hata yapmak,yanlış karar vermek istemiyorum...!

tweety canımmorali bozuk birinin forumunda konuyla iilgili hiçbir yorum yapmayıp herseyi alaya alman nedense bugün sinirimi bozdu..
yapacaksın git eğlence başlıklarına yap bunu..
dertleri olan insanların yazılarını kahkahalarla donatmanın hiçbir anlamı yok..

amacim konunu dagitmak degil uzgunum...
sadece arkadasa rastlayinca aramizda konustugumuz birseyin espiirisini yapmak istedim...
kusura bakma :43:

blusis sen kararını vermişsin zaten canım..sadece burdan seninle aynı fikirde olan 3 5 arkadas,düşüncelerini söylesin rahatlayayım demişsin gibi düşündürdün beni..benden sonra yazanlara bile alıntı yapıp cevap vermişsin öyle olunca bende bekledim ama benm yazdıklarım pek hoşuna gitmedi sanırım.zaten negatif düşünce olan kimseye bişe yazmamıssın hep ii düşünenlere teşekkür etmişsin.neyse insallah iyi olur hersey senin için..2-3 sene sonra buraya evli ve sıkıntılı bir kadın olarak yazmazsın..
hadi sana iyi geceler

negatif youmlarada cevap verdim ama sizin yorumunuza cevap vermeme nedenim birnin dirdi varken,o konyla ilgili kalbi kırıkken nispet yapar gibi benim eşim böyle aa bak seninkisi bunu yamış gibi şeyler yazmana ne cevap verebilirmki...
hemen kestir at gibi cümleler kumussun elbetteki çocuk oyuncağı değil bu..sevgilide değiliz nişanlıyız elbette hemen kestrip atamam..
siz eşinizle buna benzer bi durum yasasaydınız eğer sizdemi hemen kestirip atabildinz..
bana yapılan bazı yorumlar acımasız geliyor..
zaten kalbim kırık..
hayal kırıklığı yasıyorum..
ama neden bilmiyorum bazen insanr yanlış konusabilr..hatada yapabilir..yada doldurşa gelebilir..
ben inanmak istediğime inanmıyorum ihtimallerden bahsediyorum..
belki sizin yorumunuzda doğru çıkabilir..
ama göz ardı ettğiniz birşey var..
arada sevgi var..
aşk var..
daha nazik yorum yapabilseniz keşke..
ben buraya nişanlımı kötülleyemez de demiyorum kimseye sadece birazda onun açısından düşünülse diyorum..
neden hiç bu ihtimal değerlendirilmez..
bakın şöyle yazabilrisnz'canım nişanlın streslı zor günler yasıyoolablr,bazı olaylardan etkelenmiş olabilr ama eğer bu ihtimaller yoksa nişanlın gerçekten çok bencil'
yazsanız bende geri dönerdim size...

Son düzenleme:
amacim konunu dagitmak degil uzgunum...
sadece arkadasa rastlayinca aramizda konustugumuz birseyin espiirisini yapmak istedim...
kusura bakma :43:

canım şuan o kadar hassasımki..gözyasları içindeyim..lütfen bu ihtimalleri düşün..
aranızdageçen espirleri yapacağın bi yer değilki burası...
sert çıkıyosam sen kusura bakma gerçekten kırıldım ama şuan önemli değil canım
olabilir..

canım şuan o kadar hassasımki..gözyasları içindeyim..lütfen bu ihtimalleri düşün..
olabilir..

bendee özür dilerm tekrardaann bilinçli olarak yapılan bişey değildii kusura bakmaa nolurr..birdee ağlamaa lütfenn okadarr büyük bi sorun değil sizinkii ve nişanlnınn bncillkle uzaktan yakndan alakası yokk..arada aşk var sevgi bunca zamanlık emek varr bakk gör yarın oturup düzgnce konşnca hallolcak herşeyy üzülmee senn olurmuu:50::50:

olabilir..

canim sen haklisin konunu dagittim ama asla senle ilgili alayci bir yorum yapmadim yani belliki hassasin zor donemdesin hayatinin kararlarini veriyorsun sende haklisin tabiki yeri degildi oyle denk geldi uzgunum tekrar yani eger konun hakkinda yorum yapmam gerekirse nisanlin maddi acidan belliki bir suru sknti cekiyor birde o 5 binide senin odeyecegini ogrenince zaten masraflari cok belki normalde buyuk bi miktar degil ama baksana kredi cekecek esyalar alinacak bir suru masraf o yuzden buyuk meblag olarak gelmis olabilir ona bak sen ben degil bir butun olarak dusunuyorki sizi o borcuda kendisinin odeyecegini dusunuyor tabiki hos degil direk ben odemem demesi ama elinde olmayinca ne yapsinki birde ceyizi kiz tarafi alir ya belki aklina senin odeyecegin gelmemistir yani dugun olana kadar stres cok olur zaten ama dugun bir gecsin rahatlarsiniz yani birbirinize anlayis gosterin biraz boyle seyler icin kirmayin birbirnizi konusun anlasmaya calisin ama tartismadan tatli dille cozumlerr arayin...:44:

bendee özür dilerm tekrardaann bilinçli olarak yapılan bişey değildii kusura bakmaa nolurr..birdee ağlamaa lütfenn okadarr büyük bi sorun değil sizinkii ve nişanlnınn bncillkle uzaktan yakndan alakası yokk..arada aşk var sevgi bunca zamanlık emek varr bakk gör yarın oturup düzgnce konşnca hallolcak herşeyy üzülmee senn olurmuu:50::50:

bazı şeyle insanın elinde olmuyor işte..
insan dayanamıyor..yasanmışlıklar vs..
insan sevdiği insana toz konduramazken duyduklarım..
rüada igibyim hala..
bu yüzden çok hassasım..özeldende yazdım canım gerçekten özür dilmeni gerektirecek birsey yapmadım..iyi niyetli tertemz düşünceli birisn çoom tesekkür ederim dilerim hersey senin dedğin gibi olur

inşallah canım herşey gönlüncee olsunn nişanlınlaa konuşncada yaz olanları..yarın diyceksnn boşunaa ağladım okadar diyee bencee uyumayı denee yarın güzel bir günn ikiniz içinn

canim sen haklisin konunu dagittim ama asla senle ilgili alayci bir yorum yapmadim yani belliki hassasin zor donemdesin hayatinin kararlarini veriyorsun sende haklisin tabiki yeri degildi oyle denk geldi uzgunum tekrar yani eger konun hakkinda yorum yapmam gerekirse nisanlin maddi acidan belliki bir suru sknti cekiyor birde o 5 binide senin odeyecegini ogrenince zaten masraflari cok belki normalde buyuk bi miktar degil ama baksana kredi cekecek esyalar alinacak bir suru masraf o yuzden buyuk meblag olarak gelmis olabilir ona bak sen ben degil bir butun olarak dusunuyorki sizi o borcuda kendisinin odeyecegini dusunuyor tabiki hos degil direk ben odemem demesi ama elinde olmayinca ne yapsinki birde ceyizi kiz tarafi alir ya belki aklina senin odeyecegin gelmemistir yani dugun olana kadar stres cok olur zaten ama dugun bir gecsin rahatlarsiniz yani birbirinize anlayis gosterin biraz boyle seyler icin kirmayin birbirnizi konusun anlasmaya calisin ama tartismadan tatli dille cozumlerr arayin...:44:

tamam canım çok tesekkür ederim yorumun için..hassas dönemde oldguum için bian kırıldım ama geçti teşekkür ederim ayrıca beni anladığın için

tamam canım çok tesekkür ederim yorumun için..hassas dönemde oldguum için bian kırıldım ama geçti teşekkür ederim ayrıca beni anladığın için

:38::38:rica ederim üzülme sen canim tweestin dedigi gibi git uyu yarin guzel bir gun olur INSALLAH senin icin nisanlinida anlamaya calis kendini birazda onun yerinde koy:34:

:38::38:rica ederim üzülme sen canim tweestin dedigi gibi git uyu yarin guzel bir gun olur INSALLAH senin icin nisanlinida anlamaya calis kendini birazda onun yerinde koy:34:

uzun bi süre görüşmeyeceğimi biliyorum..gelişmeleri yazıcam..
sanırım herikimizde zaman ihtiyacı var..
biraz daha burdayım iyi geceler twest ve tweety:54:..

canım bilemiyorum ama bence senin nişanlının davranışı pek hoş gelmedi bana, bunları nasıl yüzü tuttu da söyledi bilemiyorum,ki parasal mevzularda çok gururlu olduğunu söyledin ve eski konularını da hatırlıyorum ben senin.Karısının parası üzerinde hesaplar kuran erkeklerde hoşlanmıyorum, belki katılmayabilirsin ama bir evi geçindirecek olan erkektir, asli vazifesi budur.Sen ancak yardımcı olabilirsin, ya da lükslerinizi karşılayabilirsin.Bence baştan tavrını koy, bu konuyu çözüme kavuştur.

canım bilemiyorum ama bence senin nişanlının davranışı pek hoş gelmedi bana, bunları nasıl yüzü tuttu da söyledi bilemiyorum,ki parasal mevzularda çok gururlu olduğunu söyledin ve eski konularını da hatırlıyorum ben senin.Karısının parası üzerinde hesaplar kuran erkeklerde hoşlanmıyorum, belki katılmayabilirsin ama bir evi geçindirecek olan erkektir, asli vazifesi budur.Sen ancak yardımcı olabilirsin, ya da lükslerinizi karşılayabilirsin.Bence baştan tavrını koy, bu konuyu çözüme kavuştur.

bende bilmiyorum canım neden böyle oldu böyle yaptı bilmiyorum..olayları idrak etmeye çalışıyorum:50:

bence sana kıyamadıgı ıcın bu kızgınlıgı aılenın alması gereken seylerı senın odemen onu gerıyor bence senı sevıyor ,ayrılmayı gerektırecek bır duurm yok ortada bunları sana rahatca soyleyebılmelı sen yarın obur gun esı olacaksın bu tur seyler problem olmamalı canım zaten kız tarafının aldıgı seyler oglan tarafının kıne gore kıyasla daha makul .

bence sana kıyamadıgı ıcın bu kızgınlıgı aılenın alması gereken seylerı senın odemen onu gerıyor bence senı sevıyor ,ayrılmayı gerektırecek bır duurm yok ortada bunları sana rahatca soyleyebılmelı sen yarın obur gun esı olacaksın bu tur seyler problem olmamalı canım zaten kız tarafının aldıgı seyler oglan tarafının kıne gore kıyasla daha makul .

bakk tatlım herkess aynı düşünüyor bikaç kişi dışnda tabi onlarda ihtimal ama burdaa barizz ortadaa sizz ayrılamazsınzz eller ayrsaa bilee yollar ayrsaa bilee:50:birazcıkk güll olurmuu halladcksnzz hemenceckk karamsarr olmaaa

hepinize çok teşekkür ederim...
tüm yazılanları okudum..düşündüm uzun uzun..geçmişte yesadıklarımızı iyice irdeledim..
bugün bunları söyleyen nişanlımın olmadıgına kanaat getirdim..
ama yinede kırgınım hemde çookk
tarfini bile edemem bunu size..
şimdi yatıyorum..inş iyi gelişmelerle gelirim kızlar tek umudum nişanımın pişman olup özür dilmesi yoksa gerçekten atılabilir bu nişan:43::43:

tüm yazılanları okudum..düşündüm uzun uzun..geçmişte yesadıklarımızı iyice irdeledim..
şimdi yatıyorum..inş iyi gelişmelerle gelirim kızlar tek umudum nişanımın pişman olup özür dilmesi yoksa gerçekten atılabilir bu nişan:43::43:

iyii şeyler düşünn güzel şeyler yaşaaa kötü ihtimalleri at kafandann..arada aşk sevgi var dedinn bu sebepten nişanmı atılır yaaa bakk ben nişanlanıyımm diyee çıldırıyorum ama okul var bitmeden olmuyoo..kıymetnii bill kavşmuşkenn ne gerek var ayrılğaa haydii güzelcee dinlenn sennnn

canim bu meseleden nisanmi atilir cocuk gibi davranmayin ya bu zorluklari el ele verip asmaniz lazim en ufak birseyde boyle pes ederseniz hic evlenmeyin o zaman...
evlenince sen her sorunda boyle ayrilik dusunursen oh ooo olmazki biraz sen birazda o fedakarlik gostersin tatliya baglansin is iyi haberlerini beklyoruz ALLAH RAHATLIK VERSIN:16:

iyii şeyler düşünn güzel şeyler yaşaaa kötü ihtimalleri at kafandann..arada aşk sevgi var dedinn bu sebepten nişanmı atılır yaaa bakk ben nişanlanıyımm diyee çıldırıyorum ama okul var bitmeden olmuyoo..kıymetnii bill kavşmuşkenn ne gerek var ayrılğaa haydii güzelcee dinlenn sennnn

yazdıklarını okudumda dıgerlerıne gore cok yapıcı ve mantıklı yazmıssın .yıkmak kolay ınsaa etmek zordur ,kavusmak zor ama kaybetmek kolaydır,eger kıymetlıyse elındekı sımsıkı tutmalısın kaybetmemek ıcın .sonra uzulmek keske demek ınan bana daha cok yıkar dunyanı.hakkınızda hayırlısı olsun.ama barısın .

canim bu meseleden nisanmi atilir cocuk gibi davranmayin ya bu zorluklari el ele verip asmaniz lazim en ufak birseyde boyle pes ederseniz hic evlenmeyin o zaman...
evlenince sen her sorunda boyle ayrilik dusunursen oh ooo olmazki biraz sen birazda o fedakarlik gostersin tatliya baglansin is iyi haberlerini beklyoruz ALLAH RAHATLIK VERSIN:16:

sanada katılıyorum arkadasım.

Back
X