• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım...

matmazeldepresif soyle yazmis:

Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de

İkimizin gitmesine izin vermez diyor...

Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil

Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...

İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...

Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için

Ben de katiliyorum, bence durum bu.
Bu da olabilir, bazı anneler cidden istemiyor oğlunun evlenmeden sevgilisiyle gezip tozmasını çünkü sonrasında kızın ailesi sorun çıkartırsa kabak erkeğin başına patlıyor. :KK53:

matmazeldepresif soyle yazmis:

Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de

İkimizin gitmesine izin vermez diyor...

Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil

Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...

İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...

Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için

Ben de katiliyorum, bence durum bu.

ama teklif etti sadece. ben daha kabul etmedim ki. şubatta nişan düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım

[QUOTEerOne, post: 38350055, member: 521083"]Bu da olabilir, bazı anneler cidden istemiyor oğlunun evlenmeden sevgilisiyle gezip tozmasını çünkü sonrasında kızın ailesi sorun çıkartırsa kabak erkeğin başına patlıyor. :KK53:[/QUOTE]

Ben boyle dusunuyorum...evlilik niyetin de olan biri demek aileler de biliyor...izin vermiyebilirler ...

kızlar cok bozuldum, fena bozuldum ne yapabilirim?

Ay ne oldu neye bozuldun yine...bu durum aklini karistiysa nisan yapma zaten erken daha deyip duruyorum...

Bide sunu dene evlilikle ilgili bir laf AC eşya gibi ev gibi yada her hangi bir konu yine aileme danisayim diyorsa o zaman ailesinin aklıyla hareket ediyor yok kendi plan fikir yapıyorsa o zaman devam et yoluna...

Daha ne diyeyim sana ...yap bunu dene bakalim

Ay ne oldu neye bozuldun yine...bu durum aklini karistiysa nisan yapma zaten erken daha deyip duruyorum...

Bide sunu dene evlilikle ilgili bir laf AC eşya gibi ev gibi yada her hangi bir konu yine aileme danisayim diyorsa o zaman ailesinin aklıyla hareket ediyor yok kendi plan fikir yapıyorsa o zaman devam et yoluna...

Daha ne diyeyim sana ...yap bunu dene bakalim
ne sorabilirm ki tam olarak? aslında cok hevesli görünmemek için pek o konulara girmiyorum daha

Back
X