evet sevgi vardı bir zamanlar ama artık emin değilim.Asıl sebep kuzularım. çocuklarımın gözüne bakamadım bir süre.Babasıyla yürüyen çocukları görünce içim cız etti.Parka çocukları götürmeyi bile istemiyordum.Ayrılığı bir kadın göze almışsa vardır haklı sebepleri ama vazgeçmek de kolay değil onu gördüm ben.Daha gencim,maaşım var,ailem destek ama çocuklarıma düşkünüm ben fazlasıyla.
eşinle başka okula tayin isteseniz?
gerçi iş bu aşamaya geldikten sonra affetmesi çok zor ama madem eşin senin için fedakarlıkta bulunacağını söylüyor bunu yapsın.
bu durumda annem bize düşkün değilmiş yani
sizi küçük düşüren adamla aynı evde yaşayın o zaman bi sizinkiler çocuk zaten başkaları kurtlarla büyümüş.
bahane sadece bahane.
eğer senınle aynı okulda çalışsaydık senın ne kadar basiretsiz olduğunu düşünürdüm
çocuklarını bahane etme sadece korkuyorsun.
boşanınca babaları ölmeyecekti
herkes arkandan neler düşünüyor kocaman okulda, gurur denen bişey var.
Ya ne saçma insanlar var artık , evli erkeklere sulanan yalak kadınlarİnsanda aile kavramına bi saygı olur ulu orta kıyıda köşede ne anlıyo bu kadın Eşinizle konuştunuz seviyeyi koymadı mı gidip kadınla konuşursunuz, kendini 2. insan olarak görerek hazmı duyduğunu , Eşinizden ne istediğini amacının ne olduğu , dünyada bekar erkek kıtlığımı varda eşinizi bulduğunu onur gurur ve haysiyeti olup olmadığını sorarsınız.. Eşiniz uzak durmayı bu mesafeyi kurmayı bilmeli .
kadın zaten herkese yakın özellikle erkeklere.Eşim de samimi oluverir insanlarla.Özellikle bu tip insanlarla.
Aslında kadın da suçlu ama ben asıl suçu eşimde buluyorum.Kadın herkese cıvık ama ne hikmetse iki erkek öğretmen ve bana karşı mesafeli.Neden eşim de o iki erkek gibi meraba deyip geçmiyor neden vazgeçemiyor çok mu zor anlayamadım.Benim hislerim mi yanlış anlayamadığım bir şeyin içindeyim .Herkes doğru ben mi yanlışım?Kıskançlık krizi mi sadece yoksa şüphe duymakta haklı mıyım ?Bir sürü soru var kafamda.
okullarda dedikodu çabuk yayılır genelde, kadın genelde tüm erkeklerle samimi demişsiniz, kadının bu konuda dedikodusu yapılmıyor mu,sizin boşanma aşamasında olduğunuzu bilmiyor mu kimse...
bir de eşiniz sizin kadınla konuşmanızı istemediğinizi ona söyleyip onunla öyle konuşmayacakmış ya, sizi katmadan kadınla kendiliğinden irtibatı koparmaya kıyamıyor galiba... boşanma davası açılmadan önce denemeliydi kendisini geri çekmeyi, yuvası dağılıyor sonuçta, yarın öbür gün kadın doğum yapar,doğum iznine ayrılıp gider zaten,siz de olamayacaksınız, eşiniz ne yapacak, neye güveniyor acaba...
Yok kadının samimiyetinden çok hoşlanıyor herkes.Dedikodu olmuyor.Boşanmak üzere olduğumuzu sadece idareciler biliyor.Biz belli etmiyoruz.Hele eşim bir melek adeta herkesin içinde.Şimdi boşanmış olsak X Bey ne kadar iyiydi oysaki derler eminim.Gelin de evde görün siz.Gerçi davadan vazgeçeli o da değişti bir hayli ama yetmiyor işte.O kadın hep var.
Eşim hala mesafeli davranamıyor onca olaya rağmen.Düşüncesi şu:Ne şiş yansın ne kebap arada ben kötü olmayayım.Eşimden kaynaklandı rahatsız oldu dedirtecek millete.Kendini aklama peşinde.Evet son bir ay kaldı ayrılmasına çok şükür.
Bir ay daha kendime ne kadar hakim olabilirsem artık.Ama bugün dedim yine samimi olursanız soğukkanlılığımı koruyamam.Bir senenin acısını çıkarırırm dedim.Bakalım görcez.
eğer senınle aynı okulda çalışsaydık senın ne kadar basiretsiz olduğunu düşünürdüm
çocuklarını bahane etme sadece korkuyorsun.
boşanınca babaları ölmeyecekti
herkes arkandan neler düşünüyor kocaman okulda, gurur denen bişey var.
Aslında kadın da suçlu ama ben asıl suçu eşimde buluyorum.Kadın herkese cıvık ama ne hikmetse iki erkek öğretmen ve bana karşı mesafeli.Neden eşim de o iki erkek gibi meraba deyip geçmiyor neden vazgeçemiyor çok mu zor anlayamadım.Benim hislerim mi yanlış anlayamadığım bir şeyin içindeyim .Herkes doğru ben mi yanlışım?Kıskançlık krizi mi sadece yoksa şüphe duymakta haklı mıyım ?Bir sürü soru var kafamda.
Yok kadının samimiyetinden çok hoşlanıyor herkes.Dedikodu olmuyor.Boşanmak üzere olduğumuzu sadece idareciler biliyor.Biz belli etmiyoruz.Hele eşim bir melek adeta herkesin içinde.Şimdi boşanmış olsak X Bey ne kadar iyiydi oysaki derler eminim.Gelin de evde görün siz.Gerçi davadan vazgeçeli o da değişti bir hayli ama yetmiyor işte.O kadın hep var.
Eşim hala mesafeli davranamıyor onca olaya rağmen.Düşüncesi şu:Ne şiş yansın ne kebap arada ben kötü olmayayım.Eşimden kaynaklandı rahatsız oldu dedirtecek millete.Kendini aklama peşinde.Evet son bir ay kaldı ayrılmasına çok şükür.
Bir ay daha kendime ne kadar hakim olabilirsem artık.Ama bugün dedim yine samimi olursanız soğukkanlılığımı koruyamam.Bir senenin acısını çıkarırırm dedim.Bakalım görcez.
Düşüncelerinizde haklı bile olsanız üslubunuz yanlış bana göre.
basiretle ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Her ortamda vardır ya böyle her şeyden haberim olsun bir şeyden geri kalmayayım diyen tipler.Bu kadın tam öyle.Her yere girer çıkar sorar araştırır.Herkese bir yorum yapar.Bizim okulun geneli öyle zaten.İnsanları yargılamayı pek severler.Eğlence çıkıyor ya onlara.O yüzden kimsenin gözüne batmıyor samimiyeti.Yalnız ben eşimden yakınıyorum farkındaysanız.
Boşanınca babaları ölmeyecekti biliyorum yanlarında olmayacaktı sadece.Ama ne bileyim bir bayramda tatilde mutlaka baba eksikliğini hissedeğiz hep beraber.Evet sadece bu durum beni korkutan.Allaha şükür çalışıyorum gencim ailem yanımda kendimi başarılı buluyorum.Ama aile kavramına da değer veriyorum bu yüzden işte.
Her insan kıskanır eşini.. Evet eşinizde seviyesini korumalı.. O kadındaGidip yanlarına konuya dahil olup o anda onalrı utandırabilirsiniz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?