Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

Pişman olur o sonra senden ayrıldığına, zira bu devirde bu konu da dürüst olan kadın az.
Ve yine bu konu da artık yüz de yüz emin olamayacaklarını bazı erkekler farkına varamadı daha.

Haklısın ama sorun benim geniş bakmam değil, birini seviyosun ve tamam ben seni sevşyorum bu sorun değil dedikten sonra araya kilometreler girince soğuyup bırakıyor. Ben şuan yine aynı şeyi yaşayabileceğimi düşünüyorum

Umarım bana da dört sekizlşk bi adam nasip olur ben de yalansız güzel bi ilişki yaşarım

Sen kendi bakış açını ve davranışlarını değiştirmedikçe aynı şeyi yine yaşayacaksın zaten.

Pişman olur o sonra senden ayrıldığına, zira bu devirde bu konu da dürüst olan kadın az.
Ve yine bu konu da artık yüz de yüz emin olamayacaklarını bazı erkekler farkına varamadı daha.
Evet ben söylemek için geç de kalmadım hani ne nişan tarihi aldık ne bişey yaptık daha tartıyorduk. Silmek istiyorum tüm geçmişimi ve bu imkansız

çok sevdiğini sevdikçe sevesi geldiğini söylüyodu ah ah cidden bu saatten sonra hayatıma biri girerse dürüst mü olayım yoksa gidip ameliyat mı olayım /sence
Ameliyat oluncada yalan soylemis sayilmazmisin sence vicdanen rahat olabilecekmisinki durust olmakta fayda var diye dusunuyorum

Seni seven seni her türlü kabullenir aksini düşünmen bile hata.
Bunun lafını bile etmez inan bana ... Birini çok sevdim katı ne yapmalıyım gibi sorular, doğru sorular değil.

Bundan sonra bi ilişkim illa ki olur üç beş yıl sonra da olsa olur , o zaman ne yapayım dürüst davranmakla olmuyor herhalde.. Şimdiden özledim ama biliyorum ki geçecek

öncelikle kendini eksik görmeyi bırakmalısın..
bakış açını değiştir .. sen kabullenilmesi gereken bir eşya vs değilsin ki.. sen dik durursan karşındaki de seni burdan vurmaya kalkamaz..

Seni seven seni her türlü kabullenir aksini düşünme bile hata.
Bunun lafını bile etmez inan bana ... Birini çok sevdim katı ne yapmalıyım gibi sorular, doğru sorular değil.
Haklısınız, umarım bunun sorun edilmeyeceği kadar çok sevilirim. Zaman vericem kendime sınırsız bi şekilde, ben tamamım olgunca düşünüyorum diyene kadar bu işlere girişmesem daha iyi

Sen psikoloji okuyorsun. Sen kendine cozum bulamamisken biz nasil bulalim sana? Senin bize yol yordam gostermen gerekir aksine. Her ne kadar ogrenci olsan da, bu konularda bizden daha bilgili olman gerekiyor.
Bu konuyu erkek arkadasina anlatis bicimin bile olayin seyrini tamamen degistirebilirdi biliyorsun degil mi?
Ayrica ayrinti anlatmak nedir ya. Adam seni parmaginda oynatiyor. Kusura bakma ama sen nasil psikolog olacaksin bu gidisle? Lutfen alinma ama senin su an dusunmen gereken bu durum degil. Ben psikoloji okuyorum ama daha ilk sinavimda kaybettim, baskalarina nasil faydam dokunacak, kendime ceki duzen verip derslerime sarilmam gerekiyor diye dusunmen gerekiyor.

öncelikle kendini eksik görmeyi bırakmalısın..
bakış açını değiştir .. sen kabullenilmesi gereken bir eşya vs değilsin ki.. sen dik durursan karşındaki de seni burdan vurmaya kalkamaz..
Yanlışı orda yaptım boynumu büküp anlattım defalarca biliyorum kabul etmesi zor kafanda bi soru var mı var mı dedim durdum gerçekten çok yanlış yaptım

Aynen ya kabullenmek ne demek lutfediyorlar sanki. Peh.

bi de detaylarıyla anlatmamı istedi niye demiştim ne gerek var bilmek istiyorum demişti
bak canım benim de sevgililerim oldu ve hiç kimseye bu konuda bi şey söylemedim ve bana da böyle sorular sorulmadı sen cinsellik yaşayıp hataydı diyip bi kenara çekilmen bana samimiyetsiz geliyor muhtemelen o kişiyle devam etseydi sevişmeye de devam edecektiniz ve ayrılana kadar "hata" diye nitelendirilmeyecekti

şimdi sen bu adama ne diye söyledinki bunu

ben çok kötü bir şey yaptım sana söylemem lazım mı dedin ne dedin?

haklısın ama ben 3. Sınıfım şöyle ki bizim okuduklarımız deneyim olmadıkça bir hiç, bu yüzden haliyle görerek yaşayarak daha iyi kavrıyoruz . Bize derste ne yapmalı ne etmeli diye öğretmiyorlar bu yüzden hak verirsiniz ki benim de kafam çok karışıyo böyle bişeyle karşılaşınca

Ben de gerçekten vicdan olarak rahat etmem diye dürüst olmuştum.. Bin türlü yalan söyleyebilirdim tecavüz derdim kendim yaptım derdim vs
Ah be canim bilmiyorum ki cok zor durumun empati kurmaya calisiyorum olmuyor ..sen yinede uzulme bundan sonraki karsina cikicak insanada durust ol yinede kaybeden sen olmazsin tabikide evlilik raddesine gelene kadar sen hic bir sekilde taviz verme guvenme boyle aileler tanisacak kadar ciddiye binerse oda buarada soyle derdim dedin ya ornekler vermisin ya oda senin insafina kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…