Iyi bir kolleksiyoncu guzel rakamlara aliyormus. Esim bahsetmisti daha once bi yakini satmis 50 tl banknotu.Slm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)
Elinizde bi 100 lira varsa,karşılaştırabilirseniz farkedersiniz..Gözlerim şaşı oldu hatası nerde bunun
Hata neresinde ki göremedim ben 100 rakamı silik olmuş omu
O iki bini alırken sizde iyi inceleyin yalnız gerçek mi diyeEşim letgoya attı biri 2 bin teklif vermiş..:)
Hee ok.
O iki bini alırken sizde iyi inceleyin yalnız gerçek mi diye
Sanki bişey yapismista soyulmuş gibi duruyorSlm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)
Evet silik gibi hafif ama atmden çekildi yani hatalı basımSanki bişey yapismista soyulmuş gibi duruyor
Canım bunu yazacağına hatayı yazsaydın ya nerden bulayım şimdi 100liraElinizde bi 100 lira varsa,karşılaştırabilirseniz farkedersiniz..
Evet ama sıfır para değil ki kullanilmis belli. Gene de bir araştırın tabiiEvet silik gibi hafif ama atmden çekildi yani hatalı basım
o çok minik hataa koleksiyon değeri yoktur ama saklayın gene de birikim olur hem size ne zararı var
bende ki 50 tl nin arkası da önü de aynı mesela.2 yıl önce elime geçti bankamatikten kimseye de sormadım dosyada saklıyorumsifir gicir gicir bir para olsa hatali basim olabilir ama daha cok yipranmis, silinmis gibi bir para.. hatta kazinmis sert bir cisimle ayni cebe koyulmus da soyulmus gibi duruyor. sadece 100 sayisinin uzerinde siliklik yok cunku. devami darbe almis gibi.. koleksiyonerlerin dikkatini ceken basim hatalari daha buyuk oluyor. Ataturk yanlis tarafa basilmis oluyor mesela veya iki imza basilmis oluyor.
Hatali basim paraya merkez bankasi tazminat veriyo haberiniz olsun.Sakin harcamayin.Slm kızlar..bugün paramın hatalı basım olduğunu fark ettim,tvde bi haber izlemiştim koleksiyoncular ilgileniyor diye..Böyle bi şey var mı,harcıyayım gitsin mi..:)
tazminat mı ciddi mi bende ki hatadan da öte bir para satışa mı koysam kiHatali basim paraya merkez bankasi tazminat veriyo haberiniz olsun.Sakin harcamayin.
bende ki 50 tl de atatürk yüzü yok iki yüzde de fatma aliye adlı kadın var sadeceHatali basim paraya merkez bankasi tazminat veriyo haberiniz olsun.Sakin harcamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?