Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

kusura bakmada 4*4 lük falan değilmiş bu adam..
öncelikle ortada yalan yok.. daha önce sordu mu ? ki yalan söylemiş olasınız.. bacak aranız sizi ilgilendirir tanışır tanışmaz karşınıza çıkan insana bundan bahsetmeniz yersiz olurdu zaten..

Canim benim uzulme her iste bir hayir vardir Rabbim kimler cikaricak karsina bakalim sen kalbini ferah tut o konu hakkinda hic bir bilgim yok malesef

Bundan sonra bi ilişkim illa ki olur üç beş yıl sonra da olsa olur , o zaman ne yapayım dürüst davranmakla olmuyor herhalde.. Şimdiden özledim ama biliyorum ki geçecek

Dort dortluk bi adam degil bu. Durust oldun diye kaybettigin adami bir gun yalanlariyla baskasi kazansin. Bakalim mutlu olabilecek mi?

Bundan sonra bi ilişkim illa ki olur üç beş yıl sonra da olsa olur , o zaman ne yapayım dürüst davranmakla olmuyor herhalde.. Şimdiden özledim ama biliyorum ki geçecek
Peki iliski yasadigin kisi neden olmadi yani cevab vermek zorunda degilsin bence sen herzaman durust ol ozaman anlarsinki seni gercekten seven bir adam bahane yaratmadan kabul eder seni her halinle

Peki iliski yasadigin kisi neden olmadi yani cevab vermek zorunda degilsin bence sen herzaman durust ol ozaman anlarsinki seni gercekten seven bir adam bahane yaratmadan kabul eder seni her halinle
O sorumluluğu alamadı ben de alamadım bu yaptığımızın bizi nasıl etkileceğinin farkında değildik, başka bi kıza ilgi duymaya başladı gitti çok yalvardım ama faydası olmadı

Dort dortluk bi adam degil bu. Durust oldun diye kaybettigin adami bir gun yalanlariyla baskasi kazansin. Bakalim mutlu olabilecek mi?
Pişman olur mu böyle düşünen bi adam bilmiyorum. Beni silmesini unutmasını istemiyorum. Bir sürü hayalim yarım kaldı ona yanıyorum ve önümde inşallah uzun bi hayat var mezun olunca psikologluk yapıcam işim gücüm de olacak inşallah ama karşıma bi adam çıktığında ona yalan mı söyleyeyim dürüst mü olayım napayım bilmiyorum

Suç işlemedin.
Senin bedenin senin kararın.
Pekala seni böyle sevecek biriyle de olabilirsin.
Beğenmiyosa çeker gider.
2 ayda bi görüşülen bi ilişkinin evliliğe varacağını sanmam o da ayrı konu.

Adamin dusuncesi bu anlamiyor musun. Kendileri bakir olmamakla birlikte bakire kiz secme ozgurlugundeler cunku onlar erkek . Simdi kabul ettim der ama yarin obur gun daha agir laflar vurur. Bu yuzden ona donmeni oneremem ama durustluk her zaman iyidir . Bu yuzden aslinda sen kazandin.

Direkt tanisir tanismaz soyleyecek halin yoktu. Bi kere sen bu konuda kendini boyle ezik gorursen o daha cok ezer seni. Ne demek aids konusu acti. Bu nasil igrenclik. Hala nasil yaninda duruyorsun. Aids konusu acmis laf sokmus o kucuk beynince. Kac kurtar bence kendini bu adamdan.

Ayrıldık zaten bitti yani. Ben de laf soktuğunu düşünüyorum alınmamak için elimden geleni yaptım ama şimdi düşününce bi çok sözünün öyle olduğunu düşünüyorum ben sevdiğini düşündüğümden yakıştıramamışım

Simdi uzuleceksin ama zamanla gececek. Emin ol bunu dert etmeyen adamlar da cikacak karsina. Bu adama 4-4 luk demissin ama degil. Oyle olsa sana bu muameleyi yapmazdi. Hayatina duzgun birinin girmesi dilegiyle...

Ben bakire bi kız ile olabileceğini düşünmüyorum her ne kadar kendini haklı görse de benim canımı yaktı beni çok yaraladı bunun üstüne mutlu olmaz umarım. Aklı başına gelir de sevginin herşeyden önemli olduğunu anlar. Çünkü ben gerçekten sadık bi eş olacaktım ona. Doğu görevinden sakat da dönse gözüm gibi bakacaktım. Bakalım neler olacak

Bu adam dört dörtlükse bizim kocalar dört sekizlik herhalde.

Adinin tekiymiş adam sen hala kaybettim diye üzülüyorsun.

Psikolog olacağım diyorsun. Sana bu tip bir konuyla gelen danışanına nasıl yardım edeceksin kendin bile kabullenemezken? Psikolog dediğin açık görüşlü, hayata geniş pencereden bakan, kendini geliştirmekten vazgeçmeyen insandır. Sen nasıl yapacaksın bu işi?

Başlamışınız yine seven böyle kabullenir seni demeye. Seven adam kabullenmez, seven adam karşısındaki kadının yasanmışlıklarına, kararlarına, isteklerine saygı duyar. Seni böyle kabullendim ya da kabullenemiyorum diyen adamlardan uzak durun. Adam değil onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…