Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

Ben çok dürüstüm benim gibisini bulamazsın vs derdi ben yaptığımı söylemeyebilirdim derdi. Düşündüğü gibi bi kadın buldu diyelim benim yanımda güldüğü gibi gülebilecek mi mutlu olacak mı bakalım gelen gideni bence fazlasıyla aratacak

Bu erkek kisisi o bakire degil ben niye bakir kalayim diye dusunup biriyle birlikte olmadan evlenmez. Hatta seni ilerde evlilik suresince aldatip sen sanki cok temizsin diyebilir. Goze aliyorsan devam edersin. Ama bunu gurur meselesi haline getirecek olan sensin. Gecmisinle kabul etmiyorsa kapi orda. Hic uzulme gencliginin baharindasn daha.

Evet Allah bilir neler diyecekti evlenseydik, hayırlısı buydu demek ki

eğer sen kendim istedim ve yaşadım diyorsan sorun yok zaten, ama yine de hala sindirememişsin. eğer evlilik öncesi ilişkiyi hoş görmeyen bir ortamda yetiştiysen yaşadıklarının arkasında kolayca duramaman normal. biraz daha zamana ihtiyacın var. kendi yaşadığını önce sen hazmet, kendini suçlu görmeyi, kötü bir şey yapmışsın da ömür boyu bedelini ödeyecekmişsin gibi düşünmeyi bırakacaksın zamanla. çünkü bu hayat yaşadıklarınla senin hayatın ve bazı şeyleri değiştiremezsin sadece düşüncelerini değiştirebilirsin.

emin ol o kafa yapısında bir adamla zaten çok kolay geçinemezdin, aklıma gelir güvenemem ne kadar saçma bir laftır allahım ya... boooşver yol ver gitsin... daha çok çoook gençsin açık fikirli insanlar çıkacak karşına. kadını erkeği gerçekten eşit görebilen, eğer ben bir şeyler yaşadıysam karşımdakinin yaşaması da normal diyebilen insanlar da çok, emin ol. bu konuda kendini ezdirme, ileride daha da pişman olacağın şeyler de yapma.

Hamile kalıp aldırma ihtimalim olduğunu düşünmüş ya inanamıyorum buna böyle bişeyi nasıl düşünür ya bunu düşünen neler düşünüyodur Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…