Biraz öyleyim açmazsa defalarca ararımtabii bu onu haklı göstermez..ama çokmu ısrarcısın..
Okudum canım seninkide benzeri .biz şimdi onları böyle konuşuyoruz onlar ne yapıyor gülüp geçiyoryazdım buralarda knular arasında okuyabilirsin
sen dusun kararını ver, ona gore zaten hava hos, böyle devam ederse sen kat be kat uzulmeye devam edeceksin
Bunuda düşündüm söyledim o kadarda değil abartma dedi zaten tedavi görüyorYa birgün kendini kontrol edemediği bir an sana şiddet uygularsa?
aynen oyle, o yuzden yeni bi kararla haftaya baslamak lazım yarınOkudum canım seninkide benzeri .biz şimdi onları böyle konuşuyoruz onlar ne yapıyor gülüp geçiyor
Aramicam beklicembence aramasan mesaj yazmasan o seni arar..ona vazgeçilmezmiş gibi hissettirirsen seni bırakır..
ayy neden öyle yapıyorsunki..sanki adam yolunu kaybetti küçük çocukta..bir kez arasan bir daha aramasan o sana döner zaten..ayarı kaçırmışsın canım..Biraz öyleyim açmazsa defalarca ararım
Biri anlatsa bu olayı aynı senin dediklerini derim ama elimde değil yapim bu .arkadaşlar a karşıda çok değer veririm.sende alma o zaman . canım bence sen hayatına başka şeylerde kat tüm dünyan sevgilin olmasın.ama bunu sevgilinle beraberken yavaş yavaş yap. yani bir ilişki yaşıyorsunuz olur yada olmaz 2 ihtimal var yürümeyedebilir. hayatının odak noktası sevgilin olmasın .çünkü odak noktanla ayrılınca bu sefer toparlanmak daha zor oluyor. o yüzden hayatına seni mutlu edecek başka şeylerde sokmalısın.sana söylüyrum ama böyle şeyler birazda yapıyla alakalı bende pek yapamıyorum. inşallah yapabilirim.
Sen ne yapmayı düşünüyorsunaynen oyle, o yuzden yeni bi kararla haftaya baslamak lazım yarın
Elimde değil ki yani o suçsuz mu ısrar ederek hata mi yapıyorumayy neden öyle yapıyorsunki..sanki adam yolunu kaybetti küçük çocukta..bir kez arasan bir daha aramasan o sana döner zaten..ayarı kaçırmışsın canım..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun
Ahh ahh ne desek boş..Bunuda düşündüm söyledim o kadarda değil abartma dedi zaten tedavi görüyor
aynen bende senin gibiyim keşke böyle olmasam Allah ım inşallah bir daha hayatımıza biri girerse böyle yapmayalım.bak ben yarın dr a gidicem sırf kendimi kontrol edemediğim için. şimdi iyiyim Allah a şükür ama bak biz ayrıldık o benden ayrıldı 6 ay hiç mesajlaşmadık. ayrılmadan öncce onun bu davranışları yüzünden dengem alt üst olmuştuu neyseki kendimi toparladım . salak kafam bu kadar zaman aramadım sormadım geçen gün mesaj attım 2 hafta olmuştur o zamandır işte dün yine bana geldiler. kendimi kontrol edmedim. bak ben böyle oldum sana ders olsun sen benim gibi olma.Biri anlatsa bu olayı aynı senin dediklerini derim ama elimde değil yapim bu .arkadaşlar a karşıda çok değer veririm.
Bendede yokoturcam anlatıcam kendisine, ailemin dusuncelerini kendi dusuncelerimi, boyle devam edemem ailemi karsıma alamam diyecegim..baska oluru yok gibi ?
eve bence üstüne düşüyorsun bunaltıyorsun..Elimde değil ki yani o suçsuz mu ısrar ederek hata mi yapıyorum
Seni dinlicem canım ama Bi kaç kişi beni suçlu bulmuş kafam karıştıaynen bende senin gibiyim keşke böyle olmasam Allah ım inşallah bir daha hayatımıza biri girerse böyle yapmayalım.bak ben yarın dr a gidicem sırf kendimi kontrol edemediğim için. şimdi iyiyim Allah a şükür ama bak biz ayrıldık o benden ayrıldı 6 ay hiç mesajlaşmadık. ayrılmadan öncce onun bu davranışları yüzünden dengem alt üst olmuştuu neyseki kendimi toparladım . salak kafam bu kadar zaman aramadım sormadım geçen gün mesaj attım 2 hafta olmuştur o zamandır işte dün yine bana geldiler. kendimi kontrol edmedim. bak ben böyle oldum sana ders olsun sen benim gibi olma.
Ne yapim pekieve bence üstüne düşüyorsun bunaltıyorsun..
Sinirlenince ne dedigini bilmiyor: affedeyim. Birileri yanindayken geriliyor konusamiyor: affedeyim... simdi olmaz affedeyim. Beni incitti ama olsun affedeyim..... hayatınız boyunca affedeceginiz cok sey olacak demek ki... biz bayanlar biriyle birlikte iken neden hayatta başka birileri mumkun degilmis gibi olur butun hayatimizi ona endekse ederiz bilmiyorum. Erkekleri bu hale getiren de kizlarin bu akilalmaz hatalari bence... başarılar dilerim ama hayatniz bouunca uzulen sadece siz olacaksınız gibi gorunuyor... sevgiler.Öyle sinir hastası evet saygı eksikliği doğru ama bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz .sinirlenince ne dediğini bilmiyor
bence sakin ol onun san dönmesini bkle hiç bir adı atma..dönecek bence..sabırsızlanma oyalan birşeylerle...Ne yapim peki
bak canım seni suçlu bulmakta haklılar çünkü bunu bende yapıyorum benimle ilgilenmesini istiyorum ilgilenmeyincede ben mesaj atıyorum şarkı gönderiyorum vs. aslında olması gereken tam tersi. şimdi ben bu adamı sevdiğimde başlarda tam tersiydi.sonradan peki neden böyle oldu? çünkü o oyun oynuyor kaçan kovalanır derler ya o senden uzak durdukça sen onun peşinden gidiyorsun. o da bunun farkında. o seni adam yerine koymadığı için sana böyle davranıyor sende buna müsade etmiş oluyorsun. şimdi sen düşün . kendini onun yerine koy.mesela biri sürekli seninle ilgileniyor seni mutlu etmek için birşeyler yapıyor.sen onun gibi yapmazsın dimi.üfff bende yapmam çünkü biz iyi niyetliyiz. ama o öyle değil işte.o nasıl olsa sen onun elindesin onu bırakmazsın diye bakıyor.belki bıraksanda umurunda olmayacak çünkü kendine değer vermediğini düşünüyor sen böyle davranıncaSeni dinlicem canım ama Bi kaç kişi beni suçlu bulmuş kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?