hatalıyım çocuklarıma kıyamadım geri döndüm

eşiniz konuşma dersen konuşmam demiş, daha ne bekliyorsunuz. Boşanma dilekçesi verecek kadar cesursunuz ama konuşma diyecek kadar cesur değilsiniz neden? Konuşma diyin. Gerekirse kadına da söylesin siz utanmayın, sizi boşanma derecesine getirten o kadın utansın. Sadece özel konuşma durumu da değil selam bile verme diyin. Gerekirse o kadınla da konuşun kocama selam verme diye.
Sonuçta çocuklarınızı düşünüyorsunuz, o zaman o kadınla konuşurken de çocuklarınız için konuşun. Kocama selam bile vermeyeceksin diyin bunu çocuklarınız için yapın.
Bu olunca o kadın diğer çalışanlara yaptığınızı anlatabilir, ama merak etmeyin ilk anda size tepki verirler sonra tepkileri o kadına olur, sonuçta burası türkiye ve hep kadınlar kötüdür, namussuzdur. Bunu biraz kullanın. Hiç çekinmeyin, arabozan kadın toplumun gözünde eninde sonunda o.... olur zaten boşverin gitsin, duyurun

olayın tuhaf bir yanı var..

Kadın nerdeyse boşanmaya sbep olacak ama bundan haberi bile yok..:26:
Beni boşanma aşamasına getirecek kadını çekerim kenara, ayağını denk al, karışmam..derim..

Gerekirse de herkese anlatırım durumu..

yani bir yanlış yapıyorsa kadın haberi yok,çünkü kadını ne konu sahibi ne de kocası uyarma cesaretini gösteremiyor..

Sanki İngiltere Kraliçesi mübarek..

bu durumda annem bize düşkün değilmiş yani

sizi küçük düşüren adamla aynı evde yaşayın o zaman bi sizinkiler çocuk zaten başkaları kurtlarla büyümüş.

bahane sadece bahane.

eşinle başka okula tayin isteseniz?
gerçi iş bu aşamaya geldikten sonra affetmesi çok zor ama madem eşin senin için fedakarlıkta bulunacağını söylüyor bunu yapsın.

eşinle başka okula tayin isteseniz?
gerçi iş bu aşamaya geldikten sonra affetmesi çok zor ama madem eşin senin için fedakarlıkta bulunacağını söylüyor bunu yapsın.

bunu yapmaya çalıştım ama görevlendirmeler kalktığı için sonuç alamadım.Mecburen aynı okuldayız yine.Fedakarlık yapar inşallah yapması lazım.Çünkü bir senedir değişen bir şey olmadı.

bu durumda annem bize düşkün değilmiş yani

sizi küçük düşüren adamla aynı evde yaşayın o zaman bi sizinkiler çocuk zaten başkaları kurtlarla büyümüş.

bahane sadece bahane.

Valla annenizin ne sorunları vardı bilmiyorum onun şartlarını düşünmek gözden geçirmek lazım.Benimki anlattığım gibi. Nasıl yorumlamak istersen .Yine de teşekkür ederim.inşallah arkadaşım sen evlenince böyle bir şey yaşamazsın.o zaman çocuklarına kıyabilecek misin bilmiyorum.

Ya ne saçma insanlar var artık , evli erkeklere sulanan yalak kadınlar İnsanda aile kavramına bi saygı olur ulu orta kıyıda köşede ne anlıyo bu kadın Eşinizle konuştunuz seviyeyi koymadı mı gidip kadınla konuşursunuz, kendini 2. insan olarak görerek hazmı duyduğunu , Eşinizden ne istediğini amacının ne olduğu , dünyada bekar erkek kıtlığımı varda eşinizi bulduğunu onur gurur ve haysiyeti olup olmadığını sorarsınız.. Eşiniz uzak durmayı bu mesafeyi kurmayı bilmeli .

bu nasil bir usluptur Allah askina konu sahibine bu kadar sert cikinca ne gecti elinize

ben cocuklu bir bayan olarak konu sahibini cok iyi anliyorum size hak veriyorum insan cocugu olunca huy degistiriyor resmen benim size tavsiyem o kadinla en kisa zamanda gidin ve kibarca konusun durumdan rahatsizlik duydugunuzu belirtin bunu esinizede onceden haber verin belkide esiniz olayin buyumesinden korkup direk kendi geri cekilir e nede olsa ortada hamile bir kadin soz konusu Allah korusun millet yanlis anlar felan
ve bunu gurur meselesi yapmayin ortada soz konusu olan aileniz bosanmak kolay siz once zoru denyin ki ileride asla keske demeyin

Aslında kadın da suçlu ama ben asıl suçu eşimde buluyorum.Kadın herkese cıvık ama ne hikmetse iki erkek öğretmen ve bana karşı mesafeli.Neden eşim de o iki erkek gibi meraba deyip geçmiyor neden vazgeçemiyor çok mu zor anlayamadım.Benim hislerim mi yanlış anlayamadığım bir şeyin içindeyim .Herkes doğru ben mi yanlışım?Kıskançlık krizi mi sadece yoksa şüphe duymakta haklı mıyım ?Bir sürü soru var kafamda.

kadın zaten herkese yakın özellikle erkeklere.Eşim de samimi oluverir insanlarla.Özellikle bu tip insanlarla.

okullarda dedikodu çabuk yayılır genelde, kadın genelde tüm erkeklerle samimi demişsiniz, kadının bu konuda dedikodusu yapılmıyor mu,sizin boşanma aşamasında olduğunuzu bilmiyor mu kimse...
bir de eşiniz sizin kadınla konuşmanızı istemediğinizi ona söyleyip onunla öyle konuşmayacakmış ya, sizi katmadan kadınla kendiliğinden irtibatı koparmaya kıyamıyor galiba... boşanma davası açılmadan önce denemeliydi kendisini geri çekmeyi, yuvası dağılıyor sonuçta, yarın öbür gün kadın doğum yapar,doğum iznine ayrılıp gider zaten,siz de olamayacaksınız, eşiniz ne yapacak, neye güveniyor acaba...

Her insan kıskanır eşini.. Evet eşinizde seviyesini korumalı.. O kadında Gidip yanlarına konuya dahil olup o anda onalrı utandırabilirsiniz mesela

Yok kadının samimiyetinden çok hoşlanıyor herkes.Dedikodu olmuyor.Boşanmak üzere olduğumuzu sadece idareciler biliyor.Biz belli etmiyoruz.Hele eşim bir melek adeta herkesin içinde.Şimdi boşanmış olsak X Bey ne kadar iyiydi oysaki derler eminim.Gelin de evde görün siz.Gerçi davadan vazgeçeli o da değişti bir hayli ama yetmiyor işte.O kadın hep var.
Eşim hala mesafeli davranamıyor onca olaya rağmen.Düşüncesi şu:Ne şiş yansın ne kebap arada ben kötü olmayayım.Eşimden kaynaklandı rahatsız oldu dedirtecek millete.Kendini aklama peşinde.Evet son bir ay kaldı ayrılmasına çok şükür.
Bir ay daha kendime ne kadar hakim olabilirsem artık.Ama bugün dedim yine samimi olursanız soğukkanlılığımı koruyamam.Bir senenin acısını çıkarırırm dedim.Bakalım görcez.

Ya Allah askına okuyorum okuyorum aklım almıyor. Hoca hanım su kırmızıyla boyadığım yer gayet gecerli bir sebep zaten. Bir erkeğin karısı baska bir kadından rahatsız olabilir bundan doğal ne var? Niye bu kadar cekiniyorsunuz ki? Karşı taraf cekinsin. Okulda rezillik de cıksa yeri.

Düşüncelerinizde haklı bile olsanız üslubunuz yanlış bana göre.
basiretle ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Her ortamda vardır ya böyle her şeyden haberim olsun bir şeyden geri kalmayayım diyen tipler.Bu kadın tam öyle.Her yere girer çıkar sorar araştırır.Herkese bir yorum yapar.Bizim okulun geneli öyle zaten.İnsanları yargılamayı pek severler.Eğlence çıkıyor ya onlara.O yüzden kimsenin gözüne batmıyor samimiyeti.Yalnız ben eşimden yakınıyorum farkındaysanız.

Boşanınca babaları ölmeyecekti biliyorum yanlarında olmayacaktı sadece.Ama ne bileyim bir bayramda tatilde mutlaka baba eksikliğini hissedeğiz hep beraber.Evet sadece bu durum beni korkutan.Allaha şükür çalışıyorum gencim ailem yanımda kendimi başarılı buluyorum.Ama aile kavramına da değer veriyorum bu yüzden işte.

Kıskanmak için illa ki haklı bir sebep olması gerekmez, yüklenmeyin kendinize. Başkası olsa sizin kadar tahammül etme ihtimali çok düşüktü bence. Ben aldatılmadığımdan emin bile olsam böyle bir samimiyeti hoş karşılamazdım, artık ne tepki verirdim bilemiyorum. Madem erkekler eşlerinden hanımefendilik bekliyor, kendileri de biraz efendi olacak, haline tavrına dikkat edecek. Tek taraflı olmaz.

Sinir bozucu bir durum.sizin yerinizde olsam o kadını karşıma alıp açıkça konuşurdum.kendisine gerekirse kocasına şikayet edeceğimi tehditvari bir tavırla anlatırdım.kocama da başka bir okula geçmesini yoksa boşanacağımı kararlı bir duruşla belli ederdim.

erkekler hadi hoşlanabilir de,kadınlar da mı dedikodu yapmıyor,ilginçmiş... eşiniz milleti düşünene kadar kendi yuvasını düşünse ya...madem davadan feragat ettiniz,bir şans daha verdiniz,bence kadın gidene kadar 1 ay daha sabredin,kadın gidince işler düzelirse ne ala,yok hala bir şekilde irtibatta kalmaya devam ederlerse,o zaman siz de kendi yolunuzu çizin bence...

pardon da sizi zerre önemsemeyen bir kocanız var tek cümlenizle kadına sırtını dönmeyen bir adamla aile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Adam boşanma noktasına gelmiş hala hamile bir kadınla samimiyetini azaltmayacak derecede gamsız

merak etmeyin ilk günü sizle ikinci günü babalarıyla geçirirlerdi birşey olmuyor

yani benim anlamadığım sizin her boşanmış aileden daha çok narin ve kırılgan olduğunuzu iddia etmeniz(yazmasanızda çocuklarıma çok düşkünüm demeniz boşanan kadınların çocuklarına az düşkün oldukları anlamına geliyor)

öbürleri ölsün o zaman

size tak etmemiş etseydi çocuk falan demezdiniz

zaten bunu da kabul etmeyeceksiniz

genelde etmiyorlar.

ama karısına önem vermeyen adamı çocukları da anlıyor o aradaki gerginlik huzursuzluk bir çocuğun anlayamayacağı şeyler değil.neyse siz bilirsiniz tabiki ben sadece bahaneleri, insanların kendilerini kandırmalarını anlayamıyorum.

o kadın gider başkası gelir veya en azından bir şey istersiniz kabul etmez o zaman problemin büyüklüğünü anlarsınız.

insanlar sevdiklerine değer verirler kaybetmekten korkmadıkları insanların öenmleri gitgide azalır bunu sizde gayet iyi bilirsiniz.

paranız var mesleğiniz var imkanınız var demek ki o zaman siz bu mevzuyu gerçekten büyütüyorsunuz veya adama şantaj yapıyorsunuz bak söylediğimi dinle yoksa boşarım

ama boşayacak cesarette yok iyice adamın gözünde değersizleşiyorsunuz

bi süre sonra boşayacaksan boşa boşamayacaksan sus bile diyebilir...

bilemiyorum çokta umurumda değil açıkçası

tek sıkıntı kendinizi kandırıyor olmanız.

bayramda tatilde baba eksikliğinden ziyade koca eksikliği yaşamaktan korktuğunuzu kendinize itiraf ederseniz daha gerçekçi olur tek söyleyeceğim bu.

Öznel suçu diğer öğretmen arkadaşa atma.
Daha önceki konunda da aynen şunları yazmıştım.

''Öznel konularına baktım.

Sorun keşke sadece bu kadın olsaydı da
evde en azından hak ettiğin değeri sana verebilseydi.
Hoş zaten değer verse rahatsız olduğun konuda
daha ilk uyarında eşim yanlış anlıyor der mesafe koyardı.

Hakaret, aşağılama darp, kendi başına buyruk yaşama,
gayet de boşanma sebepleridir...

Allah yardımcın olsun... ''

Hala geçerlidir. Sizin tek olayınız bu kadın değilken,
sen şu an o kadınla samimiyetini kendine bahane ediyorsun...

Umarım eşin düzelir de sen de boşanmadığına pişman olmazsın.
Yoksa düzelmezse şu aşamada sadece boşanmayı ertelemiş olursun...

Her insan kıskanır eşini.. Evet eşinizde seviyesini korumalı.. O kadında Gidip yanlarına konuya dahil olup o anda onalrı utandırabilirsiniz mesela

Konu sahibi özellikle bazı mesajlara cevap vermeden es geçiyor.

Bu soruyu ben ve başka arkadaşlar ara sayfalarda yazdık sizin gibi..

Hadi kocan erkeklik içgüdüsü vs neyse bu kadına terslenemiyor(ne hikmetse), ama siz nasıl dayanıyorsunuz? arada yanlarına gidip kibarca bile olsa kadını neden bozmuyorsunuz? diye defalarca soruldu ama arkadaş dikkate almadı????????????????? bu tarz yorumlarımızı ve hep geçti..

Ben de bunu anlamadım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…