Hatalı mıyım?

Düğünde var bilmem kaçyüz kişi Herkesle tek tek ilgilenilse ne olur o gelin ,damadın hali.Aileler biraz ilgisiz kalmış olabilir,onlar ilgilense daha doğru olurdu.Basit şeyleri bahane etmişler.Evlendiğiniz için değeriniz bitmiş,soğukluk olmuş bence.

Düğün günü yakınlar gelinle ilgilenir, gelinden ilgi beklemek neyin kafası?

Kafa bir milyon geziyor insan, ben şahsen manyak gibiydim.
Kim eve vardı falan düşünecek durum mu oluyor ki?
Bir değişikmiş bunlar. Ay bırak ne üzülüyorsun..

Ya sana manikür yapılırken sen hiç bize bakmadın yokmuşsun gibi davrandın bile dendi bana ama ben manikürmüş makyajmış onu bile hatırlamıyorum ki kaldı ki bakıp bakmadığımı hatırlayayım.

"seni böyle bilmezdik" derken???duyan da gerçekten kötü bir şey yapmışsınız sanacak.keşke gönüllerini almaya çalışacağınıza "asıl ben sizi böyle bilmezdim" deseydiniz.

Hatalı değilsiniz.
Bu tip organizasyonların ne kadar yorucu stresli olduğunu aklı başında herkes bilir.
Benim kuzenimin de nişanında böyle olmuştu en sonunda ağlattılar kızı rahatladılar.
O yüzden kendinizi üzmeyin derim ben.

Kıskaçlarından ölmek üzereyken "En iyisi biz bu kızla irtibatı keselim de rahatlayalım" demişler ve size bu şekilde bir dönüş yapmışlar. İşinize, gücünüze, evliliğinize, kocanıza, mutluluğunuza bakın. Herkesin yeri dolar şu hayatta, no problem kuzum

o arkadaşların evli mi

Düğün öncesi ve günü en stresli zamandır ve buna rağmen ilgilenmişsiniz. Durup durup sonradan ikisinin birlikte suçlaması aralarında anlaşıp huzurunu bozmaktır. Bunun adı kıskançlık. Mutlu resimlerinizi fln gördülerse çekememezlik olmuştur.

Haklısınız da ne bileyim onca yıllığın arkadaşlığı bir de çok alındırdım o streste falan sandım.
valla canım o stresi bilirim kendi düğnümü düşünüyorumda çok gergindim ama allaha şükür çevremde anlayışlı insanlar vardı bide arkadaşın olcaklar daha anlayışlıolmaları lazım sonuçta o senin günün

Seninki yine iyi imiş.

Bir akrabamız vefat etmişti. Cenaze memlekete gidecekti.
Komşumuz olan adam yer olmayabilir dememize rağmen cenaze ile gitti.
Geldiğinde birde trip attı ilgilenilmemiş beyefedi ile.
Sanki gezmeye gidildi.

Komşu akrabamızı tanımıyordu sırf bizim memleketi meraktan gitti kanısındayız.

Hay Allahım şaka gibi ya,ne insanlar var

ewt hatalısınız. benim arkdaşım da düğün zamanı geldi. aileme dedim güzelce ilgilenin diye..
ben de kına günüm de bile gezdirdim onu. en sevdiği yemekleri yaptık annemle.
kına gecemde eve aileden misafir kabul etmedik ki o rahat etsin diye.
düğünden sonra ailemle birlikte gittiler. 1 gün sonra onu ailem yolcu etti. rahmetli babacığım yemek yaptırıp yollamış onla. baklava alıp koymuş çantasına.. çok mutlu ayrıldı.

ben onun düğününe gittim. burnumdan geldi. doğru düzgün yemek yoktu. oğluma yatacak doğru düzgün yer ayarlanmadı. kına günü ordaydık. 10 saat yol gittim bebekle. kınadan hemen sonra biz gidiyoruz burnumuzdan geldi dedim. ilgi sıfır.. annem ve eşime mahcup oldum. ağladı sonra haklısın diye. gelini ağlatmış gibi oldum. ısrar etti kaldık. davranışlar değişti ama sabahına hemen yola çıktık. düğüne kalmak istemedim.

tabi o da anladı hatasını 2 yıl oldu. evime gel evimde seni ağırlamak isterim düğünde hiç olmadı dedi. tabi hatasını anlayınca ben dostluğumu devam ettirdim. anlamasaydı sanırım konuşmazdık. zira kendisini çok severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…