Arkadaşlar 1 haftalık ilişkim vardı. Sevgilim biraz patavatsızdı. Bir anlaşmazlık yaşadık hallettik. Sonra beni merak edecek mi diye profilimi kaldırdım oda sildiğimi sanıp sormadan beni silmiş. Hemen gözden çıkarmış.
Beni mi sildin diye mesaj attım. Bir şeyler söylemeye başladı çok alakasız hatırlamıyorum. Ne diyor diye aradım konuşma sırasında sen o paragraf sorularını nasıl çözdün dedi güya onu anlamıyormuşum halbuki beni anlamayan oydu. Sonra bu saatte aradın yarın işin yok mu senin dedi sert bir şekilde. Çok ağrıma gitti ben değer vermiş aramışım sorunu çözmek için. Öyle mi diyip telefonu kapattım. Sileyim seni diye mesaj atmış ben de kızgınlıkla sil dedim. Çok suçlayıcı konuştu. Ben asla suçlayıcı konuşmam kırıcı konuşmam ama o tam aksi biriydi. Onun dışında evlenirim dediğim kişiydi. O evlenmiş ben hala yalnızım. Onun evlenmiş olması sanki hatalı başarırız değersiz olan benmişim gibi düşünmeye ve bunu takmaya başladım. Sizce hatalı mıyım? Ne yapmam lazım aradığım kişiyi de bulamıyorum üzgünüm