Hatalı mıyım

alevertumur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Herkese merhabalar. İçinde olduğum bi durumu paylaşmak istiyorum. Akıl verirseniz çok sevinirim. Erkek arkadaşım son zamanlarda çok ilgisizleşmişti, ben de bunu dile getirdim ve 2 hafta kadar aramız bozuldu ve hiç konuşmadık. Sonrasında kendisi geldi ve bana hak verdi. Dikkat edeceğini söyledi. Ama dikkat etmesi 2 hafta sürdü. Sonra 2 gün boyunca hiç ne yazma ne de arama oldu. Bu durum beni çok üzdü ve ben de hiçbir açıklama yapmadan engelledim. Çünkü konuştuğumuz bi konuydu ve bana hak vermişti ama yine aynı şeyi yapması beni çok üzdü. Biraz zaman geçince acaba fazla mı tepki verdim diye bu sefer kendimi suçlamaya başladım. O da başka yerden ulaşmaya çalışmadı zaten. Yani şu an bitti mi bilmiyorum döner mi onu da bilmiyorum. Bir yanım sen dön diyor bi yanım seni bile bile kırdı sakın dönme diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

İlişkiniz bitmiş. Bana başkası var gibi geldi.

Kaç yaşındasın ?

Direkt engellemeniz efsane bir hareket olmuş. Bırakın dönmesin. Kimseden ilgi istemeyin, sizin istemenizle olacak ilgi hiç olmasın daha iyi.

Yaşınızda 18-20 değilmiş muhtemelen karşınızdakide o şekildedir. Bir insan inanınki değişmiyor ilgisiz ve çabasızsa o şekilde devam ediyor mutsuzsanız ayrılın evlenirseniz bu şekilde istemediğiniz hoşnut olmadığınız davranışları değiştirmedikçe göz yummak zorunda kalıyorsunuz

Başta böyle değildi. Ben galiba ona aldandım. Sonradan neden böyle değişti bilmiyorum. Karşındakinin sevgisinden emin olunca mı değişir insan anlamıyorum

Çok iyi yapmışsınız size ulaşmak istese bir yerden ulaşırdı. Zaten sevgiliyken 2 gün aramaması çok saçma ha bir derdi vardır bir sorun vardır anlarım ama yine de 2 gün çok fazla hiç iletişimsiz kalmanız. Eskiden böyle değilmiş çünkü bu kadar ilgisizleşmesi normal değil.

İlişkiniz bitmiş. Gayet de iyi yapmışsınız. Asla geri dönmeyin. Doğru insan asla böyle davranmaz. Günlerce konuşmadan duramaz ve engellediğini gördüğünde direkt ulaşmaya çalışır.

İlişki bitmiş.İlgisiz olan birisine neden dönesiniz ki?

Ben bu yaşıma kadar sadece duygularımla hareket eden biri asla olmadım. Ama bu sefer farklıydı bende. Belki çocukluktur bu bilmiyorum ama seviyormuşum ben onu. Uzaklaşınca fark ettim. Bu durumdan dolayı kendimi kötü hissediyorum

Bence eski sevgilin arayış halindeymiş hatta belki onun da beklediği birisi varmış. Ona gitmiş

Bilmeyecek ne var, karşı taraf bitirmiş kendi içinde, doğal olarak ilgisi de bitmiş, bu seferde sıkılmış, yokluktan geri dönmüş, bakmış olmamış gene, gitmiş. Kime, neye döneceksin "kendine saygı biraz" ilgi mi dileneceksin.??

Üzücü anlıyorum ama adamın umurunda değilsin. Engellemekle iyi yapmışsın, bir ilişkide 2 gün iletişim olmaması hiç normal değil. Başkası ya da başkaları var yüzde yüz.

`