hatalıyım çocuklarıma kıyamadım geri döndüm

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
Lanet olsun boşanmaktan vazgeçtim.Halbuki hiç bu kadar cesaretli olmamıştım.Feragat dilekçesini verdikten sonra gerçekten aile olabileceğimize inanmaya başlamıştım.İlk defa eşimle yaşlanacağımızı hayal ediyordum.O da kendini toparladı ( ya da bana öyle hissettirdi.)Evde daha anlayışlı,yardımcı,çocuklarlaa daha ilgilenir oldu.Artık beni kısıtlamıyordu.Affetmemi kendisine bir şans daha vermemi istedi.Çocuklarım ah canlarım çok düşkünlerdir babalarına onları babasız bırakmak istemedim.Ama tam bir yıldır her tartışmamızın sebebi olan o kadın yine canıma tak ettirdi.Aynı okulda çalıştığımızı söylemiştim önceden de.Eşim mesafeli davranmaya başladı sanıyordum.Meğer öyle değilmiş.Ders sırasında kitap almaya çıktım öğretmenler odasına orda yine kikir kikirler.Neyse ses etmedim.Geçende toplantıdaydık.Bunlar katılmadı toplantı erken bitti.İlk ben iniyordum sınıfa bir baktım koridorda yine kikir kikir fısır fısır kulak kulağalar.Neymiş çocuklar kapıdaymış.Onlar duymasın diye çocuklarla ilgili bir konuda konuşuyorlarmış.Beni görünce ayrılıverdiler bir toparlandılar. Ona evde konuşacağımızı söyledim anladı.Eve gidinceye kadar eşimde bir yalakalık bir yalakalık.Evde bir bağırdım sinirden galiba mahalleye kendimizi dinlettim.Artık dayanamıyorum.Tam bir senedir her tartışma konumuz bu kadın.Eşim diyor ki konuşma dersen konuşmam.Bana ne ya.Mesafeli ol dedim de ne değişti.Gidip kadına söyleyecekmiş oznel konuşmamı istemiyo diye.Allahım bana sabır versin.Çıkar yol bulamadım ne yapayım nerelere gideyim arkadaşlar?????

İnsanı sinir eder bu durum; lakayıt bir şekilde gördüğünde ikisini de orada boz, sonrasını onlar düşünsünler

Bu konu yüzünden ayrılma derecesine gelmişsiniz ve eşiniz hala ciddiye almıyorsa bir de rezil etmeyi deneyin

Konu ne tam anlamadım ama anladığım boşanmanıza sebebiyet verecek bir samimiyet ,siz hala ne düşünüyorsunuz konuşmasını istemezseniz konuşmayacakmış madem ,eşinizin konuşup görüşmesini engellemelisiniz bence ,sevgiler.

Esiniz cok ayip ediyor.siz birseyden hoslanmiyorsaniz ve durumdan bosanma noktasina kadar geldiyseniz onun saygi duymasi gerekirdi!tekrar uyarin,evlilik boyle herkes kafasina gore takilarak yurumezki,karsilikli saygi cok cok onemli.

Bu konuda durumun ne olduğunu anlayamamıştım, biraz önceki mesajlarınıza gözgezdirdim.

Defalarca konuşmuş, kavga etmiş bir sonuç alamamışsınız. Hatta boşanma işlemlerine bile başlamışsınız. Ortada kesin bir aldatma yok ama sizi haklı olarak rahatsız eden olaylar yaşanıyor. Üstelik bir de şiddet sorununuz olmuş. Bana sorarsanız işi kökten çözme vakti gelmiş. "Boşanın" diyemem, söylemesi kolay yapması zordur bazı şeyleri. Belki eşinize bunu artık kabul etmeyeceğinizi söyleyip, konuşup-görüşmemesini, gerekirse okul değişikliği yaptırmasını söyleyebilirsiniz. Evliliği ya da bir kadınla muhabbeti arasında seçim yapmakta zorlanıyorsa sorun zaten eşinizdedir, sizde değil. O kadına da söylerse söylesin. Hamile haliyle başka bir evlilikte sıkıntı olmaktan hoşlanmaz eminim, eşiniz yapmasa bile o kendini geri çekebilir.

insan bazen cocugunu dusunuyor ve aslinda cocugunuda kndi hyatinida mahvediyor.kndimden ornk vericm bnde suan bosanma arefesindeyim.bosaniyrm.esim defalarca defalarca sozler verip evime geri donmemi istedi.dondum.hep dondum.hep affettim sozlerine yeminlerine kandim.sonuc hep husran oldu.her affedisimde biraz daha azdi.hep olaylar olaylar bitmk tuknmek bilmedi.en son yaptigindaysa bicak kemige dayanmisti artik cektim kapiyi geldim.affetmeyide hic dusunmuyirum cunku ona inancimda guvenimde klmadi.
bence kndinize yazik etmeyin.birdaha gelmicez dunyaya.hayat gervekten yasamaya deger.

eğer senınle aynı okulda çalışsaydık senın ne kadar basiretsiz olduğunu düşünürdüm

çocuklarını bahane etme sadece korkuyorsun.

boşanınca babaları ölmeyecekti

herkes arkandan neler düşünüyor kocaman okulda, gurur denen bişey var.

boşanmış aile çocuğu olarak, ekonomik gücü olan kadınların her türlü affetme sebebinin yalan olduğunu adım gibi biliyorum

en azından seviyorum ve boşamayacağım derseniz daha dürüst olursunuz hanımlar.

öznel konuşmamı istemiyor diyeceğim diye tehdit ediyor aklınca, size suçu atacak. halbuki çok normal siinir olmanız

çekinmeyin, kulak kulağa konuşmak ne demek yahu?

maşallah bu ne samimiyet deyiverin. bi bozun bakalım ikisini de...

onlar utanmıyor siz mi utanacaksınız?

evet sevgi vardı bir zamanlar ama artık emin değilim.Asıl sebep kuzularım. çocuklarımın gözüne bakamadım bir süre.Babasıyla yürüyen çocukları görünce içim cız etti.Parka çocukları götürmeyi bile istemiyordum.Ayrılığı bir kadın göze almışsa vardır haklı sebepleri ama vazgeçmek de kolay değil onu gördüm ben.Daha gencim,maaşım var,ailem destek ama çocuklarıma düşkünüm ben fazlasıyla.

Mutsu bir anne cocuklarını da mutsuz eder.

Esinizin onunla bu kadar yakın olmasının açıklaması ne

çocuğunuz var mı bilmiyorum ama zor bir karardı benim için.kendime yazık ediyorum farkındayım.Ömrümün en güzel yılları geçiyor sinir krizleriyle.Ama çocuklar işte elimi kolumu bağlıyor.

çocuğunuz var mı bilmiyorum ama zor bir karardı benim için.kendime yazık ediyorum farkındayım.Ömrümün en güzel yılları geçiyor sinir krizleriyle.Ama çocuklar işte elimi kolumu bağlıyor.

o zaman kocanızın yaptıklarını sineye çekecek çocuklar için katlanacaksınız..

Biz size başka ne diyebiliriz ki?

Kocanız akıllanmıyor ..

eski konularınıza şöyle bir baktım..
bir sürü konu açmışsınız ve hepsi kocanızla ve sonrası boşanma aşamasıyla ilgili..
Kocanızla bayağı bir sorununuz var anlaşılan..

Yorumumu tekrarlıycam..

Madem geri döndünüz ve bu kadar konuşmaya eşiniz düzelmiyor , o zaman suyuna gidin..
Yaptıklarını görmezden gelin.

kadın zaten herkese yakın özellikle erkeklere.Eşim de samimi oluverir insanlarla.Özellikle bu tip insanlarla.

Ustelik kadın hamile degil mı, arkadasım madem boşanmadın ya bu deveyi gudeceksin ya da ......

O zaman biraz daha kararlı ve sert olabilirsin.
Gidip kadına öznel konuşmamı istemiyor diyecekmişmiş.
Ben olsam git söyle,hatta istersen ben söyleyeyim ama rezalet çıkmayacağına söz veremem derdim.
Eşini kikir kikir fısıldaşırken görünce neden yanlarına gitmiyorsun ki ? Gidip hayırdır kimi çekiştiriyorsunuz öyle kulak kulağa diyebilirsin.
Sonra da gel canım sana bir şey anlatacağım,izninle şekerim,özel bir konu deyip eşini kolundan tutup götürebilirsin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…