Hata mı yapıyorum ? .s

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
soru çok saçma olcak ama canımı sıktılar kafama takıldı saçma soru için şimdiden kusura bakmayın :)

5 aylık güzel bi iliskim var. erkek arkadaşımın teyzesiyle telefonda görüşüyorum. uzak oturdugu için yüz yüze tanışma fırsatı olmadı. teyzesiyle telefonda görüştüğümü duyan bi arkadaşım hata yapiyosun görüşme arama ilerde yüzüne vururlar beni ariyodun konusuyordun diyr dedi .s teyzesi tatlı cana yakın hakkınızda hayirlisi nasip olsun hayırlısıysa evlenin inşaallah diyrn biri yüzüme böyle bişeyi vurur mu ki .s sadece iki aydır konusuyorum telefondan tanıdığım kadarıyla öyle birşey beklemiyorum ondan ama sevgiliyken böyle teyzesiyle filan görüşüp sonradan pisman olan yada olmayan var mı ???

niye hata yapmış oluyorsun ki canım? teyzesiyle seni ilk erkek arkadaşın görüştürdü ama değil mi? eğer böyleyse zaten tanışmanı istiyordur, bu da seni ciddiye aldığını gösterir zaten. bunda sorun ne anlamadım. ayrıca sevdiğin insanın sevdikleriyle görüşmenin zararı olmaz. Allah göstermesin ayrılık durumu olursa onlarla da ister istemez muhabbeti azaltıyorsun ya da kesiyorsun, tek bu var. Böyle şeyleri takma kafana.

Teyzesiyle konuşmanız neden hata olsun ki.
Sizin teyzeden bir beklentiniz yok ki..
Ya da bir mefaatiniz.
Evlenmek içim yardımına ihtiyacınız mı var.
Sevmişsiniz, iyi anlaşıyorsunuz. Ne var bunda.
Bunu söyleyenlerin gerekçesi çok mantıklı değil bence

evet ilk erkek arkadaşım konusturdu. başta istemiyordum cekiniyordum bigun zorla konusturdu teyzesiylr o gün bugundur birbirimizi arayıp konuşuyoruz . güya ilerde teyzesi bana dicekmiski ortada daha evlilik yokken konustun benimle dermiş .s konuşmak hataymis bana bunu diyende çocuğun annesiyle gorusuyo evlerine iftara filan gitti annesiyle konuşunca oluyorda teyzesiyle konuşmak mi suç

bence hatanız hala o arkadaşları yanınızda barındırmak. Kıskandıkları her hallerinden belli. Mutluluğunuzu çekemiyorlar bence

bencede çok mantıksız :) teşekkürler bana hak veren birileri çıkınca mutlu oldum :)

valla bunu diyen arkadaşın senin mutluluğunu kıskanıyordur belki de. ben eşimle ilk çıkmaya başladığımızda da teyzeleri, kuzenleri, yurt dışındaki dayısıyla telefonda konuşurdum. bu hem onları, hem beni mutlu ederdi. beni tanıştırmaya değer görmüş ki bu da mutluluk verici. dediğim gibi, sadece samimiyet dereceni ayarla. şirin ve hatırnaz olduğun sürece de kim sana bir şey diyebilir ki? mutlu ol, başkalarının dediğini boşver.

bence hatanız hala o arkadaşları yanınızda barındırmak. Kıskandıkları her hallerinden belli. Mutluluğunuzu çekemiyorlar bence

16yıllık arkadaşım bunu diyen... hep kader bizi aynı okula aynı şehire sürüklüyo nasıl cikartiyim hayatımdan .s

16yıllık arkadaşım bunu diyen... hep kader bizi aynı okula aynı şehire sürüklüyo nasıl cikartiyim hayatımdan .s

Bilmiyorum ama pek sağlıklı bir arkadaşlık değil bence ilerde daha kötü kıskançlıklar yapabilir :44:

sizde görüştünüz evlisiniz ve o iki arkadaşımın dediği gibi bişey gelmedi başınıza kötü örneklerden banane sizi örnek alcam onlarda ne düşünürse düşünsün :)

Bilmiyorum ama pek sağlıklı bir arkadaşlık değil bence ilerde daha kötü kıskançlıklar yapabilir :44:

ben herşeyimi anlatmiyorum ona zaten .s kader ayirana kadar dursun böyle .s teyzesiyle konustugumu da yanlışlıkla öğrendi zaten...

Genelde o lafi kv için derler ama

Bende hata olduğunu sanmıyorum teyzesiymiş zaten ne kötülüğü olabilir ki en fazla , hem sevdiğin adamın yakınlarıyla iyi anlaşmak onlar tarafından seviliyor olmak ayrı bir mutluluk

kv ne demekki .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…