hatalar üstünden zaman geçmiş diye hafifler mi?

Yanliz uzanmismi??
Yoksa birseyler olmusta sana bir kisminimi anlati olayi!!
Baska yerde uzansaymis neden kizin yanina uzanmiski!! Anlamadim!!
Sana nezaman anlati askere gitmeden oncemi?

muhattabim askerde olduğu için ve aradan koskoca iki sene geçtiği için olayda hiç bi gelişme yok ben hala salak gibi hissediyorum gözümün önünden o kızla tanıştığım gün gitmiyo ogün bilsem ben o kızın saçını başını yolardım ama mal gibi oturdum ne yazıkki... sevgilimi hala sevdiğimi biliyorum ona bidaha güvenemiyceğimi de ama askerde olduğu için onu bırakamam.şimdilik bu kadar yani hala bıraktğınız yerdeyim sinir krizinin eşiğinde

canım sakin ol ya en azından askerden dönene kadar ha kendi kendine delirmişsin, ha kendine bakıp keyifli vakit geçirmişsin. ilişkiniz açısından bi farkı olmıcak öyle düşün ve en azından dönene kadar kendi kendini yememeye çalış başka şeylerle uğraş gez dolaş hobiler bul kendine düşünme.. hem devam edicek olsanız bile bu sorunlu süreç aklında kalıcak hep ve kinleniceksin içten içe ilişki boyunca. iki yol da kötü yani uzaklaş sorunlardan biraz keyfine bak..

gerçekten kendi kendime deliriyorum çünkü beyfendi gayet sakin onun için eski bi konu hatta ben çok abartıyorum ama aynı şeyi ben sana anlatsaydım dediğimde o sakinliğinden eser kalmıyo bunun düşüncesi bile delirtiyo onu..bende artık düşünmemeye çalışıyorum bukadar zaman geçmiş 2sene okadar güzel şeyler yaşadık bunu hiç öğrenmemiş gibi yaşamak istiyorum

yalani ve ihaneti hicbisey hafifletmez bence isterse aradan 20 sene gecsin
koskoca 1 senelik beraberligin varken ustelik hersey yolundayken baska bi kizin yanina
uzanmakta noluomus?? ben asla hazmedemezdim boyle birseyi
zaten hata en basta onlarin beraber kalmasiyla baslamis sen buna
bile izin vermicektin bence

koskoca bi senelik beraberliğimiz vardı ama yinede sözümü dinletemedim evde kalmanı istemiyorum demiştim 'kuzenime ayıp olur evde kalmazsam taaaaa nerelerden geliyo' dedi sonra benim korktuğum başıma gelince benden sakladı ama kız o uyurken onun yanına uzanmış yani en azından bana böyle söyledi ve bende buna inanmak istiyorum sanırım yoksa söylemezdi herhalde ya hem diyoki 'babamların olduğu evde ben öyle bişey yaparmıyım' mantıklı geliyo bu sözleri umarım sadece bana öyle gelmiyodur

koskoca bi senelik beraberliğimiz vardı ama yinede sözümü dinletemedim evde kalmanı istemiyorum demiştim 'kuzenime ayıp olur evde kalmazsam taaaaa nerelerden geliyo' dedi sonra benim korktuğum başıma gelince benden sakladı ama kız o uyurken onun yanına uzanmış yani en azından bana böyle söyledi ve bende buna inanmak istiyorum sanırım yoksa söylemezdi herhalde ya hem diyoki 'babamların olduğu evde ben öyle bişey yaparmıyım' mantıklı geliyo bu sözleri umarım sadece bana öyle gelmiyodur

ah be güzelim sözünü dinletemezsin yıllar geçse bile sözünü dinletemzsin..
kendi bildiklerini okuyolar sen yırtın dur
ben eski sevgilimle 2 sene çıktım..7 ay hi5 üyeliğini kapattıramadım..kapatacağım dedi kapatmadı..çok iğrenç bi arkadaşlık sitesi.

soz dinletmek gercekten zor
ama biz onlarin bi dediklerini yapmasak
hemen kiyamet kopuyo
gercekten erkekleri anlayamiyorum:uhm:

ben erkekleri falan geçtim 3 senedir tanıdığımı sandığım insanı hiç anlamıyorum.. beyfendi bugün bana resmen isyan etti ya bide utanmadan tamam askerde sıkıntılı olabilir ama bana böyle çok büyütüyomuşum gibi uzatıyomuşum gibi davranması beni çıldırtıyo hep ben hep ben nereye kadar diyorum

canım bence askerden dönene kadar ertele bu konuyu ya gerekirse daha az görüşün ama sürekli aynı konuyu telefonda konuşmak yıpratır bence. yüzyüze konuşmak gibi olmuyor telefon.

biliyorum ama kendisi sürekli arıyo içi rahat etmiyo çünkü bende normal konuşamıyorum kızgın olduğum için ama oda sabırsız davranıyo ben bağırsam o benden daha çok bağırıyo çok fena haldeyiz böyle olcaksa 1ay falan arama dedim ozaman evde oturcaksın adam gibi ben hep seni düşünemem dedi bana aaayy çıldırıcam

anlıyorum canım sen de benim gibisin duygularını saklayamıyorsun. o zaman telefonda konuşmayın mesajlaşın arada tamam oturcam evde de, konuşmayın biraz, hem ona da ders olur ;) zaten askerlik fln iyice zorlamaya başlamıştır onu şimdi, son hadleri zor dayanıyordur, seni de iyice özlemiştir, iyice pişman olsun otursun düşünsün de.;) sen de çok haber verme ne yaptığını, delirsin kudursun.;) valla ben olsam aynen bu şekil yapardım :)) ama senin bilceğin iş tabi yine :)

ya bu kıskançlık çok kötü bi duygu adama bi süre konuşmayalım diyorum onun tek düşündüğü benim gezip tozcağım..sanki çok hal bıraktıda insanda 5gündür evden çıkmadım ama bende askerde olmasa asla böyle bi tavsiyede bulunmazdım çünkü bende çok merak ederdim acaba nerde napıyo diye :)

üff ya karşılıklı oturup konuşamamak ne zor ..
konuşsan bi karar verirsin kavga edersin ne bileyim bişey olur böyle sallantıda kalması sinir ediyor insanı en hayırlısı neyse o olur inşallaaahh

tabiki sucu var sa bile ustunden atmak icin bunu diyecek,
hem babamin evinde olmaz boyle demis, neden babasinin evinde kiz kalmis? aymi odadalarmismida kiz yanina uzanmis, ayni odada yatmalari bile boyle bir durumun ortaya cikabilmesini saglamak icin zaten cok kolay bir yol.
sen onla konusmasan bile zaten evde dusune dusune kafayi yiyeceksin.
bence bunlari sor ona telefonda ozaman icin rahat etmiorsa; nediye ayni odada kaldiniz, kiz neden yanina yatsin, kuzenin niye yalan soylesin felan de sonrada kafam cok karisik br sure aramak istemiorum seni yada sen beni arama kafamizi dinliyelim de yoksa kavga edip isler dahada bozulmasin de. bence oda kabul edecektir oda her dkkda bu kon uzerinde kavga etmenizi istemiordur tabi, hem sen sakinles diye ister hemde kendi belki kafayi dinler (yada yalan uydurmak icin muddet isine gelir :P kimbilir)
bence eniyisi ztn her defasinda konusa konusa bu konuyu iiyice koparacaksiniz herseyi.. bence biraz ara verin. iliskiden bhsedmiorum telefonlasmayi ara verin diorum, cunku her konusutugunuzda bukonu konusuluor eminim ve her defasinda sen daha cok yipraniorsun.

Back
X