Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

Yani eski yaşanmışlıklarla eşinizi aldatmayı nasıl bağladınız birbirine hayretler içerisindeyim
Adama ne diyeyim şahsiyetsiz
Konuyu açan sizsiniz lafımı size söyleyeceğim ; sizde şahsiyetsiniz
Ayan beyan eşinizi aldatıp, sonra da adamın karısını mı kıskandınız, pes diyorum
Aldatmanın iki cins içinde bahanesi yoktur gözümde, yok kaçtım kovaladı, yok peşimi bırakmadı bla bla bla
Bırakın bu işleri, kendinize gelin, hiç olmazsa evladınıza karşı sorumluluk taşıyın

Yaptiklarini masum göstermeye calisma. Haketmissin. Sitede baska 2. Kadin varsa okusun sonu nasil bitiyormus ogrensin.

Tayin aldır yada işi bırak ,gerçi bu ilk zamanlar yapman gereken şeydi ya neyse,bu arada kocanıda boşa lütfen ,burda haksızlığa uğrayan biri varsa o adamcağızdır,sen nikahlı eşine bunu yaparken müstehaktı ama değilmi,elini vicdanına koy ve düşün ihanet sadece 2 bacak arası değildir, şimdi eve gidince o günahsız adamın gözünün içine nasıl bakıyorsun düşün

Boyle bir konuda Allahin adini anmayin Allah size boylr imtihan verir mi ? Yazdiginizi bi okuyun sonra guleceksiniz. Yasadiginiz rezilligin sucunu Allaha mi atiyorsun

Ne bekliyordunuz yani...
Şurda benim yaptigim hatayi yapmayin yazmanizi beklerdim...bari hatayi kabullenin...esinizle problem varsa bosanin...yoksa hayatiniza devam edin birsey olmamis.gibi...

Keşke biraz anlaşılabilseydim ama bi kere daha anladım ki kulun rabbinden başka sığınacak kapısı yokmuş Allah kul merhametine bırakmasın

Keşke biraz anlaşılabilseydim ama bi kere daha anladım ki kulun rabbinden başka sığınacak kapısı yokmuş Allah kul merhametine bırakmasın
Allah sizler gibi başkasının kocasına, karısına göz diken insanlardan uzak etsin.
Burada senin anlaşılabilmen için tek bir sebep yok malesef.
Keşke o için kocana yaptığın haksızlık için yansaydı.
Neyse Allah akıl fikir versin

Mevzuyu masumane anlatmaya çalışmışsın ama olmamış.
"Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı" Sen şu cümleyi kurarken zaten ışığı yakmışsın, zaten bu adam olmasa seni duygusal açıdan doyuracak bir arayışın içten içe varmış belli ki. Konu hakkında yaşanmış bitmiş, kendi egosunu tatmin eden bir adam tarafından kullanılmışsın çok yorum yapmıycam ama eşine yazık.

Ne denmesini bekliyorsun anlamadim.
Herkes hata yapabilir ama sen ben hata yaptım nasıl duzeltebilirim demiyorsun bu adam bana neden soğuk ve açıklama yapmıyor diyorsun boşver adamida açıklamasinida.
Zararin neresinden dönersen kardir.
Bu olanlari unut iş değiştiriyorsan değiştir değistireniyosan o adami yok say.
Aynı hataya ikinci kez düşme evladını da kendini de uzme

Ben anlamıyorum hatanızın farkındasınız ama destek bekliyorsunuz? Bir hatanın neresini destekleyeceğiz. Bence bunu aşmanın bu adam için, hatam için neden halen üzülüyorum, neden böyle takıntı oldu kısmını düşünmelisin. Destek beklemeni anlamıyorum, nasıl bir destek beklediğini daha doğrusu.

ben sunu belirtmeden gecemeyecegim bu bayan baskasının kocasına göz dikmemiş bunu demiyelim
adam bayanı ayartmıs resmen aklına girmiş türlü türlü seytanlıklarla
haa konu sahibinin yaptıgı dogru degil tabiki uymayacaktı yenik düşmüş nefsine
göz dikmek adam için denmeli o gözünü dikmiş kadına sonundada istediğini elde etmiş
amacı buydu fırsatcı

Konu banlanmadan bende yazayim
Oglundan herkesi bosverde insan kendine yakistiramamali bu durumu o eve nasil giriyorsunuz cocugunza yazik esinizle gulerken aklinza geldiginde iciniz acimiyor mu hic evde huzursuz olmuyormusunuz isinizi degistirseniz nnolcakki kendinizi bi toparlayin ortamdan uzaklasin ve tekrar dogru duzgun bi hayta baslayn ayni ise devam edin karakteri duzelterek

Duygularimiz kontrol edebilecegimiz seyler degil malesef bu nedenle anlayabiliyorum ama su an senin duygularindan daha onemli birinin duygusu var; oglun.Eger esini sevmiyorsan ve kalbin disariya aciksa esinden bosanmalisin cunku ogluna da esine de haksizlik yapmis olursun.Seni gormezden gelmesine gelirsek ulasilmaz gorundugun icin ilgisini cekmissin okadar ya da hatasini ve esini sevdigini anlamis olabilir.Gormezden gelmeye calismalisin ogluna ve esine odaklan bence isyerinde onlari dusun,masana onlarin fotografini koy hatta.Onlar senin ailen.

Yargılamayalım, incitmeyelim de ne yapalım, aferin mi diyelim?
Canınız yanıyormuş yansın üzülmedim.

Çok büyük bir gunahtan hatadan dönmüşsünüz sevinsenize. Bundan sonra o adamla muhatap olmayın

Herkes ettiğini bulur. Hak etmişsiniz dogrusu. Eşinize ve oğlunuza çok üzüldüm, sizin gibi birisine eşim ve anne dedikleri ićin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…