- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Adamın bana güveni sıfır yok şunu niye yaprın bunu niye yaptın, ama seviyorum demesi hla duruyor olması beni düşündürüyo sabredip bana güvenebileceğini ona göstermeli miyim ? Nereye kadar sabretmeliyim. Geçen aids konusu vs açtı alınmadım ama acaba benimle dalga geçiyo olabilir mi diyorumSeni boyle kabul etmiyorsa bosver gitsin. Kabul ettim deyip evlenirseniz evlendikten sonra cok daha fazla kotu davranir sana.
Bu erkekler de bir cins. Dogruyu soylersin anlamazlar ama bi operasyon gecirip bakire numarasi yaparsan senden iyisi yoktur.
Sonuc seni bu halinle kabul edecek birini bul. Halinde bi sorun yok. Sorun onlarin zihniyetlerinde. Bosver bu dangozlari.
Adamın bana güveni sıfır yok şunu niye yaprın bunu niye yaptın, ama seviyorum demesi hla duruyor olması beni düşündürüyo sabredip bana güvenebileceğini ona göstermeli miyim ? Nereye kadar sabretmeliyim. Geçen aids konusu vs açtı alınmadım ama acaba benimle dalga geçiyo olabilir mi diyorum
Adamın bana güveni sıfır yok şunu niye yaprın bunu niye yaptın, ama seviyorum demesi hla duruyor olması beni düşündürüyo sabredip bana güvenebileceğini ona göstermeli miyim ? Nereye kadar sabretmeliyim. Geçen aids konusu vs açtı alınmadım ama acaba benimle dalga geçiyo olabilir mi diyorum
Az önce ben kaldıramam hep aklıma gelir daha önce çok konuştuğun kişi olmuş şüpheler beni bitirir yapamam defi. Haklısın dedim ve uzatmadan bitirdimAzıcık dik dur lütfen
Bunu bir suc gibi soylersen o da oyle davranir
Sen neden ezilip büzülüyosun
Ve evet sormadigi surece bence bunu hic soylememe hakkina da sahipsin.
Yani karsindaki evlilik oncesi kimseyle olmamistir böyle birini istiyodur o zaman tamam soylersin
Ama boyle tanıştığın gibi herkese eski sayfalari acacaksan ohooo o ne oyle..
az önce ayrıldı benden peki bundan sonra üniversite bitene kadar bekledim diyelim karşıma biri çıktı yine dürüst mü olayım? Geçmişi nasıl tamamen silebilirim ki ve dört dörtlük bi adamdı snki kaybetmişim gibi hissediyorumSenin gibisini zor bulur canım kendin olduğun için ve yaşadıkların için asla pişman olma bu adamdan ne köy olur ne kasaba tekmeyi bas gitsin. Senden kıymetlisi yok unutma bunu
Ayrıldı benden ben şuan mükemmel bi adamı yalanlarımla kaybetmiş gibi hissediyorum onun başkasıyla mutlu olma ihtimali beni çok üzüyoIyi de boyle birsey de tanisir tanismaz soylenmez. Bakire degilsen her tanistigin erkege bunu soylemen mi gerekiyor? Sonucta karsina bu durumdan faydalanmak isteyenler de cikar illaki. Ya da seni bununla tehdit etmek isteyenler de olabilirdi. Bu konuyu ancak cok cok guvenirse soyleyebilir insan. Sen de oyle yapmissin. Guvendikten sonra soylemissin. Burda yanlis birsey yok. Sen bu sekilde anlat sevgiline. Belki anlar. Hic umidim yok ama
Evet ben de bunu çok düşündğm ya adam her başını yastığa koyduğunda bunu düşünür bu ilerde sıkıntı olur diye, Benden daha cazip biri karşısına çıkar mı çıkarsa aldatır mı diye düşünmekten kendimi yiyodum ayrıca. Tamam çok yakışıklı iyi kalpliydi ama ben de çirkin kötü değilim ki önümde uzun zaman var arınabilirim geçmişimi tamamen silemesem de karşıma çıkmayacağı şekilde temizleyebilirim. İnternet'te bazı eski hesaplarım var silemediğim onlar nasıl temizlenir acabaBence seninle alay ediyor ve onunla ömur gecirceksin yaptigin bir yanlis yuzunden omur boyu gundeme getircek omrunu berbat etmeye degermi cok iyi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?