Hatalarım yüzünden ne zamana kadar kötü olucam ?

1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?
1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?
Nasıl anlamadım ?

Evet kendimi neden ezdiriyorsam mezun olduğum dönemde iş güç sahibi olucam etrafımda geniş düşünen bi çok insan olacak, çok yazık ettim kendime düşünerek yıprandım

Allah Allah bugün konulardan hiçbir şey anlamıyorum nedense...
Ben mi yanlış anladım yoksa kendisi lise çağlarında bir şeyler yaşamış mı birileriyle ?

Çok afedersiniz ama oha,hem kendisi yapıyor hem de sizi mi suçluyor ? Böylesini ilk defa duydum.
Kurtulduğunuza şükredin.
Ya bi de bir sürü şey getiriyordu aklına birden fazla kişiyle takıldığımı düşünüyodu belli etmiyordu kendince ama söylediklerinden belliydi şimdi şimdi kafama dank etti

Hala sevgili olman hata benim arkadaşımın sevgiliside tartışma anında içince bir de kızın yüzüne vuruyor du. Evlenince aklına gelir şiddette uygular o uzak dur

Bu iş olmaz. Yaşadığın şeyi senin bi kusuruymuş gibi görüp sana koz olarak kullanan biri. Uğurla gitsin.

Sana aşık değil, üzgünüm... Evet bekaret önem verdiğimiz bir konu (kendimi de dahil ediyorum) ancak sırf bakire değil diye insan aşık olduğu kızdan da vazgeçmemeli. Geçene adam diyemiyorum.

yukarda bir arkadaş yazmış "merhaba ben x, 26 yaşımdayım, bakireyim" böyle tanışmıyorsanız ortada bir yalan yok. Sen dürüstlük yapmışsın o buna layık değilmiş. Kimsenin sana bekaretini sormasına müsade etme. Bakire olmamanı da eziklik haline getirme. Sana bunu soran adam da bakir değil. Öyle bile olsa soramaz.

Kıymetini bilenler çıksın karşına boşver

Kendi sütten çıkmış ak kaşık mıymış? Senden böyle bir talebi varsa, kendisinin öyle olması gerekir.!!
Maalesef ülkemiz erkeklerinde böyle bir kıt düşünce durumu var.
Kendileri herşeyi yaşar ama kadın ömründe 1 kere de yapmış olsa, her lafı söylerler.!
Bundan sonra biri olursa da, kimseye söyleme bence.. Madem bu onların özeli, bu da senin özelin.! Değmez.!
.

Bekle bişey olmaz ama biraz üzüleceksin. Sürekli alttan alma tabi bende de aynı durum vardı ama bizde saklama durumu yoktu direk konuşmuştuk. Sonra yalan sayılmayacak bişey oldu oda şu; bi sevgilisi varmış benden 2 sene evvel. Arkadaşının yanına gidecekmiş şehir dışına kızda ailesinin yanına gidecekmiş beraber çıkmışlar yola yakın şehirler diye. Sonra bi tatil mevzusu oldu nişanlıydık beraber gidemezdik bende gitmesini istemedim ama çok daralmıştı sordum kimseyle tatile gittin mi diyr hayır dedi. Sonra ben bu seyahati öğrenince abarttıkça abarttım o bana tatil değil farklı yerlere gittik desede (ki öyle sosyal medyadan o tarihlerde farklı yerlerde ama yakın şehirlerde olduğunu araştırıp öğrendim) ben sürekli abarttım ve güvenmiyormuş gibi yaptım ne oldu biliyormusun? Bir daha bana o mevzu yüzünden surat asmadı bende onun mevzusunu açmayayım diye :)

İLişkinin eb başında tanışır tanışmaz ben daha önce bir birliktelik yaşadım haa haberin olsun diye söylenmez zaten
ilişki yaşanır çıkarsın bakarsın adama kişiliğe karakterine daha sonra ilişki evliliğe giderse söylenir anlatılır arkadaş zaten
bence zaten olması gereken bu ha başta kimseyle olmadım sonra oldum diyosan sıkıntın burda ama onu da açıklayabilirsin bence cok dert etme

Evet aşık olsa en azından bitsin dedikten sonra bi pişmanlık yaşardı hiç bi artım yok bu adamın gözünde hiç mi gülmedi benimle yani? Kendimi ezerek bunu kendime ben yaptım biraz da, kendimi bi erkeğin yerine koyuyorum çok aşığım ve kız bakire değil herşeye rağmen unuturum benim aklıma gelmezdi ki ben onun yaşamış olmasına hiç takılmamıştım

:) çok iyi olmuş böyle davranmak gerekir her ne kadar çekemeseler de, üzüntüm geçecek mutlaka ben' şu söylediği de mi yalandı yani' diye düşünüp kendimi yıpratmamaya çalışıyorum yüzünü gözlerini düşünmemeye çalışıyorum. Sonuçta bitti ve olması gereken buydu. Ben ilk defa evlilik hayali kurmuştum ama sorun değil deneyim kazandım diyelim

Evet işte ben evlenene kadar saklamadım ki gözünde melekken bi .... Ya dönüşmüş olmam çok üzücü. Kalbimi bilse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…