hata yapmak,yanlış karar vermek istemiyorum...!

Eğer öyle olmasaydı kendini haklı görseydi sizi eve bıraktıktan sonra gidip sonra siz içeri girerken geri gelip gülümsemezdi belkide sizin gönlünüzü almak için dönmüştü ama siz kapıyı çarpınca bişey diyememiştir.Şimdi siz evlenince çeyiz borcunu ben ödiyicem diyince acaba evlendikten sonra çokmu sıkışırız hem onun borçları hem senin çeyiz borçların zorlanırmıyız diye bir endişe duyup anlık tepki vermiş olabilir.Evlenince benden gelecek olan maaşamı güveniyor evini geçindirmek için diceksiniz belki ama en azından borçlar bitene kadar birbirinize destek olacağınızı biliyordur.

Çeyizim için bişeyler aldım resimlerini ona gösterdim dediniz ya ondan sonra oldu tüm bu tatsızlıklar dediniz.Belki o gün onların evinde böle bir konuşma açılmıştır ve ailesi onun aklına bu düşünceleri sokmuştur?Düğün arefesinde stresten böle tartışmalar çıkabilir sağlıklı düşünemiyor olabilir şuanda.Daha sonra konuşup orta yolu bulacaınıza inanıyorum.

sanki aklımdan geçenleri yazıyorsunuz sanki nişanlımın ruh hakını cok iyi bilen biri yazıyor bunları...
evet yazıklarınız geçrekten doğru seyler..yanikesinlşkle olaya duygusal yaklamıyorum mantıklı düşündğümdede bana yazdıgınz cümleler geliyor..onu ben tanıyorum,biliyorum...parayı sorun eden biri olmadıgını biliyorum..çok sıkışıcağımızı düşünüyor sanırım...ne olacak bilmiyorum kafam karmakarısık...burda herkes sizin gibi objektif yazabilse ama çoğu kk üyesi yazdıklarıma göre yorum yapıyor nişanlım açısından bikaç sn düşünseler sizin gibi keşke..

yasadıklarım çok yoruyo beni
hadi gel bir kağıda stres yaptığımız şeyleri yazalım
okuyalım çözüm bulmaya çalışalım
kalk biraz hava alalım
Bunlar nişanlının tartışma başlamadan önce ilk kurduğu cümleler.Baştan belli etmiş birşeylerden huzursuz olduğunu stresli olduğunu ama kendi söyledikleri kendi kafasındada net değil muhakkak biri kafasını karıştırmış:31:

bence de halı altına süpürülemeyecek ve öenmsiz görülecek bir konu değil bu..
bak ben sana kendimden örnekleyeyim geçen yaz evlendik..benm okulum bitti 1 ay sonra yani. ama ben dedm eşime bak işe de giremedm daha ailem beni okuttu şimdi de kardeşim ünv.de okuyor bir günümü göremeden evlenecegm dedim ama çeyiz falan borca sokamam.Eşimde dediki haklısın çekerim kredi alırız eşyalarımızı 4.4lük olmaz 3.4lük olur zamanla hallederiz..dedim ben bu adamla evlenmeyeyipte napayım:nazar:
sadece yemek takımı kaşık takımı gibi küçük mutfak eşyalarını aldı annemler,babam çiftçi ve para kazanamamıstı o yıl..o yüzden başka birsey yapamadılar...
ama biz eşimle herseyimizi aldık 2 oturma grubu almadık tek aldık oldu işte birşeyler..
ben beni böyle düşünen bir adamla evlenecektim daha ne isterdim .. kredi çekti eşim 3yıllık hemde yarısını dügündeki çeyreklerle falan kapadım gerisini de az az ödüyor ve eşimin babası 10 sene önce ölmüş annesine 1 emekli maaşı var kadın saolsun annem kadar ceyiz aldı bana ve ailen haklı okutmuşlar seni daha ne dedi..
diyecegim o ki senin nişanlın pek dürüst gelmedi bana... sende çalısacakmıssın üstelik..
5-10binin lafını mı yapıyor sana.. çekmeliydiniz beraber kredi yuvanızı kurup borcunuzu da ödemeliydiniz..ya da olan olmuş o sana hesap sormamalı erkek adamdır yakışmaz yani.. ben iyice düşün derim evlenince şimdi hoşgördüğün herseyi gözüe öyle batacak ki...

Hani ikinizde stres yaptığınız şeyleri yazmışsınızya kağıda acaba onun yazdığı maddeler nelerdi?Buda sorunun kaynağını bulmaya yardımcı olabilir..

kızlar nişanlımın stres yaptığı şeyler yani kağıt elimde şimdi bunları yazıyorum madde halinde...
1.şubatta çekeceğim kredi boruc
2.beyaz eşyayaı hala almadım buna çok sinir oluyorum ve stres yapıyorum
3.evlilik tarihi uzayacak diye çok korkuyorum
3.yeni başladığım işte ilerleyecelecekmiyim diye bunu çok düşünüyorum
4.acente olabilcekmiyimya olmazsam?
5.evlendikten sonra eşimle sık sık kavga edecekmiyiz..nişanlılık dönemimizde yasadıklarımızı yasyacakmıyız?
6.araba alamadım hala
7.acilen bir yerden 10.000 tl para bulmalıyım bunu bulursam çoğu stresim kaybolacak

aynen bunlar yazıyor kağıtta kızlar harfi harfiyen yazım

:) Katıl bakalım yarışmaya, al paranı sonrasını konuşuruz.
Bunların hepsi hikaye canım, inanmak istediğine inanıyorsun sadece.
KArşına geçip bu kadar kabalaşabilen bi erkekten her şey beklerim ben.

:1::1:konulari karistirdin galiba burda yarismaya katilan kimse yok:1::1::27:

kızlar nişanlımın stres yaptığı şeyler yani kağıt elimde şimdi bunları yazıyorum madde halinde...
5.evlendikten sonra eşimle sık sık kavga edecekmiyiz..nişanlılık dönemimizde yasadıklarımızı yasyacakmıyız?
6.araba alamadım hala
7.acilen bir yerden 10.000 tl para bulmalıyım bunu bulursam çoğu stresim kaybolacak

butun stresi parayla maddiyatla ilgili...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:

sanki aklımdan geçenleri yazıyorsunuz sanki nişanlımın ruh hakını cok iyi bilen biri yazıyor bunları...
evet yazıklarınız geçrekten doğru seyler..yanikesinlşkle olaya duygusal yaklamıyorum mantıklı düşündğümdede bana yazdıgınz cümleler geliyor..onu ben tanıyorum,biliyorum...parayı sorun eden biri olmadıgını biliyorum..çok sıkışıcağımızı düşünüyor sanırım...ne olacak bilmiyorum kafam karmakarısık...burda herkes sizin gibi objektif yazabilse ama çoğu kk üyesi yazdıklarıma göre yorum yapıyor nişanlım açısından bikaç sn düşünseler sizin gibi keşke..

Aslında yazdıklarına bakarlırsa şimdiden bunların hesabını yapan biri sana bu cümleleri kuran biri affedilemez gibi geliyor.Ama her zaman söylenen söz gerçekten içinden geçen olmuoyr bende okuduğumda nişanlının içinden gelerek söylemediği kanaatine vardım sinirle stresle kurulmuş cümleler diye düşünüyorum ve birbirinizi sevdiğiniz için ona kendini ifade edebilmesi için bir şans vermen gerekiyor diye düşünüyorum onunlayken ona evlendiğinizde mutlu olacağınız ve sıkıntı çekmeyeceğiniz konusunda destek vermenizi bekliyor gibi bazen kendi imaknaları evliliğin sorumluluğunu almaya yetecek dahi olsa insanın endişeleri olabiliyor ve destek bekliyor sevdiğinden:54:

canım bu söz için ayrılık olsun demiyoruz..konuşarak bi yere bağlanacak durum..
ama senin kazancın bir yere gitmesin vs. gibi düşüncelerini net öğren... ve tavrını koy

6.araba alamadım hala

İşte buradanda belli para sıkıntısı yüzünden strese girmiş ona destek olun yanında olun üstesinden geleceğinizi söyleyin bu dönem oldukça streslidir zaten birbirinize destek olun

İyi geceler

6.araba alamadım hala

adaamm nasıl geçincezz derdine düşmüş birdee sana yetememek gibi bi korkusuda var gibi geldi bana..sendee bu borçlaraa bi 5-6 bin katıncaa dahada stres olduu toparlayamadı bencee..hep gelecek korkusu ve borçları takmş kafasınaa çok üzüldm nişanlınaa.sonuçtaa borç ikinizin ama erkekler biraz daha fazla yükleniyo bu sıkntıyı sanırım

adaamm nasıl geçincezz derdine düşmüş birdee sana yetememek gibi bi korkusuda var gibi geldi bana..sendee bu borçlaraa bi 5-6 bin katıncaa dahada stres olduu toparlayamadı bencee..hep gelecek korkusu ve borçları takmş kafasınaa çok üzüldm nişanlınaa.sonuçtaa borç ikinizin ama erkekler biraz daha fazla yükleniyo bu sıkntıyı sanırım

sen sus bekarsin sen nereden bilecen :27::27:

blusis sen kararını vermişsin zaten canım..sadece burdan seninle aynı fikirde olan 3 5 arkadas,düşüncelerini söylesin rahatlayayım demişsin gibi düşündürdün beni..benden sonra yazanlara bile alıntı yapıp cevap vermişsin öyle olunca bende bekledim ama benm yazdıklarım pek hoşuna gitmedi sanırım.zaten negatif düşünce olan kimseye bişe yazmamıssın hep ii düşünenlere teşekkür etmişsin.neyse insallah iyi olur hersey senin için..2-3 sene sonra buraya evli ve sıkıntılı bir kadın olarak yazmazsın..
hadi sana iyi geceler

yok yok sadece anilarini tazeledimmm boyle devam et :27:
ama dunku konu hic komuk degildi neyse konuyu dagitmayimmm :9:
beni takip et:10::10:

ben sonradan idrak ettim dünki konuunun ciddiyetinii onu gerçkten bilemedm çok üzüldüm sonraa zaten..şakalaşıysnz sanmştm neyse konuyu dağtmayalm takip etmesmdee görüyrum heppbiyerlerdee:)))amaa yakında etcemm

yok yok sadece anilarini tazeledimmm boyle devam et :27:
ama dunku konu hic komuk degildi neyse konuyu dagitmayimmm :9:
beni takip et:10::10:
tweety canımmorali bozuk birinin forumunda konuyla iilgili hiçbir yorum yapmayıp herseyi alaya alman nedense bugün sinirimi bozdu..
yapacaksın git eğlence başlıklarına yap bunu..
dertleri olan insanların yazılarını kahkahalarla donatmanın hiçbir anlamı yok..

ben sonradan idrak ettim dünki konuunun ciddiyetinii onu gerçkten bilemedm çok üzüldüm sonraa zaten..şakalaşıysnz sanmştm neyse konuyu dağtmayalm takip etmesmdee görüyrum heppbiyerlerdee:)))amaa yakında etcemm

yok simdi konu dagilmasin gittigim topige gel orda konusalim dimek istemistim :1::1:

Back
X