- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Neden kendini küçük düşürüyorsun? Belli ki alacağını almış ve birakmis. Şimdi yapman gereken onu yok saymak. Gururlu ol. Sen bunu kendin istediğin için yaşadın şimdi utanıyorum ailemin yüzüne bakmaya diye düşünme.Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
Eski konularinda var, bosanma asamasinda oldugunu söylemiş ve yardim istemis.. Temmuz ayinda acilmis hatta konular..
Kendisi 23 yasindaymis, bosanma asamasinda, hatta gecen bi konusu vardi, yeniden (hemen) evlenmem konusunda baski yapiliyor cevrem tarafindan diye.. Sanırım bu heriften bahsettigi bi konusu daha var, sırf cinsellik istiyo, baskalari da var hayatinda filan dedigi..Pes ! Bir yaşıma daha girdim. Ben zannettim ki 18-19 yaşında bir genç kadın.
E şimdi bu arkadaş evliyken başka biriyle evlilik hayalini nasıl kuruyor ki ? Şaşırdım şu an
Ya ne olmuş yaşadıysan. Elbet sevecek ve sevişeceksin. Tüm vücudumuz zaten sevişmek üzere donatılmış bir makina.
Kendisi 23 yasindaymis, bosanma asamasinda, hatta gecen bi konusu vardi, yeniden (hemen) evlenmem konusunda baski yapiliyor cevrem tarafindan diye.. Sanırım bu heriften bahsettigi bi konusu daha var, sırf cinsellik istiyo, baskalari da var hayatinda filan dedigi..
Bu adam size evlilik vaat etti de sonra vaz mı geçti ? Doğrudan evlenelim demediği müddetçe "ama öyle hissettirdi" düşüncesi kendini kandırmak olur.
Birlikte olmaya karar vermenizin beyefendiyi evliliğe ikna etmek ile ilgisi olabilir mi ? Eğer öyleyse kendinize yazık etmişsiniz
İnşallah her şey gönlünüzce olur
doğrudan evlenelim demedi ama seni seviyorum ve değer veriyorum seninle mutlu olabiliriz gibi şeyler söyledi aileside evlenmesini istiyormuş kendisi söylemişti bi dönem ayrılık yaşadık o ara evlenme gibi olayı oldu nişandı sanırım daha sonra bana geri döndü yalvardı vsss çok uzun inanki bi arkadaşımızda demiş nerden tutarsam elimde kalıyo çok aptalım çok yanlış yaptım.
evet o arkadaş la olan olduAynen siz söyleyince baktım adamın niyeti baştan belliymiş zaten,bile bile lades olmuş bu iş. Geçmişler ola...
Abooevladım sen boşandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?