HATA

Vau nezamandır sürttürenler görünmüyordu iyi oldu bu konu özlemişim bakayım aha kız valla

Hem soru sorup hem ınsanları terslemeyın ya evet falan dıye zevk suyu denılen seyde de az bı mıktar menı olabılıyor ama bırlıktelık olmamıs bosalma olmamıs surtunme yoluyla ta oraya gıdıp hamıle kalacagını sanmam degılsndr buyuk ıhtımal.

Neden olmasın ?
Zevk suyunun içindede sperm olabılır.
Dikkatli ol

Bide atarlı sen bu atarla sürtüne sürtüne zımpara kağıdına dönmeyesin!!
Ayıp yahu nişanlanmayı biliyorsunuz, sevişmeyi biliyorsunuz, az kitap okuyun araştırın nasıl hamile kalınır bunu da öğrenin. Sonra saçma sapan çocuk yetiştirip senin kafadaki çocuğunla benim kafadaki çocuğum aynı ortamda bulunacak, arkadaş olacak belki. Biraz gelişin insan olun.

Başlık hata ama konu sahibi bundan hiç ders almaz demedi demeyin.
Bu sürtünme devinime döner..Hem de düğünden önce.

konuya girmemle çıkmam bir oldu. Sonra aklıma takıldı ve yazmak istedim. Sana soyleyeceklerim bence bir daha yapma. Eski konularima bir bak. Adetin gecikirse kan testi yaptır yoksa yoktur. Ama yine söylüyorum bence bir daha yapma. Allah yardimcin olsun.

nişanlımla birleşme ve boşalma olmadan sürtünme oldu. zevk suyu gelmiş olabilir bilmiyorum gebelik durumu varmıdır?
yüzeyler arası sürtunme katsayısını hesaplayı surtunme sırasında açığa çıkan enerjiyi hesaplamalayız . eğer açığa çıkan enerji 100 J un üstünde bir değerse HAMİLESİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…