• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı ettim?

Tamam cnm ii yaparsin son kez konus anlat anlamazsa salla sonucta sen elinden geleni yapmis olcaksin gerisini o ve ailesi dusunsun artk sende hicc kafani takma buna hic yasmamissin gbi davrn

___dega___

Başka bi'seçeneğim yok zaten :/
Çok teşekkür ederim, iyi geceler:29:

İşin tuhafı ne biliyo musun ailesi melek gibi, üstüne titriyolar resmen. Annesi garibim erkenden çöktü kadın.
Sanırım ben kabul etmedikçe bu kim oluyo da beni istemiyo diye taktı kafasına.

Kardeşime anlattım cevap olarak "keşke demeseydin bi'şey hasta o kız ya yine atlarsa senin yüzünden" dedi:25:
Yazik o anne babaya...
Senin yuzunden falan degil miss ne alaka, evet dedigim gibi cok sivri davranmamak lazim ama sen ben neler yasiyoruz hayatta, hangimiz sipittik kendimizi bir yerden...Normal degil ne yazik ki...
Ac baska bir face hesabi, ikinci hesap, ekle 20-30 kisi bir de onu ekle ama normalde kendi hesabini kullan, rahatlasin o da :9:

Yazik o anne babaya...
Senin yuzunden falan degil miss ne alaka, evet dedigim gibi cok sivri davranmamak lazim ama sen ben neler yasiyoruz hayatta, hangimiz sipittik kendimizi bir yerden...Normal degil ne yazik ki...
Ac baska bir face hesabi, ikinci hesap, ekle 20-30 kisi bir de onu ekle ama normalde kendi hesabini kullan, rahatlasin o da :9:

Ay ne biliyim ya insan korkuyo, bak son söylediğin çok mantıklı olmazsa öyle yapayım herkes rahatlasın:1:

Hayır, yoksa senin çevrende de mi var böylesi:1:

Facedeki adınızı değiştirin, profil resmi falanda koymayın o zaman bulamaz sizi, eğer sizde ekli olan bi arkadaşınız, onda da ekliyse, o sizde ekli olan arkadaşınızın arkadaşlarını karıştırıp size ulaşabilir. Bu yüzden hem ad değiştirip hem de resim koymamalısınız.

Facedeki adınızı değiştirin, profil resmi falanda koymayın o zaman bulamaz sizi, eğer sizde ekli olan bi arkadaşınız, onda da ekliyse, o sizde ekli olan arkadaşınızın arkadaşlarını karıştırıp size ulaşabilir. Bu yüzden hem ad değiştirip hem de resim koymamalısınız.

Ama bu da çözüm değil ki ben yine millet için kendimi kısıtlamış olacağım.
Bugün cevap yazarsa bi'iyi niyetle konuşup anlamasını sağlıycam kişisel algılama vs diye.
Hayır yolda görsem konuşmaz bile belki, neyin takıntısı anlamadım.

hayir, daha onceden eski adiyla arama yapildiysa bulabilir. bence birkac ay facebookunu kapatsa daha iyi olur.

Bence hata yapmamışsın iyi yapmışın

Sen kimsenin psioloji, stres topu veya şamar oğlanı değilsin. Sen zaten psikolojisi iyi değil diye uzunca süre efendi gibi sessizliğini korumuşsun ama bu artık dozunu kaçırmış ve bence az bile yapmışsın. Kimsenin psikolojisinin suçlusu sen değilsin, çeken de sen olmazsın bu kadar basittir bence.

Kimse kusura bakmasın da hadsizliği yüzüden intihar edecekse de etsin yani. Hadi normal trip etse neyse de babanıza kadar laf söyleyemez kimse. Adamcağız kaç senedir alın teriyle çalışmış kazanmış, böyle her önüne gelen kendini bilmez laf söylesin diye mi yani. Hiç te acıyamayacağım kendisine...

Birak ya ben olsam daha agir konusurdum gerizekaliya bak kim oluyorsunda karsi tarafi rencide edicek laflarda bulunabiliyorsun? Hem ota b*ka intihar mi edilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayir, daha onceden eski adiyla arama yapildiysa bulabilir. bence birkac ay facebookunu kapatsa daha iyi olur.

Bence hata yapmamışsın iyi yapmışın

Sen kimsenin psioloji, stres topu veya şamar oğlanı değilsin. Sen zaten psikolojisi iyi değil diye uzunca süre efendi gibi sessizliğini korumuşsun ama bu artık dozunu kaçırmış ve bence az bile yapmışsın. Kimsenin psikolojisinin suçlusu sen değilsin, çeken de sen olmazsın bu kadar basittir bence.

Kimse kusura bakmasın da hadsizliği yüzüden intihar edecekse de etsin yani. Hadi normal trip etse neyse de babanıza kadar laf söyleyemez kimse. Adamcağız kaç senedir alın teriyle çalışmış kazanmış, böyle her önüne gelen kendini bilmez laf söylesin diye mi yani. Hiç te acıyamayacağım kendisine...

Birak ya ben olsam daha agir konusurdum gerizekaliya bak kim oluyorsunda karsi tarafi rencide edicek laflarda bulunabiliyorsun? Hem ota b*ka intihar mi edilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ablam da öğretmen kpssye calisiyo demeyim dedim de biraz önce yazdım "ya o kız hasta sen niye deliyle deli oluyosun bi'lafa beton zemine atlayıp aylarca yatalak kaldı ne kadar normal olabilir" diye bana kizdi. Asıl bomba ben bu kıza böyle terbiyesiz oldugun sürece arkadasim falan olamazsın ekran görüntülerini de alıyorum deyince cevap olarak aynı şeyleri yazıp "hadi kes lan s..tir git:D" yazmış. İyice gözüm döndü yani deli deliyi görünce sopasini saklarmış hesabı seytan diyo git dayan kapisina öyle olmaz böyle olur de. Kardeşine yazicam bugün bu kaç oldu ya çözüm bulun ya da ben ugrasamam kusura bakmayın diye... Kız zaten profilini dondurmuş tirsti mi napti:/

Arkadaşlar merhaba...
Şu saatte keyfimi kaçıran bi'şey oldu ve ben sinirlerime hakim olamadım hata ettim sanırım.
Şimdi bizim bi'tanıdık var bu kız ilkokulda geldi sonra ortama alışamadı gitti (aynı zamanda yakın arkadaşımla aynı binadalar) sonra lisede aynı okula yazıldı yine aynı senaryo açıktan okudu hep... Bu süreçte tek muhabbetimiz "merhaba"ydı. Ben de bi'dönem böyle olduğum herkesi Facebook profilimden sildim. Sonuçta fotoğraflarımı vs koyuyorum yakın çevrem olsun istedim.

Bu kızı silince önce 11 yaşındaki kız kardeşime yazdı: "Ablan beni eklesin geri canım" diye, kardeşim cevap vermedikçe yazmış böyle bi'ton, sonra ben gördüm zaten. Ben de kıza "seni listeden çıkaran benim küçücük kıza niye okadar mesaj atıp duruyosun bana sorsana onun yerine" dedim ve niye sildiğimi söyledim.
Bu bana bi'hakaretler, bi'küfürler dedim git işine...

Çok açık vermek de istemiyorum da bi'zaman sonra bu kız intihar etti ama öyle ergen işi hap yutayım arkadaşıma da haber vereyim dikkat çekerim kafasında değil bildiğin abuk bi'sebepten 4.kattan atladı tüm kemiklerini kırdı.

Bunları arkadaşım söyledi ben de geçmiş olsun deyip geçtim çünkü gidip görecek samimiyetim yok okula her gelenle görüşemem ya taa 18 yaşımdaki yani, şimdi yaşım 24.

Gelelim günümüze kız iyileşti ayaklandı aylar geçti iki gün önce yine beni eklemiş bu 4.eklemesi. İki gün bekletip reddettim. Gelen mesajla şok oldum diyebilirim. Benim babam yaklaşık 22 senedir oturduğumuz binanın güvenliğine bakıyo emekli oldu taşınıcaz ama kardeşimin okulunu bekliyoruz. Bu kız bana tipik "kapıcı kızı" tripleri s..tir yazmış. Hayır ben zerre takmazdım ama 11 yaşındaki kardeşim gördü "abla niye öyle yazmış ki" deyince koptum ben de...

"Ya he he ondan böyle ısrar kıyamet beni eklemen, eklemeyince çıldırman. Böyle terbiyesiz olduğun için hiç bi'zaman arkadaş olamayacağız. Beni yolda görüp kafanı eğeceğine yüzüme söyle böyle sosyal medyadan saldırma, şikayet dilekçesini gelir evinin kapısına yapıştırırım. Cidden babama kadar lafı uzatınca utanmadın mı yazarken? Bi'daha benimle bu tarz konuşursan bu kadar sakin olmam haberin olsun" yazdım.

Bi'tarafım belli psikolojisi iyi değil boşver dedi, diğer tarafım ben mii uğraşıcam banane dedi. Yine intihar etmez dimi ya :/

Valla içimden "gebersin psikopat" demek geldi...

Valla içimden "gebersin psikopat" demek geldi...

ne kadar acımasızsınız, bu kız kendinden başkasına çok fazla zarar vermiyor; hasta olmuş, beyni düzgün çalışmıyor.
yorumunuzu okuyunca tüylerim diken diken oldu, iğrendim.

Camamber dün ben de sinirle ortak arkadasa bidaha bana böyle yazarsa gelir ben atarım onu aşağı yazdım. Geri çok çok utandım ama demiş bulundum:/

Camamber dün ben de sinirle ortak arkadasa bidaha bana böyle yazarsa gelir ben atarım onu aşağı yazdım. Geri çok çok utandım ama demiş bulundum:/

senin durumun farklı, anneme bile sinirle ne biçim şeyler demişimdir ben... anlık söylenen bir şeyden bahsetmiyorum, senin başına geldi bu olay; sinirlenen kişisin sen. hiçbirimiz de peygamber değiliz ama dışarıdan bakan göz, gelip "gebersin" diyor. sevdiği birilerinin akıl hastalığına yakalanmayacağına çok emin bir şekilde... belki çocuğu öyle olacak, ne kadar kolaymış ya insanlara "gebersin" demek! yemin ederim midem bulandı.

Bence de kararında davranmışsın. Sonuçta her insanın ayrı psikolojine göre kombinasyon yaparsak vay halimize.. tabi psikolojisine ineceğimiz durumlar mutlak olacaktır ancak şu durumda olay senlik değil. Kişiliği sağlam biri zaten dünya yansa intihar etmez, tam tersi durumda da sudan sebep arar dışarıdaki seyyar satıcıya kızar intihar eder.

Back
X