- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
ee hayatim siz bir de asiri ilgileniyormussunuz..bizim ki bebek sevme egosunu tatmin ediyor..iki aguk bi mucuk..sonra da kut dusur..yani saatlerce bakip bi kere dusurmek var..5 dk bakip 2 kere kafa ustu dusurmek var...
: ) sagol.. : )aayyy hiiic kafana takma bence ne özürü o dilesin dilemiyosada sevmesin canım getir ben seveyimm cok severım bebiş sevmeyi
Allah bagislasin yegeninizi :)
Allah razı olsun saolun :)))allah sizin çocuğunuzu size bağışlasın ......
iste ben aman o da halasi, karisma rahat ol dedikten sonra o cam masa kirilirsa...ben cocuk dustugu icin manyak demedim..ben ciyak ciyak bagirip cagirdigi icin , durduk yere bana atarlandigi icin manyak misin dedim..elbette duser cocuk bu...biz bakarken oynarkende dusuyor..ama cocugu cam masaya oturtup bisey olmaz demek is mi yani..emanet bu cocuk ona..ha bir de popo ustu degil kafa ustu...
Merhaba arkadaslaaar...Gecenin korunde dert sahibi oluverdim...Hele bir bakin hata bende mi...Sen de derseniz ozur dileyecegim esimin kardesinden...Bir bebegim var 16 aylik..Esim gozunden sakiniyor oglumuzu..Ailesine goturdugumuzde de fazla karisiyor soyle tutmayin boyle yapmayin..En cokta kardesine karisiyor cunku kiz gercekten iyi tutamiyor cocugu iki kerede dusurmuslugu var..iste bugun de cam masanin uzerine oturtmus cocugu..esim o masa kirilir dedi demesiyle kiyamet koptu..kiz bagirmaya basladi ki biz hic sesimizi yukseltmeyiz cocugun yaninda...birdaha kucagima almiycam dedi bu ikinci deyisi..ben de bu son deyisin olsun bunu dedim..bu defa bana bagirmaya basladi sen zaten hic konusma canina minnet senin de hic yapici degilsin hep yikicisin diye : ) benden 8 yas falan kucuk..kendimde ufacik yikici bir tutum gorsem sinirlenmiycem ama o sinirle sayarken manyak misin dedim kiza..cocugum uzerinden konusulmasina tahamulum yok herkes biliyor bunu..yani kavga edin, tartisin ama cocugumu karistirmayin yok kucagima almiycam falan..almazsan alma....sokakta el aliyor kucagina seviyor..sen almayiver..hatali miyim ? Asil manyak ben miyim yani? Neyse ki cocugum kucagimdaydi yoksa ben o sinirle sesimi cok daha fazla yukseltir cok daha fazla sayar sayistirirdim toparlayamazdik sonra..karar veremedim sinirlenmem yersiz mi???
peki ama ben esime karisma diye kizip esimi engelledikten sonra o cam masa kirilirsa...o zaman ne olacak ????
Merhaba arkadaslaaar...Gecenin korunde dert sahibi oluverdim...Hele bir bakin hata bende mi...Sen de derseniz ozur dileyecegim esimin kardesinden...Bir bebegim var 16 aylik..Esim gozunden sakiniyor oglumuzu..Ailesine goturdugumuzde de fazla karisiyor soyle tutmayin boyle yapmayin..En cokta kardesine karisiyor cunku kiz gercekten iyi tutamiyor cocugu iki kerede dusurmuslugu var..iste bugun de cam masanin uzerine oturtmus cocugu..esim o masa kirilir dedi demesiyle kiyamet koptu..kiz bagirmaya basladi ki biz hic sesimizi yukseltmeyiz cocugun yaninda...birdaha kucagima almiycam dedi bu ikinci deyisi..ben de bu son deyisin olsun bunu dedim..bu defa bana bagirmaya basladi sen zaten hic konusma canina minnet senin de hic yapici degilsin hep yikicisin diye : ) benden 8 yas falan kucuk..kendimde ufacik yikici bir tutum gorsem sinirlenmiycem ama o sinirle sayarken manyak misin dedim kiza..cocugum uzerinden konusulmasina tahamulum yok herkes biliyor bunu..yani kavga edin, tartisin ama cocugumu karistirmayin yok kucagima almiycam falan..almazsan alma....sokakta el aliyor kucagina seviyor..sen almayiver..hatali miyim ? Asil manyak ben miyim yani? Neyse ki cocugum kucagimdaydi yoksa ben o sinirle sesimi cok daha fazla yukseltir cok daha fazla sayar sayistirirdim toparlayamazdik sonra..karar veremedim sinirlenmem yersiz mi???
Kafasini sehpanin kosesine vurdu iki kere..benim sorunum kizin dusurmesi degil zaten..ben bi daha kucagima almiycam deyip bagirdigi icinBen o cocuk kendi kendine oynarken 2 kere kafa ustu nasil dusmus onu anlayamadim. Ne oldu ki cocugunuza?
Nedir bu surekli ustune basa basa bahsettiginiz "kafa ustu" dusurme mevzuu? Beyin kanamasina kadar gidecek olan?
Ben tam tersi sizin abarttığınızı düşünüyorum.
Tamam herkesin çocuğu canıdır, kanıdır da sürekli de öyle tutma, aman oraya oturtma ay nasıl tutuyosun derseniz bi'insana o da en sonunda bi'daha dokunmam der tabii.
Ayrıca o bakarken kendiliğinden düşmüş çocuk. Yarın öbür gün siz bakarken de düşecek, eşiniz bakarkende.
Yapıcı değilsiniz malesef, eşiniz sürekli öyle buldumcuk gibi davrandığında "bitanem o da halası elbet dikkat eder az rahat ol" deseniz kız da bu kadar sinir olmazdı. Hala sonuçta sizin kadar düşünüyodur elbet, onun da canı bi'yerde.
Siz üstüne bi'de manyak demişsiniz, gören de bebeği kucağına alıp duvardan duvara çarptı sanar tam hareketli zamanı zaten hiç mi düşmeyecek bu çocuk? Neyse siz bakarken düştüğünde anlarsınız, nasıl dikkat kesilseniz bile iki saniyelik arada düştüğünü...
Allah korusun da eşinize sakındığınız göze çöp batar lafını hatırlatıp öyle popo üstü her düşmeye olay çıkarmamasını hatırlatın. Ben küçüktüm gerçi ama kardeşim doğduğunda da ben sakınırdım ve ilk ben düşürmüştüm çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?