizim 7 aylık onun ki 2 bucuk yasinda nerdeyse .. Tamam dedim pazar yakin zaten .. Gittim hemen geldim kargosuda gelmis zaten oda gitti ama morali bozuktu bende elbiseyi begenmedi sandim .. Sonraaa akşam bi farkettim kiii tv nin ekran fulll cizik yanii anasi aglamis tv nin .. Benim bebegim küçük yapmasi imkansız.. Ona sordum inkar etti baska kim yapabilir inkar edip beni salak yerine koymasi beni deli etti mesafemi koydum bundan sonra .. Ama durumlarında bana gönderme yapıyor falan ben yanlis mi yaptim acabaaa diyorum.. Fikirlerinizi alabilir miyimmm