- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.301
- 798
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
az önce ayrıldı benden peki bundan sonra üniversite bitene kadar bekledim diyelim karşıma biri çıktı yine dürüst mü olayım? Geçmişi nasıl tamamen silebilirim ki ve dört dörtlük bi adamdı snki kaybetmişim gibi hissediyorum
Canim benim uzulme her iste bir hayir vardir Rabbim kimler cikaricak karsina bakalim sen kalbini ferah tut o konu hakkinda hic bir bilgim yok malesefEvet ben de bunu çok düşündğm ya adam her başını yastığa koyduğunda bunu düşünür bu ilerde sıkıntı olur diye, Benden daha cazip biri karşısına çıkar mı çıkarsa aldatır mı diye düşünmekten kendimi yiyodum ayrıca. Tamam çok yakışıklı iyi kalpliydi ama ben de çirkin kötü değilim ki önümde uzun zaman var arınabilirim geçmişimi tamamen silemesem de karşıma çıkmayacağı şekilde temizleyebilirim. İnternet'te bazı eski hesaplarım var silemediğim onlar nasıl temizlenir acaba
Bundan sonra bi ilişkim illa ki olur üç beş yıl sonra da olsa olur , o zaman ne yapayım dürüst davranmakla olmuyor herhalde.. Şimdiden özledim ama biliyorum ki geçecekkusura bakmada 4*4 lük falan değilmiş bu adam..
öncelikle ortada yalan yok.. daha önce sordu mu ? ki yalan söylemiş olasınız.. bacak aranız sizi ilgilendirir tanışır tanışmaz karşınıza çıkan insana bundan bahsetmeniz yersiz olurdu zaten..
az önce ayrıldı benden peki bundan sonra üniversite bitene kadar bekledim diyelim karşıma biri çıktı yine dürüst mü olayım? Geçmişi nasıl tamamen silebilirim ki ve dört dörtlük bi adamdı snki kaybetmişim gibi hissediyorum
Peki iliski yasadigin kisi neden olmadi yani cevab vermek zorunda degilsin bence sen herzaman durust ol ozaman anlarsinki seni gercekten seven bir adam bahane yaratmadan kabul eder seni her halinleBundan sonra bi ilişkim illa ki olur üç beş yıl sonra da olsa olur , o zaman ne yapayım dürüst davranmakla olmuyor herhalde.. Şimdiden özledim ama biliyorum ki geçecek
O sorumluluğu alamadı ben de alamadım bu yaptığımızın bizi nasıl etkileceğinin farkında değildik, başka bi kıza ilgi duymaya başladı gitti çok yalvardım ama faydası olmadıPeki iliski yasadigin kisi neden olmadi yani cevab vermek zorunda degilsin bence sen herzaman durust ol ozaman anlarsinki seni gercekten seven bir adam bahane yaratmadan kabul eder seni her halinle
Pişman olur mu böyle düşünen bi adam bilmiyorum. Beni silmesini unutmasını istemiyorum. Bir sürü hayalim yarım kaldı ona yanıyorum ve önümde inşallah uzun bi hayat var mezun olunca psikologluk yapıcam işim gücüm de olacak inşallah ama karşıma bi adam çıktığında ona yalan mı söyleyeyim dürüst mü olayım napayım bilmiyorumDort dortluk bi adam degil bu. Durust oldun diye kaybettigin adami bir gun yalanlariyla baskasi kazansin. Bakalim mutlu olabilecek mi?
O sorumluluğu alamadı ben de alamadım bu yaptığımızın bizi nasıl etkileceğinin farkında değildik, başka bi kıza ilgi duymaya başladı gitti çok yalvardım ama faydası olmadı[/QUOTE buyuk bir hata olmus ama artik.gecmiste kalmis yapacak birsey yok cahillik bianlik nefsin esiri olmussunama kimse boyle olsun istemez artik yoluna bakmalisin
Pişman olur mu böyle düşünen bi adam bilmiyorum. Beni silmesini unutmasını istemiyorum. Bir sürü hayalim yarım kaldı ona yanıyorum ve önümde inşallah uzun bi hayat var mezun olunca psikologluk yapıcam işim gücüm de olacak inşallah ama karşıma bi adam çıktığında ona yalan mı söyleyeyim dürüst mü olayım napayım bilmiyorum
Ayrıldık zaten bitti yani. Ben de laf soktuğunu düşünüyorum alınmamak için elimden geleni yaptım ama şimdi düşününce bi çok sözünün öyle olduğunu düşünüyorum ben sevdiğini düşündüğümden yakıştıramamışımDirekt tanisir tanismaz soyleyecek halin yoktu. Bi kere sen bu konuda kendini boyle ezik gorursen o daha cok ezer seni. Ne demek aids konusu acti. Bu nasil igrenclik. Hala nasil yaninda duruyorsun. Aids konusu acmis laf sokmus o kucuk beynince. Kac kurtar bence kendini bu adamdan.
bi de detaylarıyla anlatmamı istedi niye demiştim ne gerek var bilmek istiyorum demişticinsellik iki arasında diye biliyorm başkalarına neden söylenir hiç anlamıyorum
Simdi uzuleceksin ama zamanla gececek. Emin ol bunu dert etmeyen adamlar da cikacak karsina. Bu adama 4-4 luk demissin ama degil. Oyle olsa sana bu muameleyi yapmazdi. Hayatina duzgun birinin girmesi dilegiyle...Ayrıldık zaten bitti yani. Ben de laf soktuğunu düşünüyorum alınmamak için elimden geleni yaptım ama şimdi düşününce bi çok sözünün öyle olduğunu düşünüyorum ben sevdiğini düşündüğümden yakıştıramamışım
Ben bakire bi kız ile olabileceğini düşünmüyorum her ne kadar kendini haklı görse de benim canımı yaktı beni çok yaraladı bunun üstüne mutlu olmaz umarım. Aklı başına gelir de sevginin herşeyden önemli olduğunu anlar. Çünkü ben gerçekten sadık bi eş olacaktım ona. Doğu görevinden sakat da dönse gözüm gibi bakacaktım. Bakalım neler olacakAdamin dusuncesi bu anlamiyor musun. Kendileri bakir olmamakla birlikte bakire kiz secme ozgurlugundeler cunku onlar erkek . Simdi kabul ettim der ama yarin obur gun daha agir laflar vurur. Bu yuzden ona donmeni oneremem ama durustluk her zaman iyidir . Bu yuzden aslinda sen kazandin.
çok sevdiğini sevdikçe sevesi geldiğini söylüyodu ah ah cidden bu saatten sonra hayatıma biri girerse dürüst mü olayım yoksa gidip ameliyat mı olayım /senceBu kadar saf olma nasil yakistiramadin adama bak sana cok guzel ayriligi yakistirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?