Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

Ablacım daha yirmi yaşındasın bi müddet sonra insanları daha iyi analiz edebileceksin.
Erkeklerde yaşları ilerledimi daha mantıklı düşünebiliyorlar.
Böyle kendini çaresiz çıkmazın içinde düşünme.

Bana ilk başlarda lise çağlarında böyle bişey yaşadığını bi daha olmadığını söyledi , sen de yaşadıysan anlat defi ben de bismillah daha dur yeniyiz diye hiç bahsetmedim, daha sonra sık sık sormaya başladı kurbana memlekete gittim o Da oradaydı yüzyüze konuştukça daha çok sormaya başladı ben de dayanamadım hazır yanyanayken anlatayım dedim. Başta uzak durdu sonra konuşalım anlat dedi konuştuk güven lazım zaman lazım ben seviyorum sorun değil defi ordan gidip mesafe girince araya ben yapamam defi

Yanlışı orda yaptım boynumu büküp anlattım defalarca biliyorum kabul etmesi zor kafanda bi soru var mı var mı dedim durdum gerçekten çok yanlış yaptım

tamam anlatış biçimin yanlış ama neden bu şekilde anlattığını sor kendine ..
neden boynu bükük ? çünkü sen kendini bu konuda boynu bükük görüyorsun işte o düşünceni değiştirmelisin önce..
yaptığının arkasında dursan ezilip büzülmezdin..

sence başka insanlarla yaşanan bu tarz şeylerin iki sevgili arasında konuşulması iğrenç değil mi sana anlatması iğrenç sana sorması da iğrenç sen "hata" olarak gormekten vazgeç kimse de sana böyle sorular soramasın

oy oyy işte bunu ağzıyla soran adama yol verecektin daha başında..

Bence de hata yaptım diyerek kendimi bitirdim ben zaten. Hata değil güvendim istedim ve yaşadım. Önemli olan şimdi nasıl seviyo olmam..

Bu bana bi ders oldu. Kendimi çok eZdiğimi fark ettim resmen hayatım kararmış gibi düşünmeye başlamıştım

Bekaret takıntılı bir manyakla evlenmek istemezdim açıkcası. Siz de degerli oldugunuzun farkında varın insansınız siz sevismek hata falan degil. Daha once biriyle oldun mu diye soran adam bile irite eder beni biz sormuyor onemsemiyorsak onlar da sormayacak ve bunu sorma hakki bulacak tavizi alamayacaklar. Asıl 20 yasina kadar hic cinsel bir seyler dusunmemis olmak tuhaf bir durum bence. Cok bakire goruyoruz her seyi yasayip hymen sahibi olan. Türk erkeklerinin bağnaz kısmının kafa yapısına hastayım zaten. Benden önce eline erkek eli bile degmis olmasın ama yatakta harikalar yaratsın. Canim sıkılınca baska dallara atlayayim, elimin kiri zaten! Yok oyle bir dunya şutlayın gitsin su çomar dusunceli adamlari dusurmeyin kendinizi de

"Ben daha" diye baslarsan cumleye olmaz ki canim. Bu dusunce tarzini degistir.
Ayriyeten daha yeni tanistigin zaman bunu soran adamdan hemen uzaklasman gerekirdi.

Olamam, çünkü ha bitti bitecek psikolojisi çok zor bişey

Olamazsın tabi ki.
O zaman önce kendi kendini kabulleneceksin. İstedin yaşadın. Bu bir hata bir eksiklik değil. Önce kendin kavramalisin bunu. İsteyerek yaşadığını, bunun kendi kararın olduğunu ve kimseye bunun hesabını vermek zorunda olmadığını kavramalısın.

Bu aşamayı geçtiğin zaman hayatına giren insanlar da onlara davranışların da değişecek zaten.

Buradaki arkadslarin insanlarin tercihlerini geri kafali acik goruslu bilmem ne diye yargilamsi bana cok garip geliyor..sorsan herkes medenidir..arkadslar bu tarz durumlar tercih meselesidir..sen bakir bi insansindir bu isi sadece bi omur boyu birlikte olacagin insanla yapmak istersin ve daha once cinsellik yasamis birini asla kabullenemeyebilirsin.bu gayet makul bi istek.bu neden geri kafalilik oluyor anlamiyorum.olayimiza gelecek olursak o insan da bi birliktelik yasamis neticede dolasiyisiyla sana laf soylemeye hakki yok..bu olayi gecmiste birakabilecek onemsemeyecek bi kisyle birlikte ol.yoksa herkes basina kakar..ayrica kendini nie ezikliyosun.madem bisey yasadin arkasinda dur.kenidine defolu mal muamalesi yaptirma.seni boyle sevecek birini bul..sakin ama sakin ameliyat olup karsindaki insani kandirma.bu cok asagilik bi davranis bence herseyden once kendine saygisizlik olur..

Çok güzel yazmışsın, Önemli olanın zar değil kalp olduğunu anladığı zamanı görüp beni nasıl kırdığını ve bu konuyu bu şekilde sorun haline getirmesinin beni ondan sonsuza kadar uzaklaştırdığını anlar

1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?

Böyle dusunmeniz cok guzel. Kendi degerinizin farkina varin. Siz psikoloji okuyorsunuz mesela bende kazanmak icin sinavlara hazirlaniyorum ve cok istiyorum. Onunuzde cok guzel bir meslek hayatiniz olacak karsiniza daha duzgun insanlar cikacak yasit sayiliriz bu yasta bu kadar karamsarliga girmeyip size bu tur soru sorma hakki bile vermemeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…