- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Anlattığın kadarıyla sen elinden gelen ilgiyi göstermişsinMerhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
Merhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
Merhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
Birbirlerini doldurmuşlar. Boş ver, görüşme sen de....Altın takmışlar mıydı bari?Merhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?