- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Esrarengiz2010
-
+1Hazirlanin birazdan taşlanicaksiniz.
Kacan kovalanir.
Siz onun degilken kiymetliydiniz, artik bi özelliginiz kalmadi...
benimde merak ettiğim bu hem erkek için hemde kadın için eşinle anlaşıyorsun iyi bir evliliğin var her gece onunla yatağa giriyorsun cinsel birlikteliğin eşinle oluyor ama o adamı seviyorsun ya da o adam eşine sarılıp yatıyor eşiyle ilişkiye giriyor ama seni seviyor bu nasıl oluyor..
aldatan erkeklerde de merak ettiğim nokta bu.. sevdiğin varsa eşinle nasıl aynı yatağa girebiliyor insan..
bence taşlanmamak için cinsellik olmadı diyorsun.. o adam seni boş bırakmamıştır.. öyle saf temiz kalple evli kadın sevilmez sevilse bile seni uzaktan sever aklını çelip peşinden koşmaz huzuru bozulmasın diye..
o nasıl bir saf sevgiki senin eşinle beraber uyuduğunu bile bile yaklaşabiliyor..
kızlar nolur bi anlatın anlayaıyorum
aynen öyle haklısın..benimde merak ettiğim bu hem erkek için hemde kadın için eşinle anlaşıyorsun iyi bir evliliğin var her gece onunla yatağa giriyorsun cinsel birlikteliğin eşinle oluyor ama o adamı seviyorsun ya da o adam eşine sarılıp yatıyor eşiyle ilişkiye giriyor ama seni seviyor bu nasıl oluyor..
aldatan erkeklerde de merak ettiğim nokta bu.. sevdiğin varsa eşinle nasıl aynı yatağa girebiliyor insan..
bence taşlanmamak için cinsellik olmadı diyorsun.. o adam seni boş bırakmamıştır.. öyle saf temiz kalple evli kadın sevilmez sevilse bile seni uzaktan sever aklını çelip peşinden koşmaz huzuru bozulmasın diye..
o nasıl bir saf sevgiki senin eşinle beraber uyuduğunu bile bile yaklaşabiliyor..
kızlar nolur bi anlatın anlayaıyorum
birde kızlar evlililer daha iyi bilir, siz eşinizi seven, evli olduğunuzun farkında dışarıya kendini kapatmış bir kadın olunca kimse size öyle yaklaşamıyor? hele ki iş yerinde, evli bir kadına karşıdan hiç umut görmediği halde duygularını açacak, hediye gönderecek bir adam olacak. mümkün değil gibi geliyor bana.
konu sahibi siz de tahmin ediyorum ki en baştan bir ışık yaktınız, ama olan olmuş, ölmeyi düşünecek bir şey yok, bence hakkınızda en hayırlısı olmuş, o iş uzasaydı çok korkunç şeyler olurdu. bu ülkede insan öldürüyorlar böyle şeyler için, dikkatli yaşamakta fayda var, eş sevilmeyebilir, eşten soguyabilirsiniz ama değer yargılarımızı unutmamak lazım. iş değiştirme şansın varsa değiştir ve unut olanları.
Bu olay başına gelmeden önce ben de aynı sizin gibi düşünürdüm.asla yapmam derdim yapanıda eleştirirdim...biri demişkii cinsellik yaşamışsındır.ama gerçekten yaşamadım.bu yönden vicdanım rahat .hissettipim duygular adına çoküpişmanım.ama cinsellik başka bişi birini sevinsevince hemen o mu geliyor aklınıza.keşke bu kadar ağır laflar sölemek yerine destek olsaydınız.ben bu durumdan ötürü psikolojim bozulbozuldu dr gittim yaşadıklarımı anlattığımda sizin kadar acımasızolmadi.kimi insanlar vardr el bebek gül bebek büyür.kimi insan vardır sevgiye aç büyür.istediği sevgiyi bulmak zordur.küçücük bir çatlaktan hatalar sizivsiziverir elbet yapılanlar doğru değil. Ama kimse bunu yaşamak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?