- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
kv ne demekki .s
kayınvalideler için derler yüz göz olma mesafeli ol diyee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kv ne demekki .s
kayınvalideler için derler yüz göz olma mesafeli ol diyee![]()
göürşmeye devam edin bencede hiçte kötü bişey değil bende ilk teyzesiyle konuşmaya başlamıştım hiçte yüzüme vurulmadı hatta şuan aramız çok çok iyi öper durur beni aile bağlarını bir yerden başlayıp iyi tutmak gerek ileriyi düşünüyosanız eyer bence arkadaşınız biraz kıskançlık yapmış olabilir![]()
kayınvalidemde tatlı birine benziyor :) kendi kaynanasindan çok çekmiş bana çektirmez o kadın ogluna hep dermiş benimle ne işin var mutlu olcagın biriyle evlen gerisi sorun değil dermiş hep hiçbirşeye karışmaz :)
çok kıskanç biri evet ama bu konuda hiç kıskandıgını düşünmemiştim :) niye kıskanmıştir ki .s kendiside sevgilisinin annesiyle gorusuyor evlerine gidip .s
benimki de şu an öyle bal gibi bir kadınnumarım hep öyle olurlarrr
![]()
![]()
bazi insanlarda var bu kıskançlık ben mutlu olayım başkası olmasın gibi düşünüyo olabilir benimde 1 arkadaşım var kendide nişanlı benden 1 hafta sonrada o evlenicek ama sürekli sorular sorar gelinliğini kiraladınmı aldınmı dedi dün kiraladım dedim aa ben aldım fln dedi ezmeye çalıştı ama ben bunu cahiliiğine veriyorum çokta sık görüşmüyorum zatn bu huyunu anladıktan sonra mesafeyi koydum
5 ay bence birine "kayınvalidem" demek için çoook erken.
Ayrıca 3 aylık sevgiliinin teyzesiyle konuşmak için de öyle.
Bence biraz zaman tanıyın, arkadaşınıza katılıyorum, kötü niyatli olduğunu düşünmüyorum, sadece gerçekçi bakmış.
Mutluluklar dilerim.
rabbim kıskanç fesat insanlardan uzak tutsun inşaallah..
gidip yüzüne kayınvalidem demiyorum ki.
teyzesiylede ha 3 ay sonra ha 15 ay sonra konuşmuşum ne farkederki..
hani derler yaa bazen ilk görüşte bilirsin o senin için doğru insan diye benim hissim ona karşı öyle... rabbim bozmasin inşaallah..