niye hata yapmış oluyorsun ki canım? teyzesiyle seni ilk erkek arkadaşın görüştürdü ama değil mi? eğer böyleyse zaten tanışmanı istiyordur, bu da seni ciddiye aldığını gösterir zaten. bunda sorun ne anlamadım. ayrıca sevdiğin insanın sevdikleriyle görüşmenin zararı olmaz. Allah göstermesin ayrılık durumu olursa onlarla da ister istemez muhabbeti azaltıyorsun ya da kesiyorsun, tek bu var. Böyle şeyleri takma kafana.
Teyzesiyle konuşmanız neden hata olsun ki.
Sizin teyzeden bir beklentiniz yok ki..
Ya da bir mefaatiniz.
Evlenmek içim yardımına ihtiyacınız mı var.
Sevmişsiniz, iyi anlaşıyorsunuz. Ne var bunda.
Bunu söyleyenlerin gerekçesi çok mantıklı değil bence
evet ilk erkek arkadaşım konusturdu. başta istemiyordum cekiniyordum bigun zorla konusturdu teyzesiylr o gün bugundur birbirimizi arayıp konuşuyoruz . güya ilerde teyzesi bana dicekmiski ortada daha evlilik yokken konustun benimle dermiş .s konuşmak hataymis bana bunu diyende çocuğun annesiyle gorusuyo evlerine iftara filan gitti annesiyle konuşunca oluyorda teyzesiyle konuşmak mi suç
bence hatanız hala o arkadaşları yanınızda barındırmak. Kıskandıkları her hallerinden belli. Mutluluğunuzu çekemiyorlar bence
bence hatanız hala o arkadaşları yanınızda barındırmak. Kıskandıkları her hallerinden belli. Mutluluğunuzu çekemiyorlar bence
İnsanların iyi niyetini neden hep fesatlık boyutuna taşırlar ,hiç anlamam ..
16yıllık arkadaşım bunu diyen... hep kader bizi aynı okula aynı şehire sürüklüyo nasıl cikartiyim hayatımdan .s
valla bunu diyen arkadaşın senin mutluluğunu kıskanıyordur belki de. ben eşimle ilk çıkmaya başladığımızda da teyzeleri, kuzenleri, yurt dışındaki dayısıyla telefonda konuşurdum. bu hem onları, hem beni mutlu ederdi. beni tanıştırmaya değer görmüş ki bu da mutluluk verici. dediğim gibi, sadece samimiyet dereceni ayarla. şirin ve hatırnaz olduğun sürece de kim sana bir şey diyebilir ki? mutlu ol, başkalarının dediğini boşver.
Bilmiyorum ama pek sağlıklı bir arkadaşlık değil bence ilerde daha kötü kıskançlıklar yapabilir :44:
sizde görüştünüz evlisiniz ve o iki arkadaşımın dediği gibi bişey gelmedi başınıza kötü örneklerden banane sizi örnek alcam onlarda ne düşünürse düşünsün :)
kesinlikle kötü bir şey gelmedi. tam tersi sülalenin kıymetli geliniyim
ben herşeyimi anlatmiyorum ona zaten .s kader ayirana kadar dursun böyle .s teyzesiyle konustugumu da yanlışlıkla öğrendi zaten...
Genelde o lafi kv için derler ama
Bende hata olduğunu sanmıyorum teyzesiymiş zaten ne kötülüğü olabilir ki en fazla , hem sevdiğin adamın yakınlarıyla iyi anlaşmak onlar tarafından seviliyor olmak ayrı bir mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?