- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
Ben seni anlamıyorum.
4 yıldır berabermişsiniz ama nişanlını yeni tanıyor gibisin.
Tanıdıkça beğenmiyorsun.
Başlıkta manidar bir yazım hatası var:
Hata mı yaparım ? yazacağına...
Hatamı yaparım yazmışsın :)
Hatamı yaparım,nikahımı kıyarım.
Evlilik yoluna nasıl girdiğin önemli.
Nasıl karar aldınız ki evlenmeye? ya da görücü usulü mü birbirinizi tanımadan mı?
Belkide evden ayrılma korkusudur, evlilik fobisidir.
eger bu evliligi istemiyorsan aklinda ufacikta olsa bi suphe varsa evlenip hata yaparsin derim,
nisan atmak bosanmaktan daha kolay hem senin hem karsi taraf icin...
4 yillik birlikte oldugunuda diger konunda yazmissin canim...
he doğrudur ben onların görünmüyor sanıyordum :) acaba evlilik fobisimi :S ama yok diyorum kendi kendime oyle olsa onla gezer tozarken cok mutlu olurdum yanında huzurlu olurdum dimi
eger evlenmege degecek iyi huylu biriyse ayrılma zamanla seversin.
aslinda evlilik fobiside olabilir ama diger konularinada baktim karsi tarafin herseyi sizin tarafin gozune batiyor ailelerde uyusmuyor sanki ve sende sogumussun nisanlindan bilmiyorum simdi ne desek yanlis olur aslinda en iyisini sen bilirsin ama yan yana geldiginde mutlu olmadigin insanla ayni evde mutlu olabilecekmisin bilemiyorum belkide aradaki mesafede boyle sorun yaratiyor olabilir yani onu ozluyormusun gordugunde kalbin atiyormu bunlarda onemli...:26:
evlenmeyi benim kadar isteyen yoktur suan diyorum esyalarım olucak evim olcak kendi mutfağım hayatım olcak diyorum seviniyorum ama dediğin gibi aileler cok farklı ben onlardayken cok donup kalıyorum.. nişanlım tarzımın biraz dsında aktifliği cok farklı ben deli dolu güler yüzlü bi kızımkenime güvenim de kalmadı sanırım psikolojim bozuluyor hızla.. kalbim ağrıyor artık düşünmekten deli olmazsam iyidir diyorum.. yok heyecanlanmıyorum eskisi gibi
Boşanmak ayrılmaktan kat kat zor ve yıpratıcıdır.Emin değilsen evlenme.
emin değilim ama onun kadar sadık biri cıkar mı karsıma diye düşünüyorumsenin resmin ne güzel MAŞALLAH cok bğendim.
Bende haziranda nişanlanıyorum kısmetse 2013 yaza evlenicem.Ve ben boşanmış bir kadınım o yüzden net bir cevap yazdım sana.Emin değilsen sakın evlenme.Daha sonra daha çok pişman olursun.Her şekilde acı çekiceksin ama acını sen seçiceksin bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?