- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Sen dedin, bak bende acıktım şimdi, söyle acılı bir lahmacun olaydı
mutsuzpunk .!.:ben hatalıyım arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum. durumu toparlamaya calıştım ablamla gideriz falan diye. ama olmadı hata yaptım ben. salağım cok salak
arkadaşlar ben dğyaloğun şu kısmına sok oldum ailesi izin vermezmişmiş. bu adam 28 yaşında bir ay sonra 29una girecek. ben ne yapacağım bunla bilmiyorum ailesine cok mu düşkün acaba
Yine tekrarliyorum sen oyle defin diye oda aileyi öne sürmüş.. Boşver aileleri gidelim gezeriz zaten evlilik olucak beraberce oluruz deseydi o zaman daha sıkıntı vardı bence
O da çok mu çekti diyoCanım İstanbul çekti tabirini de ilk defa duyuyorum ..
at kadar mııO yonden bakinca simdi ben de sok oldum. At kadar 28 yasinda adam, ailem izin vermez nedir ya ? Disari cikarken ailesinden mi izin aliyormus ?
[QKmsonn, post: 38349722, member: 371575"]Sen dedin, bak bende acıktım şimdi, söyle acılı bir lahmacun olaydı
Konularda geyiği Mune bile serbest bıraktı ama arkadaş kızmış. Daha fazla sinirlendirmeyeyim, ben kaçtım .Kizartma yapiyorum bir yandan da hadi gel
'At kadar' ahahahahaO yonden bakinca simdi ben de sok oldum. At kadar 28 yasinda adam, ailem izin vermez nedir ya ? Disari cikarken ailesinden mi izin aliyormus ?
at kadar mııD GÜLDÜM. ağlanacak halime gülüyorum ama dört dörtlük adam var mı. inşallah öyle değildir bizmkisi yoksa cok kavga cıkar ileride şimdi bişey demedim ama
ya bilmiyorum ama bizimkilerde izin vermez demesi garip geldi bana koca adam bunun icin izinmi alıyor anlayamadım..hem 2 aylık sevgilinle istanbula gidip kalabilirsinde ne var bunda
anlamadımSimdi bir mesaj daha okudum , burdaki hatunlardan biri durumu kurtarmak icin boyle bir yazmistir yazmis. Umarim oyledir.
anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?