Hatamı yaparım.. Nasihata ihityacım var ablalar,kardeşler..

benim de bi arkadaşım senin gibiydi yanında olmaktan pek zevk almazdı konuşacak konu pek bulamazlardı. evlendi 2 yıl önce şuan çok pişman üstelik çocuğu oldu. içine sinmiyosa evlenme bence, aile de çok önemli. ailen neyini beğenmedi o ailenin?

kültr farkımız cok bizde gelin tarafına cok onem verilir ozel hissettirilir hatta bize ozgü değil genelde olması gereken odur.. bizimkiler onların evinden memnuniyetsiz ayrıldılar.. babası annesi cimrilik yaptılar annemlerin de dikkatnden kaçmadığına göre farkında olarak yapılms gibi.. bende pek zewk almıyorum,ben cvıl cıvılım içim kaynar ama onun yannda bende buz gibi biri olucam yakında ((((((8

evet çok iyi anlıyorum canım seni. bizde de öyle belki okumuşsundur ben de 3 aydır biri ile görüşüyodum görüştüğüm kişinin ailesi tanışmaya geldi bizimle, elleri bomboş gelmiş bi de taa kaç saat uzak yerden geliyolardı. daha sonra görüştüğüm kişinin de cimri ve görgüsüz olduğunu iice anladım ve şutladım şuan aynı ortamda çalışıyoruz ne kadar zor olsada benim için mantıklı davranmak zorundaydım bu benim hayatım çünkü.. peki görüşme sürecinde anlamadın mı çok sessiz biri olduğunu?

eğer gerçekten onunla konustugunda bile bırak yanında olmayı falan mutlu değilsen ne kendine ne de karşındakine bu kötülüğü yapma canım sonradan emin ol çok çok pişman olursun.evlendiğinde belki çocugumuz olsa düzelir hatasına düşersin belki de.ben 24 yaşındayım annemle babam da beni belki mutlu olurus diye dünyaya getirmiş ama sonunda boşandılar bu kötülüğü kimseye yaşatma...

biz genelde 4 5 ayda bir görüşüyorduk o yanıma gelir bir günlüğüne bir yerlerde kalırdı yanyana da kalamazdık ben rahat bi kız değilim cunku. o istanbulda benim yasadığım yere gelirdi. yada günü birlik.. nişanladık sonradan daha cok hissetmeye basladım annemlrle felan sohbet etmiyor susuyor bişi sorarsalar cewap veriyor. benimkilerde pinti ailemle tamamen ilişki kesilecek gibi geliyor evlenince de ( bırakmak istiyorum ama nie korkuyorum nie cesaret edemiyorum deliricem

benimkilerde pinti derken benim kayınvalidelerde(( arayı cok fazla hesaplı harcıyorlar kendi aile ilerinde boğazlarına harcarlar ama anneme getirdikleri hediyeyi ise ben giymem 5 milyonluk genc işi badi getirmiş (

Son düzenleme:

dediğin gibi hiç mutlu değilim beni mutlu edemiyor nişanlanmadan once bu kadarını anlamamıstım evlenince mutlu oluruz diyo mutlu ederim dio sanki normalde cok mutlu ediyorda evlenince hevesler gidince nolcak heves derken canım-cicim dönemi (

Keyifli vakit geçirmedğin birisiyle hayatı kendine işkenceye mi çevirmek istiyorsun? Ben olsam istemezdim çünkü açıkçası benim için sevdiğim insanın yanında nasıl vakit geçirdiğim çok önemli ileride daha da monotonlaşacak hem

yani benim bakış açımdan sırf eğlenemiyorum diye bu yoldan dönülmez ki zaten evlilik eğlence değildir tabi ki güzel oalylar da olur ama bu eğlenemiyorum diye bitirme sebebi olamaz ama başka sebepleriniz varsa bilemem bu sebepten başka ciddi anlamda geçerli bir sebebiniz varsa bitirin gitsin o halde. ayrı şehire gitme durumu da şimdiye kadar buraya kadar gelmiş yani gülü seven dikenine katlanır aile hasreti zor ama bu da tatlı ayrılıktır yani hakkınızda hayırllısı olsun.

hatanın neresinden dönersen kardır bunu hiçbi zaman unutma ileride sorun yaşadığında daha kötü olucaksın daha cok üzülüceksin kendini cok yalnız hissediceksin...

bence çok iyi düşün artılarını ve eksilerini tart ona göre karar ver....ama şunu söyleyeyim ki evlendikten sonra boşanmak çok zor inan bana.çok iyi düşün evllik çok önemli pişman olacağın birşey yapma hayatın mahvolur nişanlın ve sen ne iş yapıyorsunuz seni endişelendiren şey nedir bir de cinsel birleşme oldu mu aranız da?

canım aileden önce sana değer veriyor mu? ilerde şöyle yapcam böyle yapcam sözleriyle olmuyo. şuan değer verip vermemesi çok önemli. bir de tabi onun yanında çok mutlu olmalısın. insan nişanlılık döneminde en çok mutlu olur. iyi düşün bence geri dönüşü olmayan bir yola gireceksin sonuçta

eğlence değilde sen gezerken dolaşıken zewk almadığın biriyle evlenirmisin? ayı seylere gülmüyoruz zıtız gibi beni cok seviyor diye hep göremedim bazı seyleri

veriyor değer ama cok kotü kırdığı zamanlar oldu.. incindim soğumama neden olduğu zamanlar oldu.. üzülüyorum tüm hayallerim gitti sanki
aileme önemsemediler bile ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…