Hatalı mıyım?

haklısın bende gitmezdim ailemde götürmez di çünkü ne psikolojide olduğumu biliyorum sorunlar yaşıyorum sonradan uyuyamıyorum beynim sürekli bişeyler üretiyor aklımdan çıkmıyor sizin sağlığınız daha önemli

Ya ne bilim arada kaldım.
Bence gitmek gerekirdi ama etkilenıyormussunuzda . Keşke eşiniz bu kadar sert çıkmasaydı.

Kızlar iyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum.

Ailecek görüştüğümüz, eşimin yakın arkadaşlarından birinin amcası vefat etti.
Eşim bir saat sonra hemen gidelim vs dedi.
Bende hastane, cenaze evi gibi ortamlarda çok fazla kalamıyorum.
Nasıl anlatayım, içim almıyor yani rahatsız oluyorum uykularımı bile etkiliyor.
Eşime dedim ki istersen sen git. Ben yukarda anlattığım sebeplerden dolayı içine bir saat evvel ölüm ateşi düşmüş bir eve hemen girmek istemedim.
Biraz soğusun feryat figan dinsin ailecek taziyeye gideriz dedim.

Eşim çok büyük tepki gösterdi.
Ama inanın psikolojik olarak kötü oluyorum. Sadece o büyük şok, ağlamalar, feryat figan bitsin öyle gideriz demek istemiştim.

Sizce hata mı ettim?
Ben de cenaze evine gidemem; sizin gibi aradan biraz zaman geçince başsağlığına giderim. babamı kaybettikten sonra ben de cenaze ortamlarında rahatsız olmaya başladım ciddi hastalanıyordum. babamı kaybedeli 20 yıl oldu ama hala etkileniyorum. eşim ve ailem kesinlikle beni öyle ortamlarda bulunmamı istemiyor. hatta arkadaşım eşini kaybetti işyerinden hemen yanına gittim akşam eşime söylediğimde keşke gitmeseydin demişti.
çok yakınız değilmiş siz haklısınız. eşiniz çok fazla tepki vermiş

Ben babamı kaybettım, oyle bıtap bır haldeydım ki.. Cenaze evınde omzumda bır el.. Seni anlıyorum dıyen bır suru yuz.. Cevap verecek dermanım yoktu belki ama iyi gelmişti.. seni anlıyorum dıye sarılan bir dost kadar ıyı gelemezdı hıcbısey.. Benım elım kolum olan ınsanlar doldu cevre.. Akıl donuyor bır sure sonra.. Acının en dıbı kör kuyusu.. Ben cok etkılenıyorum dıye ertelemek ... Sizi de anlıyorum ama insan sevdikleri ve yakınları ıcın acılara katlanmalı dıye bı nebze acıya katlanmalı dıye dusunuyorum..

hatalı degılsın
bende hastane ve cenaze gıbı ortamlarda duramıyorum ...
esın anlayıs gosterebılır hatta tek kendısı gıdebılır

Hatalı değilsin çünkü herkesin hassasiyeti farklıdır hemen gitmek istemeyebilirsin ki zaten akraba değil hemen gidilmez,eşin anlayışsızlık etmiş

Back
X