- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
Önce size kendimden bahsediyim..annemle babam ayrı ve ben annemle yaşıyorum.bu yaşıma kadar çok şeyler yaşadım gördümm...19 yaşındayım ve benim için sadece annem var..birde 5 senedir sevgilim var.daha yeni sözlendik.askere gidicek 2 sene sonra.tecil ettirdi malesef..ve biz askerden önce evlenmek istiyoruz..annemle kalıcam o askerdeyken.çünkü evlenirsek şu anda evi yok askerden gelince evlenmeyi düşünüyoduk.İyi bi işi var.ailesiylede iyi anlaşıyorum.ama 2 sene içinde evlenmek istiyoruz.doğrumu yapıyoruz..sadece istediğim iyi bi aile kurabilmek..çünkü ben buna çok hasretim.ailemde düzgün evliliği olan kimse yok..herkes evliliği kötülüyo..evlilik bu kadarmı kötü??O askerdeyken ailesindede kalırım.çnkü bi kaç ay beraber oturucaz..bi akıl verirmisiniz bana...kötümü düsünüyorum ben..sadece cok seviyorum onu...oda aynı şekilde..herkes imreniyo bize kavga bile etmiyoruz...askerden önce evlilik kötü bişeymi?daha doğrusu evlilik kötü bişey olabilirmi? insanı sevdiğinden baska ve onun yanında olmaktan başka ne mutlu edebilirki..?ailem istemicek askerden öne biliyorum..ama böyle duramıyorum..çünk mutsuzum.bi tek onun yanında mutluyum..annem daha genç 37 yasında ve evlenesin istiyorum.beni beklemesine gerek yok cünkü onun içinde zor..hayat yalnız geçermi?bu kadar sene benim için çabalayan bi insana evlenme diyememkii...! Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..Kötü bişeymi yapmak üzereyim?? TEK İSTEĞİM MUTLU OLMAK.... mafoldumben