Zaten küfür de ediyordu sonra düzeldi gibi ama hala sinirlenince ediyorhatan üstüne fazla düşmen, fazla değer vermen, bırak o sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. aramıyorsa sende arama, niye kendini zorla aratmaya ilgilendirmeye çalışıyorsun, içinden gelmezse senin itelemenle yürümez.
böyle ilişki olur mu, olmaz. hatasını anlar belki düzelir, düzelmezse yoluna bakarsın. sinirli diye herşeyini hoş görürsen bugün lan diyen, yarın küfreder.
Birde ben aynısını yapınca onun gibi sevmiyor oluyorum sende böyle yapıyorsun diyorum bi ton şey diyor susuyorum off hasta olucam umrunda değil o suan denizde keyif yapıyorhatan üstüne fazla düşmen, fazla değer vermen, bırak o sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. aramıyorsa sende arama, niye kendini zorla aratmaya ilgilendirmeye çalışıyorsun, içinden gelmezse senin itelemenle yürümez.
böyle ilişki olur mu, olmaz. hatasını anlar belki düzelir, düzelmezse yoluna bakarsın. sinirli diye herşeyini hoş görürsen bugün lan diyen, yarın küfreder.
2. Bi sans isteyen insan o yaptiklarini bir daha yapmaz sansini duzgun kullanmak adina sen affettikce ona beni bidaha kirabilirsin diosun bence olmus iliskinizBunu defalarca yaptım aradi acmadım defalarca aradı pişmanım dedi ağladı dayanamadım affetim başa döndüm .onun için ortam arkadaşlar keyif daha önemli ben aglamisim kimin umrunda .
Çok haklısın cokk2. Bi sans isteyen insan o yaptiklarini bir daha yapmaz sansini duzgun kullanmak adina sen affettikce ona beni bidaha kirabilirsin diosun bence olmus iliskiniz
Birde ben aynısını yapınca onun gibi sevmiyor oluyorum sende böyle yapıyorsun diyorum bi ton şey diyor susuyorum off hasta olucam umrunda değil o suan denizde keyif yapıyor
Şimdi yani ne yapim ayrılim mi yoksa onun gibi davranıp önemse miyim mi arasa acmayip soğuk olim ilgisiz mi ?bak işte gördün mü, değer mi.
sen onu alıştırmışsın, ayna gibi ol, ona kendisini yansıt, o nasılsa sen de öyle ol, gidecek diye de korkma.
merak etme gidecek adam, başının üzerinde taşısan da gider.
Peki o zaman öyle yapıcam çok sağ olunonun gibi davranırsan, konuşarak anlatamadığını, yaşatarak anlatırsın.
Ama bunu önceden denedigimde Beni anlamadi ve ben hatalı oldumonun gibi davranırsan, konuşarak anlatamadığını, yaşatarak anlatırsın.
Normalde Samimi de konuşur biri olsadayaninda biri varken samimu konusamamasini anlarim da, uzatma iste lan ne demek?
kiz onun gbi davraninca sen zaten sevmiyosun diyen, anlamayan bi adam.. hic sanmam ki ayni sekilde davraninca ders cikarsin, hata etmisim desinonun gibi davranırsan, konuşarak anlatamadığını, yaşatarak anlatırsın.
önemseme onu. kör aşık gibi değil, normal biri gibi ol.
Ama bunu önceden denedigimde Beni anlamadi ve ben hatalı oldum
Aynen öyle bu sefer sende böylesin bide bana laf ediyorsun diyorkiz onun gbi davraninca sen zaten sevmiyosun diyen, anlamayan bi adam.. hic sanmam ki ayni sekilde davraninca ders cikarsin, hata etmisim desin
O kadar istediği yöne çekiyor ki herseyiişine gelince öyle bir anlar ki.
bundan sonra sana senin gibi davranıcam diye belirt sende.
Normalde Samimi de konuşur biri olsada
kiz onun gbi davraninca sen zaten sevmiyosun diyen, anlamayan bi adam.. hic sanmam ki ayni sekilde davraninca ders cikarsin, hata etmisim desin
ama bu adam birşeylerden ders alması lazım.
bakın daha önce de ayrılmışlar, tabiri caizse tövbe etmiş. şimdi de lanlı falan konuşmalar.
olmuyorsa zaten fazla zorlamamak lazım. çünkü hafiften küfürler başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?