hatalıyım kabülümdür

nilvana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
251
126
33
52
insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım

antebe değil , Antep 'e...

İyi de ne olursa olsun 10 yaş fark muhakkak çok barizdir bence.
Kızınızı da sakladınız di mi?

Birşey hissetmiyorsun ayrıl

şu ilk cümlendeki eşine adamış kısmını işine olarak düzelt bacım millet eşinden ayrılmış kısmını kaba etleriyle okuyor anlama kıtlığı yaşıyor sana odunu verdikçe veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…