- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Bu da olabilir, bazı anneler cidden istemiyor oğlunun evlenmeden sevgilisiyle gezip tozmasını çünkü sonrasında kızın ailesi sorun çıkartırsa kabak erkeğin başına patlıyor.matmazeldepresif soyle yazmis:
Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de
İkimizin gitmesine izin vermez diyor...
Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil
Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...
İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...
Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için
Ben de katiliyorum, bence durum bu.
matmazeldepresif soyle yazmis:
Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de
İkimizin gitmesine izin vermez diyor...
Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil
Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...
İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...
Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için
Ben de katiliyorum, bence durum bu.
Kız bu adamda bir degişik yahuu baska bir erkek şimdi bu dkkada gidelim derdi..bence.kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?
Bu adam 28 yaşına gelmiş,halamı dışarı çıkarken ana babasından izin alıyor yoksa..
kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?
kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?
maddi konulardan dolayı olabilir mi. bu aklıma geldi, para biriktiriyormuş da altın almak içinKız bu adamda bir degişik yahuu baska bir erkek şimdi bu dkkada gidelim derdi..bence.
Ben cok sasırdım annesini gectim sorun mu var acaba bu cocukta? ?
bilmiyorum, bilemiyorum
maddi konulardan dolayı olabilir mi. bu aklıma geldi, para biriktiriyormuş da altın almak için
Evet maddi konuda olabilir oraya gittiginizde masraf olack yani nasıl tanıstınız faceden mı?maddi konulardan dolayı olabilir mi. bu aklıma geldi, para biriktiriyormuş da altın almak için
Kendin calip kendin oynuyorsun gibiama teklif etti sadece. ben daha kabul etmedim ki. şubatta nişan düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım
ne sorabilirm ki tam olarak? aslında cok hevesli görünmemek için pek o konulara girmiyorum dahaAy ne oldu neye bozuldun yine...bu durum aklini karistiysa nisan yapma zaten erken daha deyip duruyorum...
Bide sunu dene evlilikle ilgili bir laf AC eşya gibi ev gibi yada her hangi bir konu yine aileme danisayim diyorsa o zaman ailesinin aklıyla hareket ediyor yok kendi plan fikir yapıyorsa o zaman devam et yoluna...
Daha ne diyeyim sana ...yap bunu dene bakalim
Evet maddi konuda olabilir oraya gittiginizde masraf olack yani nasıl tanıstınız faceden mı?
Kendin calip kendin oynuyorsun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?