G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #141 0 sapsikgzm .!.: çok saçma bu yaptığı Genişletmek için tıkla... Keşke nedenini bilsem
shudaninciler Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2014 602 140 83 31 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #142 daha öncede olmuştur mutlaka hiç sormadınmı neden basklarının ynında bunu yaptığını
G Gizmopoli Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2014 571 60 43 İstanbul 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #143 sapsikgzm .!.: daha öncede olmuştur mutlaka hiç sormadınmı neden basklarının ynında bunu yaptığını Genişletmek için tıkla... Inan bilmiyorum off canım çok yoruldum
sapsikgzm .!.: daha öncede olmuştur mutlaka hiç sormadınmı neden basklarının ynında bunu yaptığını Genişletmek için tıkla... Inan bilmiyorum off canım çok yoruldum
jasse Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 3.630 5.578 198 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizmopoli #144 Gizmopoli .!.: Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum Genişletmek için tıkla... Hatam ne anlamıyorum mu dedin?bak kırmızıyla işaretledim. Bir erkeğe bu derece köle olmak?çok büyük eziklik çok...
Gizmopoli .!.: Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum Genişletmek için tıkla... Hatam ne anlamıyorum mu dedin?bak kırmızıyla işaretledim. Bir erkeğe bu derece köle olmak?çok büyük eziklik çok...