- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
İlişkiye girmeden önce evlenme fikri var mı yok mu sorsaydınız. Sevişmeden önce mış gibi yapıp, seviştikten sonra gerçekleri konuşmak saçma olmuş.Önüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
Önüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Direkt bitti mi yani beraberlikten sonra? Hic konusmuyo musunuz? Tam anlayamadim o kisimlari..Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
Adamin adiliği şöyle, beraberlik sonrasi hemen "evlenemem" demiş, bunu direkt soyledigine gore baya baya senin evleneceginizi dusundugunu biliyordu, bunu bile bile bu işe girdi ve aptal degilse senin cok kirilacagini biliyordu.. Resmen kendini dusunmus..Önüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
kimse kimseyi ortada bırakmaz. adamla sevişmek istemişsin sevişmişsin. şimdi karalar bağlamana da gerek yok. her sevişenin seviştiği ile evlenmesini gerektiren bir kuralda yok. hayatına devam edeceksin. yeni biri ile tanışacaksın. canın isterse onunla sevişeceksin. evlenilesi bir tipse evlenirsin evlenilmeyesi biri ise yeni birine geçersin. 21. yüzyıldayız bitti o o bekaret dönemi. ayrıcaa karşına zarda zar diye tutturan biri çıkarsa 1 kilo soğan gönderirsin kendisine. mesela zarsa soğanda da var çünkü..Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Konu sahibi evli ve bosanma aşamasındaymışBu adam size evlilik vaat etti de sonra vaz mı geçti ? Doğrudan evlenelim demediği müddetçe "ama öyle hissettirdi" düşüncesi kendini kandırmak olur.
Birlikte olmaya karar vermenizin beyefendiyi evliliğe ikna etmek ile ilgisi olabilir mi ? Eğer öyleyse kendinize yazık etmişsiniz
İnşallah her şey gönlünüzce olur
Nasıl yaniKonu sahibi evli ve bosanma aşamasındaymış
Eski konularinda var, bosanma asamasinda oldugunu söylemiş ve yardim istemis.. Temmuz ve agustosta acilmis hatta konular..Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?