- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Bana ilk başlarda lise çağlarında böyle bişey yaşadığını bi daha olmadığını söyledi , sen de yaşadıysan anlat defi ben de bismillah daha dur yeniyiz diye hiç bahsetmedim, daha sonra sık sık sormaya başladı kurbana memlekete gittim o Da oradaydı yüzyüze konuştukça daha çok sormaya başladı ben de dayanamadım hazır yanyanayken anlatayım dedim. Başta uzak durdu sonra konuşalım anlat dedi konuştuk güven lazım zaman lazım ben seviyorum sorun değil defi ordan gidip mesafe girince araya ben yapamam defibak canım benim de sevgililerim oldu ve hiç kimseye bu konuda bi şey söylemedim ve bana da böyle sorular sorulmadı sen cinsellik yaşayıp hataydı diyip bi kenara çekilmen bana samimiyetsiz geliyor muhtemelen o kişiyle devam etseydi sevişmeye de devam edecektiniz ve ayrılana kadar "hata" diye nitelendirilmeyecekti
şimdi sen bu adama ne diye söyledinki bunu
ben çok kötü bir şey yaptım sana söylemem lazım mı dedin ne dedin?
haklısınız zaman Allah bilir neler gösterecek neler çıkacak karşımaAblacım daha yirmi yaşındasın bi müddet sonra insanları daha iyi analiz edebileceksin.
Erkeklerde yaşları ilerledimi daha mantıklı düşünebiliyorlar.
Böyle kendini çaresiz çıkmazın içinde düşünme.
Yanlışı orda yaptım boynumu büküp anlattım defalarca biliyorum kabul etmesi zor kafanda bi soru var mı var mı dedim durdum gerçekten çok yanlış yaptım
sence başka insanlarla yaşanan bu tarz şeylerin iki sevgili arasında konuşulması iğrenç değil mi sana anlatması iğrenç sana sorması da iğrenç sen "hata" olarak gormekten vazgeç kimse de sana böyle sorular soramasınBana ilk başlarda lise çağlarında böyle bişey yaşadığını bi daha olmadığını söyledi , sen de yaşadıysan anlat defi ben de bismillah daha dur yeniyiz diye hiç bahsetmedim, daha sonra sık sık sormaya başladı kurbana memlekete gittim o Da oradaydı yüzyüze konuştukça daha çok sormaya başladı ben de dayanamadım hazır yanyanayken anlatayım dedim. Başta uzak durdu sonra konuşalım anlat dedi konuştuk güven lazım zaman lazım ben seviyorum sorun değil defi ordan gidip mesafe girince araya ben yapamam defi
Bana ilk başlarda lise çağlarında böyle bişey yaşadığını bi daha olmadığını söyledi , sen de yaşadıysan anlat defi ben de bismillah daha dur yeniyiz diye hiç bahsetmedim, daha sonra sık sık sormaya başladı kurbana memlekete gittim o Da oradaydı yüzyüze konuştukça daha çok sormaya başladı ben de dayanamadım hazır yanyanayken anlatayım dedim. Başta uzak durdu sonra konuşalım anlat dedi konuştuk güven lazım zaman lazım ben seviyorum sorun değil defi ordan gidip mesafe girince araya ben yapamam defi
Ben de sorunca ben yaptım senin de yapmış olman sorun değil gibi diyo sandım çünkü bu cümleyi kurdu gerçekten. Çok sadık çok seven ve herşeye razı bi insanı kaybetti. Pişman olacağı zaman da geliroy oyy işte bunu ağzıyla soran adama yol verecektin daha başında..
Bence de hata yaptım diyerek kendimi bitirdim ben zaten. Hata değil güvendim istedim ve yaşadım. Önemli olan şimdi nasıl seviyo olmam..sence başka insanlarla yaşanan bu tarz şeylerin iki sevgili arasında konuşulması iğrenç değil mi sana anlatması iğrenç sana sorması da iğrenç sen "hata" olarak gormekten vazgeç kimse de sana böyle sorular soramasın
Araya mesafe girince sorun yapmayı da bıraktı ayrıldıŞimdiden sorun yapıyorsa evlenince daha da büyütür iyi düşün derim
Bu bana bi ders oldu. Kendimi çok eZdiğimi fark ettim resmen hayatım kararmış gibi düşünmeye başlamıştımtamam anlatış biçimin yanlış ama neden bu şekilde anlattığını sor kendine ..
neden boynu bükük ? çünkü sen kendini bu konuda boynu bükük görüyorsun işte o düşünceni değiştirmelisin önce..
yaptığının arkasında dursan ezilip büzülmezdin..
Üzülüyorsundur illaki ama isabet olmuş iyice çamurlaşmadan bitmesi iki taraf içindeAraya mesafe girince sorun yapmayı da bıraktı ayrıldı
Doğru zorla olmazmış bu işler anladım hep nasip kısmetÜzülüyorsundur illaki ama isabet olmuş iyice çamurlaşmadan bitmesi iki taraf içinde
Olamam, çünkü ha bitti bitecek psikolojisi çok zor bişey
Çok güzel yazmışsın, Önemli olanın zar değil kalp olduğunu anladığı zamanı görüp beni nasıl kırdığını ve bu konuyu bu şekilde sorun haline getirmesinin beni ondan sonsuza kadar uzaklaştırdığını anlarBekaret takıntılı bir manyakla evlenmek istemezdim açıkcası. Siz de degerli oldugunuzun farkında varın insansınız siz sevismek hata falan degil. Daha once biriyle oldun mu diye soran adam bile irite eder beni biz sormuyor onemsemiyorsak onlar da sormayacak ve bunu sorma hakki bulacak tavizi alamayacaklar. Asıl 20 yasina kadar hic cinsel bir seyler dusunmemis olmak tuhaf bir durum bence. Cok bakire goruyoruz her seyi yasayip hymen sahibi olan. Türk erkeklerinin bağnaz kısmının kafa yapısına hastayım zaten. Benden önce eline erkek eli bile degmis olmasın ama yatakta harikalar yaratsın. Canim sıkılınca baska dallara atlayayim, elimin kiri zaten! Yok oyle bir dunya şutlayın gitsin su çomar dusunceli adamlari dusurmeyin kendinizi de
Çok güzel yazmışsın, Önemli olanın zar değil kalp olduğunu anladığı zamanı görüp beni nasıl kırdığını ve bu konuyu bu şekilde sorun haline getirmesinin beni ondan sonsuza kadar uzaklaştırdığını anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?