Size lan diye hitap eden bir erkekten bahsediyorsunuz, bu başlı başına saygı eksikliğinin göstergesi değil mi? Bize nasıl yaklaşıldığı, davranıldığı bizim nasıl müsade ettiğimize bağlı çoğu zaman. Bence ilk önce buna yoğunlaşın.Yine mi bu ilişki için konu aciyorsun diyeceksiniz haklısınız .Uzun bi ayrılığın ardından 1 hafta önce baristik herseyi duzelticem dedi Öyle de yapıyordu .Arkadaşlarıyla Tekirdağ a gidicekti dün telefonunu sarj etmemiş kızdım çünkü orada kalacaktı beni hiç mi merak etmiceksin dedim tartıştık sarj olayıni halletti tamam dedim gece seni çok seviyorum yazdım bir cevap bile vermedi annem ameliyat olacak kötüyüm biliyor aradım acmadı sonra kendisi aradı mesaj atmışsin neyin var dedi adımla hitap etti soğuk konuştu .Ben o kotuyken sırf mutlu olsun diye herseyi yapıyorum o bana düşman gibi konuştu sonra tamam askim uzatma dedi .neden benimle arkadasin gibi konuştun biri mi var yanında diyince uzatma işte lan diyip kapattı aradım acmadı.Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum
Öyle sinir hastası evet saygı eksikliği doğru ama bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz .sinirlenince ne dediğini bilmiyorSize lan diye hitap eden bir erkekten bahsediyorsunuz, bu başlı başına saygı eksikliğinin göstergesi değil mi? Bize nasıl yaklaşıldığı, davranıldığı bizim nasıl müsade ettiğimize bağlı çoğu zaman. Bence ilk önce buna yoğunlaşın.
Aynen öyle beni uzsede o uzulunce dayanamıyorum kiyamiyorum o ağlama Kıyamam diyor ama telefonu kapatıp gidecek kadar rahatHata paragrafın son cümlesinde saklı "kendimden bile vazgeçiyorum"
İlişki iki tarafın da fedakarlıkta bulunduğu ve bu fedakarlıkları içinden gelerek görev gibi görmeden yaptığı bir dinamiktir. Senin içinden geliyor belli ki ama onun gelmiyor. Ben olsam sevgisinden şüpheye düşerdim. Üzmek için söylemiyorum ama bir kişi ağlıyor mutsızsa ve diğeri bunu umursamıyorsa o ilişkide sorun var demektir.
Yani şimdi ne yapmam gerek ayrılmak mi"Kendimden vazgeçiyorum"işte hatan bu.
Aslında herşey çok açık. Sizi sadece ihtiyacı olduğunda yanında istiyo. Sizin kötü gününüzde yanınızda olmayan üstüne bide sizi üzen bi adamla hala niye berabersiniz? Size tek tavsiyem eğer ayrılorsanız ayrıldıktan sonra ne olursa olsun görüşneyin telefonunu bile açmayın. Çünkü sizin zaafınız bu. Ve o bunun farkındaYine mi bu ilişki için konu aciyorsun diyeceksiniz haklısınız .Uzun bi ayrılığın ardından 1 hafta önce baristik herseyi duzelticem dedi Öyle de yapıyordu .Arkadaşlarıyla Tekirdağ a gidicekti dün telefonunu sarj etmemiş kızdım çünkü orada kalacaktı beni hiç mi merak etmiceksin dedim tartıştık sarj olayıni halletti tamam dedim gece seni çok seviyorum yazdım bir cevap bile vermedi annem ameliyat olacak kötüyüm biliyor aradım acmadı sonra kendisi aradı mesaj atmışsin neyin var dedi adımla hitap etti soğuk konuştu .Ben o kotuyken sırf mutlu olsun diye herseyi yapıyorum o bana düşman gibi konuştu sonra tamam askim uzatma dedi .neden benimle arkadasin gibi konuştun biri mi var yanında diyince uzatma işte lan diyip kapattı aradım acmadı.Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum
Ben öyle yapardım ama önemli olan senin ne yapmak istediğin.Yani şimdi ne yapmam gerek ayrılmak mi
Aynen öyle bitiriyorum arıyor kendini haklı çıkarıyor kendimden nefret ediyorum onu affedip dönüyorum hemenAslında herşey çok açık. Sizi sadece ihtiyacı olduğunda yanında istiyo. Sizin kötü gününüzde yanınızda olmayan üstüne bide sizi üzen bi adamla hala niye berabersiniz? Size tek tavsiyem eğer ayrılorsanız ayrıldıktan sonra ne olursa olsun görüşneyin telefonunu bile açmayın. Çünkü sizin zaafınız bu. Ve o bunun farkında
Şimdi sinir hastası dediğiniz adam sizin için hayırlı mı bunun muhakemesinni yapın bence, eğer profesyonel yardım alınıyor ve uğraşılıyorsa ne ala. Ama ikinizin çözeceği bir durum değil bence.Öyle sinir hastası evet saygı eksikliği doğru ama bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz .sinirlenince ne dediğini bilmiyor
arkadaşlarımla olduğumu biliyorsun mutlu olmama fırsat vermiyorsun dicek yine haklı çıkacakniye ezdiriyon bu kadar kendini yazık değil mi sende insansın yol ver gitsin, hiç mi gururun yok ben de deli gibi seviyorum ama sevgilim böyle davransa çekip giderim insanın onuru gururu bir şerefi var ya...
Ve hep bunu yapıyorumHatan insanlara gereğinden fazla değer vermen.
Yardım alıyor ilaçta kullanıyor seviyor beni biliyorum ama ne zaman kötü olsam yokŞimdi sinir hastası dediğiniz adam sizin için hayırlı mı bunun muhakemesinni yapın bence, eğer profesyonel yardım alınıyor ve uğraşılıyorsa ne ala. Ama ikinizin çözeceği bir durum değil bence.
Hayatınızda bir sinir hastası varken,güzel ve doğru bir ilişki olasılığını da elinizin tersiyle itiyorsunuz. Ne kadar ileri gidecek bu ilişki, evliliğe gitse düzelecek mi? Herşey size bağlı..
Nerden biliyorsun sevdiğini?Yardım alıyor ilaçta kullanıyor seviyor beni biliyorum ama ne zaman kötü olsam yok
Her seferinde anlayıp başa dönüyorumbu adamdan cacık olmayacağını ne zaman anlicaksın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?