negatif youmlarada cevap verdim ama sizin yorumunuza cevap vermeme nedenim birnin dirdi varken,o konyla ilgili kalbi kırıkken nispet yapar gibi benim eşim böyle aa bak seninkisi bunu yamış gibi şeyler yazmana ne cevap verebilirmki...
hemen kestir at gibi cümleler kumussun elbetteki çocuk oyuncağı değil bu..sevgilide değiliz nişanlıyız elbette hemen kestrip atamam..
siz eşinizle buna benzer bi durum yasasaydınız eğer sizdemi hemen kestirip atabildinz..
bana yapılan bazı yorumlar acımasız geliyor..
zaten kalbim kırık..
hayal kırıklığı yasıyorum..
ama neden bilmiyorum bazen insanr yanlış konusabilr..hatada yapabilir..yada doldurşa gelebilir..
ben inanmak istediğime inanmıyorum ihtimallerden bahsediyorum..
belki sizin yorumunuzda doğru çıkabilir..
ama göz ardı ettğiniz birşey var..
arada sevgi var..
aşk var..
daha nazik yorum yapabilseniz keşke..
ben buraya nişanlımı kötülleyemez de demiyorum kimseye sadece birazda onun açısından düşünülse diyorum..
neden hiç bu ihtimal değerlendirilmez..
bakın şöyle yazabilrisnz'canım nişanlın streslı zor günler yasıyoolablr,bazı olaylardan etkelenmiş olabilr ama eğer bu ihtimaller yoksa nişanlın gerçekten çok bencil'
yazsanız bende geri dönerdim size...
benim söylediklerimi nisbet yapar gibi anlaman ne yanlış..benim sana nispet yapmama ne gerek var bir daha hiç konusmayacagız bile..
asıl olayları oldugu gibi yazıp senin birseyleri görmeni istedim öle böle diyerek deil..ben sana kestir at demedim demem de..ama sen bana sorarsan kazandıgım parayla borcumu ödememe bile anlayış göstermeyen birini evet gerekirse kesip atarım.. sen fikir sormussun ben de anlattım canım ama sanırım sen iyi niyetli şeyler duymak istedin ama hayat acımasız ve gerçekler de..ben bu sorun kösesine ilk defa yazmıstım çünkü hikayen kuzenimin aynısıydı sonunun aynı olmasını istemedm..ona da zamanında çok seyler sölemiştik ama stresten,maddiyattan,nişanlılık döneminden dedi ve 1,5yıllık evliyken ayrıldı.ve bir daha bu sorun kösesine hiç bir sey yazmam çünkü aynı düşünmeyince kötü düşünülüyormuş hakkımda.yorumun dogruda olabilir demişsin ama
inşallah benim yorumum dogru çıkmaz,sevgi ve aşka da saygım var ama inan düşüncelerimi yazdım nazik olmak ya da kaba olmak gibi bir niyetle degil..seni kardeşim gibi düşündüm ve ona anlatır gibi anlattım..
nişanlını da kötülemiyorum çünkü onu tanımıyorum anlattıgın kadarıyla yazdım..
ben bir bayanım ve senin açından düşündüm..
seni kırdıysam affet bana dönmen ya da dönmemende sorun degil..
Son düzenleme: