hatali miyim ???

peki o sinirle soyledigim manyak misin i napayim ?? Sonucta manyak dememisim manyak misin diye sormusum degil mi degilim deseydi...

peki o sinirle soyledigim manyak misin i napayim ?? Sonucta manyak dememisim manyak misin diye sormusum degil mi degilim deseydi...

O hele bı tepksıı ıcın kusura bakma desın,sen de dersın ben de o an o sınırle bunu dedım,sen de kusura bakma ama herkesın ıcınde o tepkıyı verırsen bu tarz lafları haketmesen bıle duyma yolu açmış oluyorsun dersın,ben hıc sınırlenmem ınan kı ama görümcem yapsa aynı tepkıyı verırdım ,ıyı sadece manyakmısın demısın,ben daha sayardım walla

Peki siz hic kucagima almiycam artik bu cocugu dediniz mi ablaniza...iki kere...bagira cagira...deseniz ablaniz napar ??? Cok mu tepki gostermisim bu durumda ben ?

Hayır demedim ama tartıştığımız oldu. Araya annem girmiştir hep. Sizin çocuğunuz, canınız kanınız ama onunda yeğeni. O ister mi yeğenine zarar gelsin. Ben asla istemem. O düşse en az ablam kadar canım yanar ama insanlık hali. Siz eğer manyak mısın demeseydiniz sizin tepkinizde bir şey yok bence. Ama ben olsam görümceme aman abini bilmiyor musun takma sen derdim. Mesela bir kere yeğenim kucağımdayken yanağını kafama çarptı kızardı. İçim gitti ablam o sırada aman çocuk bu geçer 1-2 güne dedi. Acaba görümce olduğu için mi bu kadar sinirlendiniz yani kendi kardeşiniz aynı şeyi yapsa ne yapardınız?

Evet cok mantikli tesekkur ederim..acayip rahatladim sagolasin..

Bende bi teyze olarak katiliyorum yorumuna

kardesim yok benim anlayamam..ama esimin kardesi zaten iste..esim rahat vermiyor..benim kizdigim kucagima almiycam deyip cocugun yaninda bagirmasi..dedimya kardesim yok kardeslik iliskilerini anlayamiyorum..onun da cocugu yok o da esimi, beni anlayamiyor sanirim..

Bende derdim abin biraz pimpirikli sen ver bana derdim orta yollu cocugu alirdim elinden. Isteyerek yapmadığına eminsen sorun yok bence. Cocugun cok kıymetli gözünde anliyorum ama cocuk mu duse kalka buyuyor abartilacak bişey goremedim ben.

Babalar genelde daha pimpirikli oluyor. Çünkü eniştemde kendi annesine, ablasına da yapıyor aynı şeyleri. Dediğim gibi bence görümceniz sürekli uyarılmaktan sıkıldı için patlama noktası olmuştur. Bana ablam bile manyak mısın dese çok sinirlenirdim. İnşallah sorun çözülür aranızda sıkıntı kalmaz.

Evet cok mantikli tesekkur ederim..acayip rahatladim sagolasin..

Hiç fevri biri değilim,küs kırgın oldugum bırı de yok ama kendımı yerıne koyuyorum,koskoca kadın 27 yasında bebegımı koyuyor cam masaya,ben degıl bak annesıyım amaz abisi tepkı gosterıyo,bu da almıcam bı daha dıye daha onceden de yaptıgı gıbı atarlanıyor,halıyle bozulurum e alma derım,bana bağırıp çağırmaya baslar,e ben de derım manyakmısın kızım dıye,oradaki amac bellı zaten,gerızekalısın demmiyorsun kı,delımısın kızım sen ne bağırıyorsun demeye getırmıssın,essek olsa anlar ne îmâ ettıgnı,sen hıc esıne bıle konusunu açma,kım sorarsa kırıldım de gec,konuşmak ıstemıyorum de,ona da serın davran,anlasın hatasını,laf sokma,sadece serın ol,ne münasebet canım herkesın ortasında bana bağıracak,görümcem degıl kızkardesımolsa yıne derdım,saygılı davranışı. Kı saygı görsün,fazla yüz bulmuş galıba,hıc canını sıkma,bırak o sıksın canını

Son düzenleme:

Valla biri kucaginda ki cocugu koltuklarinin altindan tutmus car car bagirirken o kadar mulayim olabilecek biri degilim ben..diyorumya ucacaktim tabiri caizse sabirli anima geldi..yani dusunun..cocugunuzu havaya kaldirmis biri..al anne al anne bi daha kucagima almiycaaam bi rahat ver diye bagiriyor..cocgunuz korkmus..agladi agliycak..

Tesekkur ederim.. hem de cok cok tesekkur ederim..

yani senden 8 yaş küçük olmasına rağmen öyle demesi hiç hoş deil..ki çocuğu 2 kez düşürmüş almasın bi zahmet artık..ama şu var ki kız aslında sana deil abisine cok sinirlenmiş karıştığı için o sinirlede sana çatmış..

Ben tam tersi sizin abarttığınızı düşünüyorum.
Tamam herkesin çocuğu canıdır, kanıdır da sürekli de öyle tutma, aman oraya oturtma ay nasıl tutuyosun derseniz bi'insana o da en sonunda bi'daha dokunmam der tabii.

Ayrıca o bakarken kendiliğinden düşmüş çocuk. Yarın öbür gün siz bakarken de düşecek, eşiniz bakarkende.

Yapıcı değilsiniz malesef, eşiniz sürekli öyle buldumcuk gibi davrandığında "bitanem o da halası elbet dikkat eder az rahat ol" deseniz kız da bu kadar sinir olmazdı. Hala sonuçta sizin kadar düşünüyodur elbet, onun da canı bi'yerde.

Siz üstüne bi'de manyak demişsiniz, gören de bebeği kucağına alıp duvardan duvara çarptı sanar tam hareketli zamanı zaten hiç mi düşmeyecek bu çocuk? Neyse siz bakarken düştüğünde anlarsınız, nasıl dikkat kesilseniz bile iki saniyelik arada düştüğünü...

Allah korusun da eşinize sakındığınız göze çöp batar lafını hatırlatıp öyle popo üstü her düşmeye olay çıkarmamasını hatırlatın. Ben küçüktüm gerçi ama kardeşim doğduğunda da ben sakınırdım ve ilk ben düşürmüştüm çocuğu.

ben bu guzel dertlesmenin sonunda hatali olmadigima inandim..az bile demisim..tesekkur ederim..

iste ben aman o da halasi, karisma rahat ol dedikten sonra o cam masa kirilirsa...ben cocuk dustugu icin manyak demedim..ben ciyak ciyak bagirip cagirdigi icin , durduk yere bana atarlandigi icin manyak misin dedim..elbette duser cocuk bu...biz bakarken oynarkende dusuyor..ama cocugu cam masaya oturtup bisey olmaz demek is mi yani..emanet bu cocuk ona..ha bir de popo ustu degil kafa ustu...

Son düzenleme:

aayyy hiiic kafana takma bence ne özürü o dilesin dilemiyosada sevmesin canım getir ben seveyimm cok severım bebiş sevmeyi

ben bu guzel dertlesmenin sonunda hatali olmadigima inandim..az bile demisim..tesekkur ederim..

Ben sizin abarttığınızi dsunuyorum bnmde yigenlerim var ve abimin çocuğu ailmzn tek torunuydu yengemin eline birkmamisdir ben altını degstrrdm abilermde oyle sabh saat 6 da onlar uyurken kapiyi calardik yigenimi almmz icn tek bir kelime demezdi verrdi gulerdi hediyelere bogduk 2 saat birden yatsa uyandiralimmi derdik bu arada yengem gulerdi kucaktan kucağa annsnn babasnn kucgnda hiç grmdm 3 tane beşik yaptılar abilerm farkttiysenz yaptılar dedim aldılar degil ve bnde dusurdum we o aglrkn cok üzüldüm yngme istmyrk dedim odaaaaaaaa aman kafana tkma demisti o kadar rahtlattiki ve bn soyle soyluyeyim bn kocagima alcm abm ikide bir boyle taşı boyle yap diyck bnde bgrrdm ámá sizin üzür dilemenizi gereksz buluyrm dilemeyin soğuk davrnn o knsmk istrse icinzdrkileru dökün bnm soylmk istdgm sz ne kadar annesi olun baskasida sizin kadar sewyrdur .......(benim prifildeki yigenim).....

ee hayatim siz bir de asiri ilgileniyormussunuz..bizim ki bebek sevme egosunu tatmin ediyor..iki aguk bi mucuk..sonra da kut dusur..yani saatlerce bakip bi kere dusurmek var..5 dk bakip 2 kere kafa ustu dusurmek var...

Son düzenleme:

Allah bagislasin yegeninizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…