Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

Istedigine ulasmis ve birakmis.

Sende onu gormezden gel.

Hayatina devam etmek zorundasin.

Evliligini gozden gecir.

Isini degistir.

Kendine baska ugraslar bul.

Herkes hata yapar. Sende yaptın(anlattıklarına dayanarak soyluyorum). Hatadan donmek senin elinde.

Ben de zor bi çocukluk geçirdim bence siz hataniza kulp bulma derdindesiniz her hayati zor olsn böyle hatalar mi yapacak

Ha bide derdi im adamın bana şuan yüz vermemesi değil.yüz vermişki zaten şuan kötüyüm.isterdimki adam kılığında geldi seni seviyorum dedi.değer verdi yine adam gibi gelip sana karşı duygularım bitti diyebilirdi.beni böyle değersiz bir şey gibi görmezden gelmesi elbetteki canımı yaktı.düşünün bi işyerinde insan olarak sevdiğiniz biri var.çok güvendiğiniz.sonra size bişiler besliyor karşılıksız diyor 1 yıl mecnun gibi dolanıyor.taş olsa çatlardı. Rabbim bunuda bana imtihan verdi. Napalim çekeceğim ama öyle anlar oluyorki ölmek istiyorum hep dua ediyorum. Bunu yaşamak çok zor..keşke anlayabilseniz

insanoğlu hata yapar sasar
tabiki bu cok büyük günah ve hatadan biri
kendinizi kullanılmıs gibi hissediyorsunuz
ona inanmıstınız ama bu işler evliyken cok ters ve yanlıs.
ama dediğim gibi olan oldu ölmek ne demek lütfen annesiniz siz sakın öyle bişey aklınızdan geçirmeyin
yavrunuzu su kaypak adam içinmi annesiz bırakıcaksınz
herseyi beyninizden silin yasadıklarınızı silin reset atın kendinize
ve iş degiştirebiliyorsanz degiştirin yoksa kalın ve hiççççç ona kulak asmadan işinize bakın sizde evinize esinize yavrunuza dört elle sarılın onu yokmus gibi sayın tınlamayın iş dısında hiçbir iletişim kurmayıp
otoriter olun sert olun
o sizi oyuna getirdi adam bile degil o kaypak bişey
takmayın yolunuza hayatınıza bakın yavrunuz için bu tür yanlıslara evliyken asla girmeyin .çok tehlikeli
onu düşünün

.isterdimki adam kılığında geldi seni seviyorum dedi.değer verdi yine adam gibi gelip sana karşı duygularım bitti diyebilirdi.

Eşini aldatan adamın, "adam olmadığını" sana karşı duygularının bittiğini söymemesinden mi anlıyorsun?
Pampa adam dediğin şahıs eşine "sana karşı duygularım bitti" demiş midir?
Bir düşün bakalım bu adamdan ne tür bir dürüstlük bekliyorsun.
Hala aynı nakaratı söylemeyin. Masum falanda değilsiniz.
Bu arada eşini sevmiyorsan boşan ona da yazık.
O iş yerinden ayrıl temiz bir sayfa açabiliyorsan aç kendine. Allah affetsin.

Eşinizi aldatmışsınız. Aldatma diyince akla cinsellik gelmesin. Aldatmak karşıdakini kandrımak demek. Ben yeni evliyim büyük konuşmayım ama hem eşimle aynı yatağı paylaşıp hem de başka bir adamı sevemem benim bunu midem almaz. Bunu eşiniz yapsa da aynı tepkiyi verirdim. Hiç hoş bir durum olmamış.

LAbo hanım inşallah dediğimiz gibi mükemmel kusursuz hatasız yaşayıp gidersiniz.siz bana ne derseniz deyin ben hiçbi hemcinsimin bunları yaşamasını istemem.ama böyle erkekler o kadar usta ki o çok güvendiğiniz eşinize de kendinize de asla sonsuza kadar güvenmeyin.insanız şaşarızda düşerizde

bakın bu ilişki tamamen yasak aşka girer , bi hevesle başlar ve heves bitince kıymetsizleşir. Çünkü ortada bı gerçek var ki oda kalitesizlik ! bu hakaret olarak algılamayın size demiyorum ilişkinizin seviyesine kalitesiz diyorum. Merak ettiğim şeyler var. 1. bu ilişkide gurur olsa eşlerinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz, 2. eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız eşlerinizle yataga girdiğiniz de ne hissediyorsunuz. 3. evli ve cocuklu bır bayan olarak 2. bir kadın olmayı nasıl dişiliğinize yakıştırdınız.

bunada imtihan demeyin ya iyice dellendim.

ama cinsellik başka bişi
Yahu sen başkasına sırılsıklam aşıkken eşinle berabersin. Bu kandırma aldatma değil midir yani ?
Eşin başkasını sevse, aşık olsa cinsellik yaşayıp yaşamaması bir şey değiştirmez ki. Sonuç aldatmadır.
Şimdi bu kadar dürüstseniz kendinize söyleyin bu adam sizi başından atmasaydı bu ilişki nereye giderdi? Bir noktadan sonra cinsellik yaşamak kaçınılmaz olurdu. Net.
Bu bence hatanızı bütünüyle kabullenin. Hayatınıza farklı bir yön verin.

Sizin midesiz olmanızla geçmişinizin aranızdaki baglantıyı kuramadım .
Ayrıca bebeyken ne yasadıgınızıda anlamadım , nasıl anlamalıyım suraya fal acsam olur mu ?

seni anlamaya çalışıyorum . tamam kapıldın gittin . aşık oldun.
bak burada eşini ya da çocuğunu değil ona olan aşkını anlatıyorsun .
sen de evlisin o da evli.
ötesi yokmuş ki.
sonu yok yani.
sana gelip bi açıklama yapmak zorunda değil . çünkü resmi bi şeyiniz yok ki aranızda. nişanlınız değil , kocanız değil . sevgililiniz de değil . yani o çoktan unutmuş . çoktan sizi bırakmış.
ve kendine göre de açıklama yapmak zorunda değilim demiş. evliyim eşimi seviyorum diye söylemiş etrafta.
gayet resmi herşey . yani adamın bi karısı var sizin de bi kocanız var. kime ne anlatacaksınız . kimden neyin hesabını soracaksınız .
bence psikologa gidin ve iyi olmaya gayret edin. bi erkeğin elinde mi sizin hayatınız yahu. bu kadar değersiz mi hayatınız.
üstelik hiç kimseniz o sizin .
bırakın ne yaparsa yapsın. size hesap vermek zorunda değil

canım benim . bak eşimiz böyle bi şey yapsa . ortalığı ayağa kaldırırız demi.
zina bu çünkü.
eşini aldatma.
he şimdi siz eşinizi aldatmış başka bi adama aşık olmuşsunuz .
sadece eşinizi değil çocuğunuzu da aldatmışsınız .
olan olmuş . şeytana uymuşsunuz .
ama yasak aşkı ne toplum kabul eder . ne de dinimiz kabul eder.
seviyorsanız boşanır evlenirsiniz . olur tamam . herşey gayet açık. gizli saklı yok.
ama sizin durumunuz şöyle ki yanlış . bize de ne ilanı aşklar yapılır. ne jestler yapılır.
önünü keseriz . çünkü önünü kesmez isen kurtulamazsın. kesin ve net olarak keseceksin.
çünkü bi kez izin verirseniz o sizi kandırır . bu bu kadar kolay. kandırır . elde eder. ve uzun da sürmez . sürmemiş zaten . bunun mantığındadır kadınlar zaten. o nedenle kadınlar daha güçlü aldatma konusunda . yapan az .

+1

+1

İmtihan değildir o, imtihan olsa duramazsın.

Cinsel beklentisi yoktu deseniz de varmış demek ki. Yoksa niye tavır değiştirsin pat diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…