Hatalı mıyım?

[Q

Benim de farklı değildi ki düğünden iki gün önce İstanbul'u gezdirdim neredeyse,aynı şekilde bizim evde de kimse kalması arkadaşlarım gelecek diye ve düğün sonrası da babam otobüse kadar bindirdim onları.Ki bunlara rağmen yine de diyorum gönüllerini almaya çalıştım ben.

ben detayı bilmediğim için kendiminki gibi düşündüm. elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsanız çok alttan almayın... ama benim ki berbattı gerçekten çok üzüldüm.. neyse sonu iyi oldu toparladı arkadaşım..

Bende de aynısı oldu hatta siz konuyu anlatırken yaşamışçasına hissettim
Yediğimiz içtiğimiz beraber giderdii.
Ve hatta tamamen bağlarımız koptu
Beni anlamayan insanlar zaten arkadaş olamamıştır bana
Sizde üstelemeyin onlar ayıp etmiş bence.

Kıskanclık sezdim sanki arkadaşlarınızda biraz

onlar evlenmemişler belli . bence düğünlerini bekle sen. o zaman dersin bak nasılmış diye :)

Bence haksız olan onlar.. düğüne gidip gelinden aşırı şey beklemek anlayışsızlık olsa gerek.. en güzel gününe ortak olur üzerine düşeni yapar gidersin o da senin düğününe gelir aynısını yapar gelmezse he o zaman sitem et ok ama yok şu yok bu diye ota bka sitem edemezsin

Boşver tek derdin onlarmıydı sevdiğine kavuşmuşsun en güzel günlerini kendini bilmezler için zehir etme onların da istediği bu demekki huzurunu bozdurma hiçde Rabbim evinizden huzurunu bozmak isteyenlerden sizi uzak eylesin daima mutlu olun inşallah amin

Aslında şöyle mesaj iletsen iyi olurdu ( bana karşı yaptığınız bu edepsizliği size geri iade ediyorum , keşke hiç gelmemiş olsaydınızda sizleri hep dostum olarak hatırlasaymışım ...)

İkisi anlaşıp, ağız birliği yapıp size yüklenmişler.
Bence kestirip atın böyle arkadaşlara hayatınızda ihtiyacınız mı var?

Düğün günü stresten dolayu ilgilenemediginiz ve dusunemediginiz o kadar çok şey oluyor! Normal olarak bende başka şehirden gelen arkadaşlarıma ve eşlerine Merhaba bile diyememistim.. Kendilerince haklılık payları olabilir ama yaşayınca anlarlar.. ama sizin için gelmisler! Sevdiklerinden.. birde özenle ertesi gün değil bi kaç ay sonra söyleyip içindekileri size yansitiyorlar. Arkadaşlarinizla yakınlık derecenize kalmış. Halinizi izah edin Gönüllerini alın. .

Öyle saçma şey mi olur düğün günü gelinden ilgi beklemek? Töbe yarabbi ikinci saçma şeyde bunu baya bi zaman sonra dile getirmeleri huzurunuzu kaçırmalarına izin vermeyin iyi niyetli olduklarını sanmıyorum

sizin evleneceğiniz zaman arkadaşınıza bunları yapmış olmanız sizin kendi tercihinizdir ama zaten yapılması gereken bu diye bir şey yok.yani konu sahibine hatalısınız demişsiniz ya, ortada hatalı olabileceği bir şey yok.kadının zaten derdi başından aşgın, heyecanlı, stresli bir de insanların nazıyla mı oynayacak.

misafirperverliğin zamanı yoktur..
ben her halukarda elimden geleni yapıyorum. karşı da yapmalı diye düşünüyorum. üstelik arkadaşım da kabul etti mesela hatasını. misafirperverliğin tercihi mi olur
bunu da ilk defa duyuyorum.. hiç olmazsa aile tembihlenir iyi ağırlayın mutlu gitsinler diye..
zaten konu sahibi de ağırladım ben diyor.. yani sizin gibi düşünmüyor.. normali de bu zaten!

İkisi anlaşıp, ağız birliği yapıp size yüklenmişler.
Bence kestirip atın böyle arkadaşlara hayatınızda ihtiyacınız mı var?
Yok galiba,hala salaklık yapıp doğum gününü kutladım verdiği cevap sadece teşekkür ederim oldu.

Demek her düğün bir arkadaşı yok ediyor.
Seninkiler fazla alınganmış gerçi de düğün günü de insan bir salak salak geziyor. Ama insanın da gerçek yüzünü o gün görüyorsun. Bana gönül koyması gereken bir arkadaşım var mesela ama o normal olur öyle dedi. Kır düğünü olunca cehennem dibindeydi benim düğün kızcağız bir başına dönüşte taksiye binmiş. Benim akıllı arkadaşlarımdan arabayla gelenler dahi kıza gel dememişi ailem de unutmuş. Ben çok üzüldüm bunu duyunca özür de diledim. O telaşta normal dedi geçti.
Ha ama en yakın dediğim arkadaşım, kuaföre benimle geldi ama benimle hiç ilgilenmedi, dış çekime tek başıma gönderdi beni sırf saçını uzun süre gerektiren model istediği için. Gelinliğimi giymeme bile yardım edemedi uyanamadığı ve geç kaldığı için. Ona rağmen düğünde bile arkamdan konuşmuş. Sanki ben onsa kuaför ısmarlamak mecburiyetindeymişim gibi bir işime bile yaramadığı gibi çok dedikodumu yapmış.
Bu tip iyi günler ve kötü günler insan tanımaya yarıyor. Hatan olduğuna inanmıyorsan boşver.
Ben bu iki arkadaşımın anlayışından ve destek oluşundan sonra herkese gerektiği kadar sevgi ve ilgi gösteriyorum

Arkadasliklarinizda siz genelde alttan alan olgun tarafsiniz sanirim baska turlu bu nazi niyazi yorumlayamiyorum ki az once msjiini gordum dogum gunu kutlamissiniz
Dugunde simartilacak taraf sizsiniz esas ki siz....ne yani masadan kalkip kimmis benim arkadaslarimi yerinden eden mimdiyecektiniz? Ogrensinler kendilerini savunmayi ki siz supermenmisiniz? Bide iki ay sonra tutmuslar tutmuslar aradan sular akmis ancak soyluyorlar pes....ben hakli bile olsam dugunden sonra arkadasim iyiki varsiniz iyiki oradaydiniz deseydi sinirminir kalmazdi bu zarif bir hareket ne kadar deger verdiginizi gosterir ama anlayana....

Sevgili konu sahibesi uzulmeyiniz arkadaslarinin sacmaliklarina katlanan bir siz degilsiniz iletisimi koparmayin cehaletlerine verin yarin bir gun aglayip zirladiklarindan baskarini koymak isteyecekleri bir omuz aradiklarinda gorurum onlari girunuste gecinin gidin ama cok samimi olmayin derkm Allah kiyemt bilen dostlar cikarsin karsimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…