- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Bir kere şurası saçma.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı
Bir kere şurası saçma.
Sana değer veriyor diye birlikte olman gerekmez.
Bunu isteyerek yaptığın için kandırılmışta olmuyorsun.
Olan olmuş biten bitmiş yoluna bak yüzüne bakma o herifin.
Canım benim kaç yaşındasin bilmiyorum ama Hoşgeldin gerçek yaşama. ..o; sevince sevişmek falan var ya onlar tek bir temele dayanıyor ;erkeğin zaferini ilan etmesi ..burda neler derler şimdi kadın da zevk alıyor falan diye:KADIN SEVİLMË SAADETİ YAŞARKEN SEVME FELAKETİNE UĞRAR! !!
Hata senin değilki o öküzün sana neden kötü birşey diyelim. Yapmışsın bir defa dönüşü yok zaten ama neden hergün yüzyüze bakıyorsunuz?
Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
yanlış ifade ettim sanırım.Bende istedim evet tek taraflı değil ama evleniceğiz sanıyordum tamam bunu açık açık söylemedi ama öyle hissettirdi.
Bence artık ne yüzüne ne gözüne bakma.Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
siz her birlikte olduğunuz kişiyle evlenmek mi istersiniz?
ortada ben kandırma göremedim açıkcası yetişkin bir kadınsın nedir bu saçma ruh hali?
istedin birlikte oldun sonra evlenmek mi gerekiyor yani?
işte bizim evlilik odaklı toplum yapısının eseri.
iki el elel tutuşan vay biz evleneceğiz moduna giriyor. ne saçma işler.
Malesef öyle oluyor.bırak gitsin niye hala gözünun içine bakıyorsun ki.sevse seni zaten böyle konuşmazdi.adamın işi bitmiş bırakmış. Bence hiç uğraşma dünyada adam mı kalmadı. Karşına seni isteyen gerçekten seven biri çıkacaktır. Bu arada sen kaç yaşındasın adam kaç yasindaÖnüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?