Hatam ne anlamıyorum

Biraz öyleyim açmazsa defalarca ararım
ayy neden öyle yapıyorsunki..sanki adam yolunu kaybetti küçük çocukta..bir kez arasan bir daha aramasan o sana döner zaten..ayarı kaçırmışsın canım..

Biri anlatsa bu olayı aynı senin dediklerini derim ama elimde değil yapim bu .arkadaşlar a karşıda çok değer veririm.

Biri anlatsa bu olayı aynı senin dediklerini derim ama elimde değil yapim bu .arkadaşlar a karşıda çok değer veririm.
aynen bende senin gibiyim keşke böyle olmasam Allah ım inşallah bir daha hayatımıza biri girerse böyle yapmayalım.bak ben yarın dr a gidicem sırf kendimi kontrol edemediğim için. şimdi iyiyim Allah a şükür ama bak biz ayrıldık o benden ayrıldı 6 ay hiç mesajlaşmadık. ayrılmadan öncce onun bu davranışları yüzünden dengem alt üst olmuştuu neyseki kendimi toparladım . salak kafam bu kadar zaman aramadım sormadım geçen gün mesaj attım 2 hafta olmuştur o zamandır işte dün yine bana geldiler. kendimi kontrol edmedim. bak ben böyle oldum sana ders olsun sen benim gibi olma.

Seni dinlicem canım ama Bi kaç kişi beni suçlu bulmuş kafam karıştı

Öyle sinir hastası evet saygı eksikliği doğru ama bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz .sinirlenince ne dediğini bilmiyor
Sinirlenince ne dedigini bilmiyor: affedeyim. Birileri yanindayken geriliyor konusamiyor: affedeyim... simdi olmaz affedeyim. Beni incitti ama olsun affedeyim..... hayatınız boyunca affedeceginiz cok sey olacak demek ki... biz bayanlar biriyle birlikte iken neden hayatta başka birileri mumkun degilmis gibi olur butun hayatimizi ona endekse ederiz bilmiyorum. Erkekleri bu hale getiren de kizlarin bu akilalmaz hatalari bence... başarılar dilerim ama hayatniz bouunca uzulen sadece siz olacaksınız gibi gorunuyor... sevgiler.

Seni dinlicem canım ama Bi kaç kişi beni suçlu bulmuş kafam karıştı
bak canım seni suçlu bulmakta haklılar çünkü bunu bende yapıyorum benimle ilgilenmesini istiyorum ilgilenmeyincede ben mesaj atıyorum şarkı gönderiyorum vs. aslında olması gereken tam tersi. şimdi ben bu adamı sevdiğimde başlarda tam tersiydi.sonradan peki neden böyle oldu? çünkü o oyun oynuyor kaçan kovalanır derler ya o senden uzak durdukça sen onun peşinden gidiyorsun. o da bunun farkında. o seni adam yerine koymadığı için sana böyle davranıyor sende buna müsade etmiş oluyorsun. şimdi sen düşün . kendini onun yerine koy.mesela biri sürekli seninle ilgileniyor seni mutlu etmek için birşeyler yapıyor.sen onun gibi yapmazsın dimi.üfff bende yapmam çünkü biz iyi niyetliyiz. ama o öyle değil işte.o nasıl olsa sen onun elindesin onu bırakmazsın diye bakıyor.belki bıraksanda umurunda olmayacak çünkü kendine değer vermediğini düşünüyor sen böyle davranınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…