- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
2 aylik sevgilinle istanbula gitmene ailen nasi izin verecek ona sok oldum ben de. Cocuk hakli yani.2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-ben :canım istanbul çekti
- o : idelim o zaman
-eveet
-haftasonu yeter mi gezmeye
- yetmez ki izin alamazsın dimi iş yerinden
-alırım cok mu canın cekti
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu
sonra gelecekten bahsettik o sordu balayında nereye gideriz falan diye
sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
ben: bizimkiler izin verirse, ama istemezsen gitmeyiz tabii
o : bizimkiler de izin vermez sadece ikimizin gitmesine
- analadım tamam o zaman
-evli olaydık rahatca gşderdik
-ama sen dedin gidelim diye şaka dedin galiba ben de atladım hemen
-ben günubirlik gideriz diye düşündüm hay allah ozur dilerim
-neyse boşver hevesim kaçtı zaten
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)
-inşallah gidersiniz :)
kızlar bu diyaloğa ne diyorsunuz ben sok olmuş durumdayım
Neredesiniz şehir olarak?
Dışarıdan bakınca mutaasıp bir aile gibi mi gözüküyorsunuz? Öyleyse şaka yaptığınızı düşünmesi çok tuhaf değil, genelde kız ailesi izin vermez şehir dışına yatılı gitmeye; üstelik sadece 2 aydır tanıdığı bir adamla.
evet o konuda hata yaptım işte. ne kadar akılsızım ben2 aylik sevgilinle istanbula gitmek istemene sok oldum ben de. Cocuk hakli yani.
arkadaşlar ben dğyaloğun şu kısmına sok oldum ailesi izin vermezmişmiş. bu adam 28 yaşında bir ay sonra 29una girecek. ben ne yapacağım bunla bilmiyorum ailesine cok mu düşkün acaba
Sen dedin, bak bende acıktım şimdi, söyle acılı bir lahmacun olaydıBu yönden bakmamıştım olaya,karnım acıkınca kafam basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?