- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Buradaki arkadslarin insanlarin tercihlerini geri kafali acik goruslu bilmem ne diye yargilamsi bana cok garip geliyor..sorsan herkes medenidir..arkadslar bu tarz durumlar tercih meselesidir..sen bakir bi insansindir bu isi sadece bi omur boyu birlikte olacagin insanla yapmak istersin ve daha once cinsellik yasamis birini asla kabullenemeyebilirsin.bu gayet makul bi istek.bu neden geri kafalilik oluyor anlamiyorum.olayimiza gelecek olursak o insan da bi birliktelik yasamis neticede dolasiyisiyla sana laf soylemeye hakki yok..bu olayi gecmiste birakabilecek onemsemeyecek bi kisyle birlikte ol.yoksa herkes basina kakar..ayrica kendini nie ezikliyosun.madem bisey yasadin arkasinda dur.kenidine defolu mal muamalesi yaptirma.seni boyle sevecek birini bul..sakin ama sakin ameliyat olup karsindaki insani kandirma.bu cok asagilik bi davranis bence herseyden once kendine saygisizlik olur..
1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?
Nasıl anlamadım ?1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?
Evet kendimi neden ezdiriyorsam mezun olduğum dönemde iş güç sahibi olucam etrafımda geniş düşünen bi çok insan olacak, çok yazık ettim kendime düşünerek yıprandımBöyle dusunmeniz cok guzel. Kendi degerinizin farkina varin. Siz psikoloji okuyorsunuz mesela bende kazanmak icin sinavlara hazirlaniyorum ve cok istiyorum. Onunuzde cok guzel bir meslek hayatiniz olacak karsiniza daha duzgun insanlar cikacak yasit sayiliriz bu yasta bu kadar karamsarliga girmeyip size bu tur soru sorma hakki bile vermemeniz gerekiyor
Demissinki yalanim " biriyle birlikte oldum ve smdiki sevgilime soylemedim". Bu birlikte oldugun kisi eskilerdeki bi sevgilimi? Zamaninda biirlikte oldugun.Nasıl anlamadım ?
Bana ilk başlarda lise çağlarında böyle bişey yaşadığını bi daha olmadığını söyledi , sen de yaşadıysan anlat defi ben de bismillah daha dur yeniyiz diye hiç bahsetmedim, daha sonra sık sık sormaya başladı kurbana memlekete gittim o Da oradaydı yüzyüze konuştukça daha çok sormaya başladı ben de dayanamadım hazır yanyanayken anlatayım dedim. Başta uzak durdu sonra konuşalım anlat dedi konuştuk güven lazım zaman lazım ben seviyorum sorun değil defi ordan gidip mesafe girince araya ben yapamam defi
Ondan önce çıktığım eski sevgilim bu evet bi yıl geçti üstünden.Demissinki yalanim " biriyle birlikte oldum ve smdiki sevgilime soylemedim". Bu birlikte oldugun kisi eskilerdeki bi sevgilimi? Zamaninda biirlikte oldugun.
Evet yaşamışAllah Allah bugün konulardan hiçbir şey anlamıyorum nedense...
Ben mi yanlış anladım yoksa kendisi lise çağlarında bir şeyler yaşamış mı birileriyle ?
Evet yaşamış
Ya bi de bir sürü şey getiriyordu aklına birden fazla kişiyle takıldığımı düşünüyodu belli etmiyordu kendince ama söylediklerinden belliydi şimdi şimdi kafama dank ettiÇok afedersiniz ama oha,hem kendisi yapıyor hem de sizi mi suçluyor ? Böylesini ilk defa duydum.
Kurtulduğunuza şükredin.
Ayrıldık yani o ayrıldı hayırlısı bu oldu belki böyle düşünüyorumHala sevgili olman hata benim arkadaşımın sevgiliside tartışma anında içince bir de kızın yüzüne vuruyor du. Evlenince aklına gelir şiddette uygular o uzak dur
Evet keşke öyle olsaydı ya bitirdi gitti zaten geçti ..Hemserimsin..keşke en başta soyleseydin yada çok uzatmadan. Şimdi bu yalan her seferinde başına kakilir
Evet aşık olsa en azından bitsin dedikten sonra bi pişmanlık yaşardı hiç bi artım yok bu adamın gözünde hiç mi gülmedi benimle yani? Kendimi ezerek bunu kendime ben yaptım biraz da, kendimi bi erkeğin yerine koyuyorum çok aşığım ve kız bakire değil herşeye rağmen unuturum benim aklıma gelmezdi ki ben onun yaşamış olmasına hiç takılmamıştımSana aşık değil, üzgünüm... Evet bekaret önem verdiğimiz bir konu (kendimi de dahil ediyorum) ancak sırf bakire değil diye insan aşık olduğu kızdan da vazgeçmemeli. Geçene adam diyemiyorum.
yukarda bir arkadaş yazmış "merhaba ben x, 26 yaşımdayım, bakireyim" böyle tanışmıyorsanız ortada bir yalan yok. Sen dürüstlük yapmışsın o buna layık değilmiş. Kimsenin sana bekaretini sormasına müsade etme. Bakire olmamanı da eziklik haline getirme. Sana bunu soran adam da bakir değil. Öyle bile olsa soramaz.
Kıymetini bilenler çıksın karşına boşver
:) çok iyi olmuş böyle davranmak gerekir her ne kadar çekemeseler de, üzüntüm geçecek mutlaka ben' şu söylediği de mi yalandı yani' diye düşünüp kendimi yıpratmamaya çalışıyorum yüzünü gözlerini düşünmemeye çalışıyorum. Sonuçta bitti ve olması gereken buydu. Ben ilk defa evlilik hayali kurmuştum ama sorun değil deneyim kazandım diyelimBekle bişey olmaz ama biraz üzüleceksin. Sürekli alttan alma tabi bende de aynı durum vardı ama bizde saklama durumu yoktu direk konuşmuştuk. Sonra yalan sayılmayacak bişey oldu oda şu; bi sevgilisi varmış benden 2 sene evvel. Arkadaşının yanına gidecekmiş şehir dışına kızda ailesinin yanına gidecekmiş beraber çıkmışlar yola yakın şehirler diye. Sonra bi tatil mevzusu oldu nişanlıydık beraber gidemezdik bende gitmesini istemedim ama çok daralmıştı sordum kimseyle tatile gittin mi diyr hayır dedi. Sonra ben bu seyahati öğrenince abarttıkça abarttım o bana tatil değil farklı yerlere gittik desede (ki öyle sosyal medyadan o tarihlerde farklı yerlerde ama yakın şehirlerde olduğunu araştırıp öğrendim) ben sürekli abarttım ve güvenmiyormuş gibi yaptım ne oldu biliyormusun? Bir daha bana o mevzu yüzünden surat asmadı bende onun mevzusunu açmayayım diye :)
Evet işte ben evlenene kadar saklamadım ki gözünde melekken bi .... Ya dönüşmüş olmam çok üzücü. Kalbimi bilse keşkeİLişkinin eb başında tanışır tanışmaz ben daha önce bir birliktelik yaşadım haa haberin olsun diye söylenmez zaten
ilişki yaşanır çıkarsın bakarsın adama kişiliğe karakterine daha sonra ilişki evliliğe giderse söylenir anlatılır arkadaş zaten
bence zaten olması gereken bu ha başta kimseyle olmadım sonra oldum diyosan sıkıntın burda ama onu da açıklayabilirsin bence cok dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?