hatalıyım kabülümdür

Kiziniz 19 yasinda mi???

Ben sahte olduğunu düşünüyorum, yazmadım ama. Hiçbir soruma mantıklı cevap vermedi. Hatalıyım, yanlış yaptım, sorulmadı deyip geçiştiriyor durmadan. Bir de cümleleri çok düşük, yabancı mısın dedin ona da cevap vermedi. Ya da yüzde yüz dürüst değil, bazı ayrıntıları saklıyor.

Son düzenleme:
Buda mı Hatice gibi (+) (-) 1 çocuğa sahipmiş.
Vay arkadaş ne tür bi hayat yaşıyosunuzda bu saçma troll işine girişiyosunuz

Gercegi aciklayinca ne dedi peki?

Of yine bir olaylı konuyu kaçırmışım inanmadım üzgünüm

Bu saatten sonra gerçekler işe yaramaz. Aynı yalanları size karşı taraf söylese devam edermiydiniz? Herkes hata yapar yapmışsınız bu zamana kadar düzgün bir hayatınız olduğunu yazmışsınız buda 38 yaşın nazarlığı olsun. Çokta asıp kesmeye gerek yok.

ya ilk sayfadaki yorumları okudum, sonrasına bakamadım açıkçası; ben sizin mesajınızdan "boşanmış" olduğunuz sonucunu çıkarmıştım, yanlış mı anladım ki acaba? hayır ilk cümlelerde yazıyor çünkü.
ben yaşınızı/boşanmış olduğunuzu belirtmemiş olmanız dışında bir sıkıntı göremedim. belli ki devam ettirmek de istemiyorsunuz, bence o yüzden sonucu (gidecek mi, terk edecek mi diye) düşünmeden durumu açıklasanız? rahat edersiniz herhalde sanki ya.
ayrıca 38 yaşında ve çocuk sahibi olup o kadar genç gösteriyor olmanız konusunda bence tebriği hak ediyorsunuz. sevmiyorsanız değerli vaktinizi boşa harcamayın çoluk çocukla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…