Hatalı mıyım?

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Merhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.

Anlattığın kadarıyla sen elinden gelen ilgiyi göstermişsin

sonuçta senin düğün günün olduğu için herşeye yetişemezsin yoğun ve meşgulsündür ,gereksiz alınganlık

ve anlayışsızlık yapmışlar gibi geldi bana

Durun tahmin edeyim arkadaşlarınız bekar. Çünkü evlilik yolundan geçmiş bir insan o günlerin ne kadar stresli olduğunu bilir. Herkes gelinin gününü en stressiz şekilde geçirmesi için çalışırken iki kişinin çıkıp bunları söylemesi çok saçma. Haksız değilsiniz ama onlar da ancak başlarına gelince anlayacaklar.

Kıskanç arkadaş tavırları bunlar.

Üzülmenize değmez. Siz evliliğinizin keyfini sürün.

Kıskananlar Çatlasın Oh Oh

arkadaşların anlayışsız geldi bana o günün stresini yaşayan sensin trip atan onlar düğün günü herkes yoğun ve yorgun olur sana destek olmayacaklarsa niye gelmişler anlamadım en güzel gününü kırgın geçmesi için mi bunlar hiç mi düğün telaşı diye birsey görmemiş benim arkadaşım düğünüme gelcekse destek olmalı azıcık nazımı çekmeli bunlarda tam tersi

arkadaşların bana anlayışsız geldi düğün günü stresini yaşayan sen trip atn onlar herkes düğün günü yoğun ve yorgun oluyor düğn telaşı diye birşey görmemişler mi benim arkadaşım benim düğnümde bana destek olmalı azıcık nazımı çekmeli bunlar tam tersi

Kıskanmışlar... Düğün günü gelinden ilgi mi bekliyorlar yani sen nasıl samimi arkadaş oldun bu anlayışsızlarla..

dost olsalar öyle bi zamandaki halini anlarlar.
dostluğu geç baya da hasetlenmişler sana.
ay git hiç oynama nazlarına, çocuk gibi davranmışlar.

Düğün günü sizin çok özel gününüz Arkadaşların senin yanında olmalıydılar kaça bölüneceksinki zaten herkesin gözü senin üzerindeyken oldu gelen herkesle tek tek ilgilen olurmu öyle şey çok saçmalamışlar arkadaşım dediğin insanlar asıl ozaman senin yanında pervane olmaları lazım gelirdi senin tek onlarla ilgili olman öbür davetlilere haksızlık olurdu

Birbirlerini doldurmuşlar. Boş ver, görüşme sen de....Altın takmışlar mıydı bari?

Sağolun kızlar,ben de hala kendimde kabahat arıyordum,çünkü daha önce aramızda küçük atışmalar dışında bir sıkıntımız olmadı,bir vardınız mi diye aramadın bizi merak etmedin dediler ki düğünden hemen sonra balayına gittik aklıma gelmedi açıkçası, ya da ne bileyim kuaföre onları istedim yanıma çünkü en yakınlarım onlar,o kadar durumu izah etmeme rağmen değişen bir şey olmadı demek ki bazen kestirip atmak lazım.

Hatalı değilsiniz anlattıklarınıza bakılırsa.
Hem olsanız bile madem öyle yakın arkadaşsınız sizi hoş görmeliler düğün stresi malum.
Ama üzülmeyin geçer gerçek yüzlerini görmüş oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…