hatalarım pişmanım çok pişman

Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
Neden kendini küçük düşürüyorsun? Belli ki alacağını almış ve birakmis. Şimdi yapman gereken onu yok saymak. Gururlu ol. Sen bunu kendin istediğin için yaşadın şimdi utanıyorum ailemin yüzüne bakmaya diye düşünme.

Eski konularinda var, bosanma asamasinda oldugunu söylemiş ve yardim istemis.. Temmuz ayinda acilmis hatta konular..

Pes ! Bir yaşıma daha girdim. Ben zannettim ki 18-19 yaşında bir genç kadın.
E şimdi bu arkadaş evliyken başka biriyle evlilik hayalini nasıl kuruyor ki ? Şaşırdım şu an

Pes ! Bir yaşıma daha girdim. Ben zannettim ki 18-19 yaşında bir genç kadın.
E şimdi bu arkadaş evliyken başka biriyle evlilik hayalini nasıl kuruyor ki ? Şaşırdım şu an
Kendisi 23 yasindaymis, bosanma asamasinda, hatta gecen bi konusu vardi, yeniden (hemen) evlenmem konusunda baski yapiliyor cevrem tarafindan diye.. Sanırım bu heriften bahsettigi bi konusu daha var, sırf cinsellik istiyo, baskalari da var hayatinda filan dedigi..

Evlenme niyeti var nasilsa diye birlikte olunmaz. Gelin ata binmis ya nasip demis cok seviyo bile olsaydi seni olumu var ayriligi var iste. Ortada kaldim mantigin varsa yapmamaliydin. evet bu hata olmus. Ama kendini de yipratma sirf birlikte oldunuz diye ona muhtac degilsin tekrar sever sevilirsin uzak dur en azindan adam olmadigini anlamissin evlendikten sonra bunu anlasan daha mi iyiydi.

Aynen siz söyleyince baktım adamın niyeti baştan belliymiş zaten,bile bile lades olmuş bu iş. Geçmişler ola...

doğrudan evlenelim demedi ama seni seviyorum ve değer veriyorum seninle mutlu olabiliriz gibi şeyler söyledi aileside evlenmesini istiyormuş kendisi söylemişti bi dönem ayrılık yaşadık o ara evlenme gibi olayı oldu nişandı sanırım daha sonra bana geri döndü yalvardı vsss çok uzun inanki bi arkadaşımızda demiş nerden tutarsam elimde kalıyo çok aptalım çok yanlış yaptım.

Maalesef adam istediğini elde etmiş ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.
Onlar için önemli değil ki. Kim bilir siz bu adamın tavırlarından etkilenen kaçıncı kişisiniz!!!
Adamın içine içine düşmeyin bundan sonra en azından kendinize saygı duyun.
Belli ki bundan sonra sizinle ilgilenmeyecek.
İleride gerçekten sizi sevecek birisi çıkacaktır karşınıza.

evladım sen boşandın mı?

Kaç yaşındasın? İsteyerek olmuş hayat bundan ibaret değil. Asıl sorun sen bu adamı hâlâ seviyor musun? Pişmanlık geçer evlenirsin de önemli olan bu

İyide burada karşılıklı rıza ile birşeyler yaşamışsınız. Zorla ırzınıza geçmemiş ki. Kendinize fahişe muamelesi yapmaktan vazgeçin. Size aleni evlenicez yada cinsellik yaşarsak evleniriz dememiş ki. Kendinizi güçlendirmeye ve yardım almaya bakın. Birde zibilyon kere dedim ki cinsellik erkek tekelinde bir dürtü değildir. Şimdi bu adam kendisini kötü hissetmiyorsa siz de hissetmemelisiniz.

yapmis oldugun hata bence birini sevip ona kanip birseyler yasamis olman degil sana evlenme vaadini umudunu verip sonra cok farkli seyler yasatan bu insanin yuzune erkek diye adam diye bakiyor olabilmen seni anlamasini beklemen hersey insanlar icin dunyanin sonuda degil ama birdwha o insanla muhattap olma cunku bundan sonra her ihtiyaci oldugunda ayni umudu vererek sana gelip isini gorup gidecek

Öyle tabi :)
İnsanın temel 3 ihtiyacı vardır
- Barınma
- Beslenme
- Üreme

Tüm dünya düzeni üremek üzerine kurulu bir düzen. Tabi ben demiyorum herkes önüne gelenle sevişsin. Ama sevdiğinle sevişmek kadar doğal hiç bir şey de göremiyorum.
Üstelik sevişme güdüsü beslenmeyen toplumlar(bakınız Ortadoğu biz de dahil) karmaşa ve cinsel kaosun en yüksek olduğu yerlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…