- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
ewt hatalısınız. benim arkdaşım da düğün zamanı geldi. aileme dedim güzelce ilgilenin diye..
ben de kına günüm de bile gezdirdim onu. en sevdiği yemekleri yaptık annemle.
kına gecemde eve aileden misafir kabul etmedik ki o rahat etsin diye.
düğünden sonra ailemle birlikte gittiler. 1 gün sonra onu ailem yolcu etti. rahmetli babacığım yemek yaptırıp yollamış onla. baklava alıp koymuş çantasına.. çok mutlu ayrıldı.
ben onun düğününe gittim. burnumdan geldi. doğru düzgün yemek yoktu. oğluma yatacak doğru düzgün yer ayarlanmadı. kına günü ordaydık. 10 saat yol gittim bebekle. kınadan hemen sonra biz gidiyoruz burnumuzdan geldi dedim. ilgi sıfır.. annem ve eşime mahcup oldum. ağladı sonra haklısın diye. gelini ağlatmış gibi oldum. ısrar etti kaldık. davranışlar değişti ama sabahına hemen yola çıktık. düğüne kalmak istemedim.
tabi o da anladı hatasını 2 yıl oldu. evime gel evimde seni ağırlamak isterim düğünde hiç olmadı dedi. tabi hatasını anlayınca ben dostluğumu devam ettirdim. anlamasaydı sanırım konuşmazdık. zira kendisini çok severim..
[Q
Benim de farklı değildi ki düğünden iki gün önce İstanbul'u gezdirdim neredeyse,aynı şekilde bizim evde de kimse kalması arkadaşlarım gelecek diye ve düğün sonrası da babam otobüse kadar bindirdim onları.Ki bunlara rağmen yine de diyorum gönüllerini almaya çalıştım ben.
Merhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
Kıskanclık sezdim sanki arkadaşlarınızda birazMerhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
Boşver tek derdin onlarmıydı sevdiğine kavuşmuşsun en güzel günlerini kendini bilmezler için zehir etme onların da istediği bu demekki huzurunu bozdurma hiçde Rabbim evinizden huzurunu bozmak isteyenlerden sizi uzak eylesin daima mutlu olun inşallah aminSağolun kızlar,ben de hala kendimde kabahat arıyordum,çünkü daha önce aramızda küçük atışmalar dışında bir sıkıntımız olmadı,bir vardınız mi diye aramadın bizi merak etmedin dediler ki düğünden hemen sonra balayına gittik aklıma gelmedi açıkçası, ya da ne bileyim kuaföre onları istedim yanıma çünkü en yakınlarım onlar,o kadar durumu izah etmeme rağmen değişen bir şey olmadı demek ki bazen kestirip atmak lazım.
Öyle saçma şey mi olur düğün günü gelinden ilgi beklemek? Töbe yarabbi ikinci saçma şeyde bunu baya bi zaman sonra dile getirmeleri huzurunuzu kaçırmalarına izin vermeyin iyi niyetli olduklarını sanmıyorumMerhaba,4 ay önce düğünüm oldu,düğünüm için üniversiteden en yakın iki arkadaşım da düğünden iki gün önce geldiler.Her şey çok iyiydi ya da ben öyle sanıyormuşum,düğün gecesi hatta ağlayarak ayrıldık.Gittiklerinden bir gün sonra iyi ki geldiniz vs tarzında mesajlar attım sonraki zamanlarda olağan şekilde konuşmaya devam ediyorduk.Aradan bir iki ay geçtikten sonra ikisi de beş dakika arayla mesaj attı,düğün zamanı onlarla yeterince ilgilenmemişim, düğün günü oturdukları yerden onları kaldırmışlar,eve gittiklerinde vardınız mı diye sormamışım ve ben onları düğün sabahı kuaföre yanımda olmaları için çağırmıştım ama kınadan dolayı ve yoldan geldikleri için çok yorgun olduklarını bilmeme rağmen çağırdığım için bencillikle suçlandım ama ona rağmen o stresten belki kırmışımdır diye gönüllerini almaya çalıştım,kendi durumumu izah ettim ama keşke gelmeseydik seni böyle bilmezdik dendi çok üzüldüm kestirip de atamıyorum kaç yıllık arkadaşım kardeşim dediğim insanlar,ben hatalı mıyım bilmiyorum.Fikir almak için yazmak istedim.
sizin evleneceğiniz zaman arkadaşınıza bunları yapmış olmanız sizin kendi tercihinizdir ama zaten yapılması gereken bu diye bir şey yok.yani konu sahibine hatalısınız demişsiniz ya, ortada hatalı olabileceği bir şey yok.kadının zaten derdi başından aşgın, heyecanlı, stresli bir de insanların nazıyla mı oynayacak.ewt hatalısınız. benim arkdaşım da düğün zamanı geldi. aileme dedim güzelce ilgilenin diye..
ben de kına günüm de bile gezdirdim onu. en sevdiği yemekleri yaptık annemle.
kına gecemde eve aileden misafir kabul etmedik ki o rahat etsin diye.
düğünden sonra ailemle birlikte gittiler. 1 gün sonra onu ailem yolcu etti. rahmetli babacığım yemek yaptırıp yollamış onla. baklava alıp koymuş çantasına.. çok mutlu ayrıldı.
ben onun düğününe gittim. burnumdan geldi. doğru düzgün yemek yoktu. oğluma yatacak doğru düzgün yer ayarlanmadı. kına günü ordaydık. 10 saat yol gittim bebekle. kınadan hemen sonra biz gidiyoruz burnumuzdan geldi dedim. ilgi sıfır.. annem ve eşime mahcup oldum. ağladı sonra haklısın diye. gelini ağlatmış gibi oldum. ısrar etti kaldık. davranışlar değişti ama sabahına hemen yola çıktık. düğüne kalmak istemedim.
tabi o da anladı hatasını 2 yıl oldu. evime gel evimde seni ağırlamak isterim düğünde hiç olmadı dedi. tabi hatasını anlayınca ben dostluğumu devam ettirdim. anlamasaydı sanırım konuşmazdık. zira kendisini çok severim..
sizin evleneceğiniz zaman arkadaşınıza bunları yapmış olmanız sizin kendi tercihinizdir ama zaten yapılması gereken bu diye bir şey yok.yani konu sahibine hatalısınız demişsiniz ya, ortada hatalı olabileceği bir şey yok.kadının zaten derdi başından aşgın, heyecanlı, stresli bir de insanların nazıyla mı oynayacak.
Yok galiba,hala salaklık yapıp doğum gününü kutladım verdiği cevap sadece teşekkür ederim oldu.İkisi anlaşıp, ağız birliği yapıp size yüklenmişler.
Bence kestirip atın böyle arkadaşlara hayatınızda ihtiyacınız mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?