Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

İltifatlar hediyeler ufak ufak işlemiş içinize sizde de ona karşı duygular oluşturmuş. Adam işini kesinlikle biliyor. Ama bence sizinki aşk değil sadece heyecan, bir anlık gaflet hali. insanlar hata yaparlar. Bence kendinizi hemen toparlayın.iş değişikliği yapabiliyorsanız değiştirin.

Adam akıllı taktiği biliyor kaçan kovalanır ama ben size evli ve bi anne olarak bunu hiç yakıştıramadım

canım genelde bu başkasına aşık olup eşini aldatanlar pek eşlerine yanaşmıyorlar, hatta nefret edip uzak soguk davranıyorlar eşlerinin hiç bir hatası olmasa bile ve her şeyde adamda yada kadında bir kusur buluyorlar. ha birde karısını sevip, macera olsun diye aldatnlar var ama onlar zaten midesiz ha karısı ha başkası farketmiyordur. bence durum bu.

aynen öyle haklısın..

Tayinini derhal başka kuruma aldır...
Şu anda yapacağın başka bişey yok

kırıcı olma dıyorsun da iltifat mı düzelim sana şimdi.

kocanı boynuzlamışsın arkadasım hiç de süslü konuşma burda..yok sevmedim yok aşık olmadım..ayrılsaydın zamanında.sevmedıgın adamla aynı yatagı nasıl paylaştın .herşeyi geçtim annesin sen..anne olan birinin ahlaki durumu çok çok önemli.sana aşık olma diyen yok...git boşan ne yaparsan yap..bence iyi olmuş sana.dua et kocan duymamış

birde kızlar evlililer daha iyi bilir, siz eşinizi seven, evli olduğunuzun farkında dışarıya kendini kapatmış bir kadın olunca kimse size öyle yaklaşamıyor? hele ki iş yerinde, evli bir kadına karşıdan hiç umut görmediği halde duygularını açacak, hediye gönderecek bir adam olacak. mümkün değil gibi geliyor bana.

konu sahibi siz de tahmin ediyorum ki en baştan bir ışık yaktınız, ama olan olmuş, ölmeyi düşünecek bir şey yok, bence hakkınızda en hayırlısı olmuş, o iş uzasaydı çok korkunç şeyler olurdu. bu ülkede insan öldürüyorlar böyle şeyler için, dikkatli yaşamakta fayda var, eş sevilmeyebilir, eşten soguyabilirsiniz ama değer yargılarımızı unutmamak lazım. iş değiştirme şansın varsa değiştir ve unut olanları.

kırıcı olma dıyorsun da iltifat mı düzelim sana şimdi.

kocanı boynuzlamışsın arkadasım hiç de süslü konuşma burda..yok sevmedim yok aşık olmadım..ayrılsaydın zamanında.sevmedıgın adamla aynı yatagı nasıl paylaştın .herşeyi geçtim annesin sen..anne olan birinin ahlaki durumu çok çok önemli.sana aşık olma diyen yok...git boşan ne yaparsan yap..bence iyi olmuş sana.dua et kocan duymamış

ikinizde evliyken nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığınızı anlamadım.. zaten oluru yokmuş. biteceği belli iken sırf sizi sevmiyor diye kahrolmak fazla lüks..

aynen öyle meralcim.çok afedersin bu resmen ışık yakmış..ben sevgiliyken bana kimse yanaşamıyordu kaldı ki evli oldugunda...imkansızzz ışık yakmadan o adamın yanaşması....yok boş anıma geldi bilmem ne...boş laflar

Bence olay şöyle;
Kadın eşini sevmiyor.
Eşi de zaten işinde gücünde kadına belki de fazla vakit ayıramıyor.
Daha sonra herifin biri geliyor.
Kadına ilgi gösteriyor.
Aşığım bla bla diyor. Kadının kafası karışıyor. Yüz veriyor. Ama aslında adam aşık değil. Derdi başka.
Derdi uçkur.
Muhtemelen kadında cinselliği yanaşmıyor. Çünkü bu şekilde aldatmamış olduğunu sanıyor. Halbuki hediye kabul etmek bile aldatmak ya. Adam istediğini alamayınca kadını sallıyor. Sonra eşimde eşim diye etrafta geziyor. Bu kafayla daha çok canın yanacak senin.

Hem eşini aldatmışsın hem de adam sana sonradan yüz vermedi diye burda konu açıyorsun...eşini aldatan insanları anlamıyorum madem aldatacaksın boşan önce hele ki anne olmuş biri bunu nasıl yapar kırın kıçınızı oturun yerinizde gözünüz ha bire sağa sola kaymasin

Ben sadece merak ediyorum bu hayatta işi gücü dert eden, gecenin bir yarısı kalkıp çalışan tek ben miyim?
İş yerimde ki herkesi profesyonel ilişki içinde görüyorum kadın erkek duygusal bişey beslemiyorum. Ben mi garibim siz mi cidden merak ediyorum.
+ eşine aşık değilsin diğeri sana altın yumurtlamayacak, eşin ne yapıyorsa buda 2 eksik 3 fazla aynısını yapacaktı. Hayale kapılmayın.
Birde yıl olmuş 2017 çocuğum var diyorsunuz,kendini öldürmek ne Allah aşkına, silkinin kendinize gelin adam sizden uzaklaşarak en büyük iyiliği yapmış.
Hiç umursamayın işinize gücünüze bakın. Evinizde minik değişiklikler yapın, kendinize bakın. Çocuğunuza birşeyler alın.
Dipnot: bir hataya düşmüş olabilirsiniz ama adam bakmış siz sağlam ve ahlaklı bir kadınsınız sizden sıkılmış. Onun için lütfen kendinize gelin. Öptüm dizide kuzuyu da yanaklarınızdan

Bu olay başına gelmeden önce ben de aynı sizin gibi düşünürdüm.asla yapmam derdim yapanıda eleştirirdim...biri demişkii cinsellik yaşamışsındır.ama gerçekten yaşamadım.bu yönden vicdanım rahat .hissettipim duygular adına çoküpişmanım.ama cinsellik başka bişi birini sevinsevince hemen o mu geliyor aklınıza.keşke bu kadar ağır laflar sölemek yerine destek olsaydınız.ben bu durumdan ötürü psikolojim bozulbozuldu dr gittim yaşadıklarımı anlattığımda sizin kadar acımasızolmadi.kimi insanlar vardr el bebek gül bebek büyür.kimi insan vardır sevgiye aç büyür.istediği sevgiyi bulmak zordur.küçücük bir çatlaktan hatalar sizivsiziverir elbet yapılanlar doğru değil. Ama kimse bunu yaşamak istemez.

en başta çok yanlışsınız evlisiniz ve çocuğunuz var bikere. ne kadar yanlış hareketler en ufak bi başka bakışta işinizi bırakmalıydınız. eşinizi sevmiyo ilgi eksikliğinden yakınıyo olabilirsiniz. boşanın kardeşim sonra ne yaşayacaksanız yaşayın çok mu zor. peki aldatmak çok mu kolay. ????

asla yapmam diye bir şey yok, hepimiz burada Allah şaşırtmasın diyebilir sadece, kimse kimseyi kınamasın, neyle sınanacağımızı kimse bilemez bu konuda haklısınız. ama konu açıp içinizi dökmüşsünüz ee dost acı söyler derler, o yüzden insanlar da kendi doğruları çervesinde yorum yapacak.

boşluğuna gelmiş doğru, sevgisiz büyümüşsünüz bu zaafınızı yakalamış, ama bence hayatı kendinize zindan etmeyi bırakın, dediğim gibi olan olmuş. iyi bir ders çıkarmışsınızdır zaten bu kadar dert ettiğinie göre siz de kendinize yakıştıramadınız. üzülmeyin ve sizin sevginize ihtiyaç duyan çocugunuza yönelin. bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…