Merhaba kızlar, konu annemin tavırları. Öncelikle böyle bir konu açacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Yaklaşık 4 ay sonra düğünüm var malum çeyiz dizme eksik alma gibi telaşımız var şu günlerde. Bizim adetlerimize göre ev eşyası namına her şeyi erkek tarafı alır kız tarafı sandık çeyizi ne ise onunla gider ama nişanlımın durumu pek iyi olmadığı için sağolsun buzdolabımı ve çamaşır makinamıda babam aldı buraya kadar sorun yok ama alındığından bu yana gerek annem gerekse babam o kadar çok lafını ettilerki zaman zaman bizim vazifemiz değildi biz aldık diye başıma da kaktılar daha kullanmadan hem dolaptan hem de makinadan soğudum.
Bunlardan ziyade bir de annemin tavırları beni çok üzüyor 1-2 ay sonra ev tutup yerleştirmeyi planlıyoruz anneme birlikte gider temizler yerleştiririz diyorum ben gelmem Naciye'yle (kuzenim) gidin halledin diyor bu cümlesine o kadar çok kırıldımki tarif edemem çünkü ben taşınmıyorum evleniyorum.
Bir de en ufak bi merdane dahi istesem heveslensem annem daha benim bile yok ne gerek var gibi şeyler deyip hevesimi kursağımda bırakıyor.
Velhasıl bi kaç gündür odamdan pek çıkmıyorum konuşmuyorum işim varsa yapıp odama geçiyorum böyle davranarak hata mı ediyorum?