hata yaptım...

mutsuzpunk .!.:
ben hatalıyım arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum. durumu toparlamaya calıştım ablamla gideriz falan diye. ama olmadı hata yaptım ben. salağım cok salak

Yine tekrarliyorum sen oyle defin diye oda aileyi öne sürmüş.. Boşver aileleri gidelim gezeriz zaten evlilik olucak beraberce oluruz deseydi o zaman daha sıkıntı vardı bence

sende de tutarsızlık var başta hafta sonu yetmez ki diyorsun sonra ben günü birlik düşünmüştüm diyorsun.

arkadaşlar ben dğyaloğun şu kısmına sok oldum ailesi izin vermezmişmiş. bu adam 28 yaşında bir ay sonra 29una girecek. ben ne yapacağım bunla bilmiyorum ailesine cok mu düşkün acaba

O yonden bakinca simdi ben de sok oldum. At kadar 28 yasinda adam, ailem izin vermez nedir ya ? Disari cikarken ailesinden mi izin aliyormus ?

Yine tekrarliyorum sen oyle defin diye oda aileyi öne sürmüş.. Boşver aileleri gidelim gezeriz zaten evlilik olucak beraberce oluruz deseydi o zaman daha sıkıntı vardı bence

öyle bi insan değil cok şükür işte aptallık bende. ama inşallah öyledir ya inşallah ailesinin agzına bakan biri değildir

[QUOtsuzpunk, post: 38349855, member: 236226"]öyle bi insan değil cok şükür işte aptallık bende. ama inşallah öyledir ya inşallah ailesinin agzına bakan biri değildir[/QUOTE]

O yuzden diyorum tanı daha erken diye

1. si yazılı dil, mesajlaşma tam olarak ne kastettiğini bilmiyorsunuz.
2. biz benzer şeyleri "konuşurken", evli olmadan bir yerlere gitmek bana abes geliyor, çünkü kaza falan olursa senin ailenin gözünde de benim ailemin gözünde de kötü duruma düşeriz, ailelere kendimiz adına haber verip ondan sonra gidersek ancak gideriz demişti, heh ben de olgun biri demiştim, yaşından bağımsız olarak. İstanbul'a gidip gelmeyi herkes yapar ama düşünmek lazım hareket etmeden önce, bu kadar kısa süredeki evlilik ve yolculuk hayalleri için.

Hayal kırıklığına uğramayı ve şok olmayı gerçekten düşüncelerini detaylıca öğrendikten sonra yapın daha fazla rahat edersiniz.

*Söylemeden geçemeyeceğim, ay görücü usülüyle, aileler tanıştırdı, hiiiç çıkmadan evlendiler dendikten sonra slaytlara koymayın ya şu sevgiliykenki tatil resimlerinizi, masadakiler olarak çok gülüyoruz he he diye, bu lafım meclisten dışarı tabi*

ya bilmiyorum ama bizimkilerde izin vermez demesi garip geldi bana koca adam bunun icin izinmi alıyor anlayamadım..hem 2 aylık sevgilinle istanbula gidip kalabilirsinde ne var bunda

O yonden bakinca simdi ben de sok oldum. At kadar 28 yasinda adam, ailem izin vermez nedir ya ? Disari cikarken ailesinden mi izin aliyormus ?
at kadar mıı D GÜLDÜM. ağlanacak halime gülüyorum ama dört dörtlük adam var mı. inşallah öyle değildir bizmkisi yoksa cok kavga cıkar ileride şimdi bişey demedim ama

[QKmsonn, post: 38349722, member: 371575"]Sen dedin, bak bende acıktım şimdi, söyle acılı bir lahmacun olaydı

Kizartma yapiyorum bir yandan da hadi gel[/QUOTE]
Konularda geyiği Mune bile serbest bıraktı ama arkadaş kızmış. Daha fazla sinirlendirmeyeyim, ben kaçtım .

at kadar mıı D GÜLDÜM. ağlanacak halime gülüyorum ama dört dörtlük adam var mı. inşallah öyle değildir bizmkisi yoksa cok kavga cıkar ileride şimdi bişey demedim ama

Simdi bir mesaj daha okudum , burdaki hatunlardan biri durumu kurtarmak icin boyle bir yazmistir yazmis. Umarim oyledir.

ya bilmiyorum ama bizimkilerde izin vermez demesi garip geldi bana koca adam bunun icin izinmi alıyor anlayamadım..hem 2 aylık sevgilinle istanbula gidip kalabilirsinde ne var bunda

valla arkadaşım ben masumca düşünmüştüm zaten biz daha el ele tutuşan bi çift bile değiliz. ayrı odalarda kalırdık arkadaş gibi gündüz gezimizi gezer gece de odalara cekilirdik.

matmazeldepresif soyle yazmis:

Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de

İkimizin gitmesine izin vermez diyor...

Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil

Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...

İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...

Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için

Ben de katiliyorum, bence durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…