• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata mı yaptım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün oğlum ilk kez kreşe girişte çok sorun çıkardı çok ağladı tepkiliydi.
kreş müdür de dün de hırçın olduğunu evde bir sorunumuz olup olmadığını çocuğun bundan etkilendiğini düşündüğünü söyledi

ben de kötü bir hafta sonu geçirdiğimizi biraz sıkıntılı olduğumuzu söyledim. konuyu tam anlatmamakla beraber biraz bahsettim babaannemiz geldi gitti, şimdi akşamları yardımcı başladı, babaanneyle uyum sorunu yaşadık, babamız şehir dışında diye söyledim.

o da babaanneye hediyeler alıp çocuklarıda babaanneye alıştırmamı, benim içten içe hissettiğim sıkıntı yüzünden çocukların onu görünce gerildiğini, rahat olmamı, çocukların çok üstüne düştüğümü rahat bırakmamı falan söyledi ve ben sebebini bilmiyorum ama gerildim.

sorunlardan bahsetmekle hata mı yaptım???
sanki bilmesi gerekmiyormuş gibi, sıkıntımı içime sığdıramadığım için gereksiz yere anlatmışım gibi geldi
müdürümüz biraz bilmiş bir tiptir, konuşma kv ile ikili ilişkime değindi belki de o yüzden rahatsız oldum bilmiyorum
iyi de siz gidip sıkıntınızı içinizi dökmek için anlatmıyorsunuz ki ortak noktanız çocugunuz ve onun hırcınlık problemi size çözüm yolları sunmus
biz de çok özel sıkıntılarımızı bıle mudurumuze anlatmamız gereken durumlar olabılıyor sonucta o sızın dert ortagınız degıl

Hmm, belki senin minikler birseyler citlatmistir, belki sende benim gibi ne hissediyorsa suratindan okunan cinstensindir tatlim.
Benim minikler konuşamıyor henüz anlatabilecek kadar değil en azından
Ama yüzümden anlaşılması mümkün

cevabını görunce sormadan edemedım.bende kızımı 18-20 ay gbı kreşe verecegım mecbur.ama çok kuçuk gbıme gelıyo alışamaz ezilir derdını anlatamaz dıye cok uzuluyorum....ılk gunlerı nasıl atlattınız??? nasıl gectı yardımcı olur musunuz??

konuyu acan arkadasa gelınce ben olsam anlatmazdım ama hata dıyemeyız tabıkı.bırde 16 aylıkmış çok kuçuk ne kadar etkılebılırkı yasananlardan.
Canım her çocuk için bu durum farklıdır.Lakin ben ilk işe başladığımda kızım 2 aylıktı.Annem evimizde bakıyordu.14 aylıkken yeğenim vefaat etti.Annem yengemin yanına gitmek durumunda kaldı.Bende haliyle kreşe verdim .Ama benim kızım zaten alışıktı sabah çıkıp akşam gelmeme.
İlk gün hiç zorlanmadı, ağlamadı.
Ayrıca hoşuna bile gidiyordu dışarı çıkmak.Malum istanbulda apartmanlarda ne komşuluk var ne mahalle kavramı.Çocuk 4 duvar arasındaydı.
Şimdi arkadaşları var,kendince çevresi var öğretmeni felan çok iyi.
Yemesi düzeliyor,uykusu bile düzeliyor.(21:30 diyince kimse ayakta tutamaz kızımı)
Konuşması zaten beni bitiriyor.
Kısacası ilk başta mecburiyettendi ama şimdi iyiki kreşi tercih ettim diyorum.
İnşallah sende pişman olmazsın.
Konu sahibi hakkını helal et sabote ettik biraz.

Canım her çocuk için bu durum farklıdır.Lakin ben ilk işe başladığımda kızım 2 aylıktı.Annem evimizde bakıyordu.14 aylıkken yeğenim vefaat etti.Annem yengemin yanına gitmek durumunda kaldı.Bende haliyle kreşe verdim .Ama benim kızım zaten alışıktı sabah çıkıp akşam gelmeme.
Ayrıca hoşuna bile gidiyordu dışarı çıkmak.Malum istanbulda apartmanlarda ne komşuluk var ne mahalle kavramı.Çocuk 4 duvar arasındaydı.
Yemesi düzeliyor,uykusu bile düzeliyor.(21:30 diyince kimse ayakta tutamaz kızımı)
Helal olsun ne demek
Benim çocuklarım 6 aylıkken başladı hiç pişman olmadım maaşallah gelişimleri uyumları gayet iyi
Iyiki bakıcı yada büyükanne tercih etmemişiz

Helal olsun ne demek
Benim çocuklarım 6 aylıkken başladı hiç pişman olmadım maaşallah gelişimleri uyumları gayet iyi
Iyiki bakıcı yada büyükanne tercih etmemişiz

kesınlıkle dısarıyı cok seviyolar zaten.benımde tercıhım kreş ama yasının kuçuk olmasından zıyade uzuluyodum.ınş bızde sıın gbı kolay adapte oluruz

Back
X