HATA

esracilingir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
5
0
1
34
nişanlımla birleşme ve boşalma olmadan sürtünme oldu. zevk suyu gelmiş olabilir bilmiyorum gebelik durumu varmıdır?

Bu sekilde hamile kalmazsin.
Boyle suphede kalmak yerine korunmayi tercih edin lutfen..

planlı bişey değildi sonuçta.

Dikkat ettiyseniz neden korunmadiniz demedim. Gelecegi kastederek korunun lutfen dedim. Planli mi surtundunuz plansiz mi onun bir anlami yok su asamada.

Bilincli ve sorumlu olduktan sonra isteyen istedigiyle sevissin banane de sevisir gibi yapmasin iste.. sonucunda giden bekaretlerin ardindan agitlar yakiliyor, hamile miyim suphesi endisesi ki bu gercege de donusebilir. Sonra kurtaj mi olsam dogursam mi aileme nasil aciklasam sevgilime nasil kabul ettirsem evliligi.. Bak bir suru is.

Kisacasi guvenli bilincli seks hayat kurtarir..

nişanlımla birleşme ve boşalma olmadan sürtünme oldu. zevk suyu gelmiş olabilir bilmiyorum gebelik durumu varmıdır?
Olabilir her şey, bir söz vardır çok severim kulağına küpe olsun diye sana da söylüyorum, aklın başına gelince pişman olacağın bir işi sakın yapma

Bari önce sorun sonra yapın. Yaptıktan sonra sorunca ters oluyo.sürtünme ile hamile kalinsaydi millet çocuk yapıcam diye aylarca uğraşıp, yumurta takibi,testler,türlü türlü şeyler denemezdi.evlenince anlarsın çocuk yapmak için gerekirse amuda bile kalkildigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…