hata yaptım...

Bu da olabilir, bazı anneler cidden istemiyor oğlunun evlenmeden sevgilisiyle gezip tozmasını çünkü sonrasında kızın ailesi sorun çıkartırsa kabak erkeğin başına patlıyor.

ama teklif etti sadece. ben daha kabul etmedim ki. şubatta nişan düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım

[QUOTEerOne, post: 38350055, member: 521083"]Bu da olabilir, bazı anneler cidden istemiyor oğlunun evlenmeden sevgilisiyle gezip tozmasını çünkü sonrasında kızın ailesi sorun çıkartırsa kabak erkeğin başına patlıyor. [/QUOTE]

Ben boyle dusunuyorum...evlilik niyetin de olan biri demek aileler de biliyor...izin vermiyebilirler ...

kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?

Ay ne oldu neye bozuldun yine...bu durum aklini karistiysa nisan yapma zaten erken daha deyip duruyorum...

Bide sunu dene evlilikle ilgili bir laf AC eşya gibi ev gibi yada her hangi bir konu yine aileme danisayim diyorsa o zaman ailesinin aklıyla hareket ediyor yok kendi plan fikir yapıyorsa o zaman devam et yoluna...

Daha ne diyeyim sana ...yap bunu dene bakalim

ne sorabilirm ki tam olarak? aslında cok hevesli görünmemek için pek o konulara girmiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…