- 26 Ekim 2015
- 565
- 229
- 23
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Teşekkür ederim ♡Ayy süper görünüyor ağzımın suyu aktı resmen
Teşekkür ederim canımmmDombik muhteşem görünüyor,ellerine sağlık
Ben ki şerbetli tatlı sevmem ama bir çatal alasım geldi o altın sarısı kızarmış halini görünce.
Yarışmada başarılar dilerim.
Bayilirim kunefeye guzeeel bir kunefe yemek bazen zor olabilyor ama seninki enfes gorunuyor
Teşekkür ederim kızlarKünefeeeeee
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim.
Hemen yaparım deadline ♡♡Dombik hatayli misin sen ne iyi yaptın da kunefeyle katıldın ya bayılırım hatayli ev arkadaşım sayesinde uni deyken her ay künefe yerdik tek tek tatlıci gezerdik oy verirdi en yakın tadi bulmaya çalışirdi sonra bulduk bir yer okul bitene kadar da düzenli olarak yemisligimiz var yani bir ara da yengesi yapmıştı evde çok güzeldi ya onun sayesinde bende bir künefe manyağı oldum burda da buldum künefeci gidip yiyorum nadir de olsa ya Ayy anilarimi deprestirdinuzun lafın kısası benim oyum sana başka tarife vermeye elim gitmez zira sanırım ama askolsun canım çekti bana da yapsana ne olur
Ne kadar güzel ya bence de kendin yap canım dışarda ne olduğu Belli olmuyor hakikaten kunefe yapmayı denedim ben aslında küçük tepsisi var bizde hataya gidince almıştık ama buralarda peynirini bulamadığımiz için yapamadık sonra buldum biyerde ama aynı olmadı birde kadayifta farklı oldu kalın sanırım buralardakiler olmadı yani yada ben beceremedimHemen yaparım deadline ♡♡
Teşekkür ederim canım evet gerçek lezzeti dışarıda bulmak zor oluyor. Birde ben dışarıdan yemeğe biraz mesafeliyim. Mümkün olduğunca elimden geldiğince evde yapmaya özen göstermeye başladım. Anladım ki daha içime siniyor böyle içinde dışında ne olduğunu biliyorum artık. Birde anne olduktan sonra bu yönde geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Kızım dışarıdan hazır bişeyler yemesin diye. Geçen süt burger yaptım kızıma nefis oldu :)
Teşekkür ederim:)Ellerine sağlık. Bir kere yemiştim sadece, benim damak zevkime uygun bir tat değil :) Sevenleri çok ama..
Dene bence ilkinde ikincisinde belki zorlanırsın ama üçüncü kesinlikle güzel olur :) tavsiye ederim:) teşekkür ederim canım benim♡♡Ellerine sağlık dombik,en çok cooss sesi itinayla duyulur kısmını sevdim
Bu arada böyle uzaktan bakınca kolay gibi görünüyor ama denesem becerebilirmiyim ki,birde peyniri özel mi olmalı bunun,nereden bulucam ben ya,gece gece canım çekti,çok güzel görünüyor,düşünsene yanına bir de kaymak,offff yeme de yanında yat
Teşekkür ederim :)Geceleri adetimizdir eşimle hadi bir künefe yiyip gelelim demek :) severim kendisini epey. Lezzetli görünüyor senin künefende ve anlatışınıda beğendim aşama aşama resimleri koymuşsun resimlerin hepsini toplu koymamışsın. Başarılar dilerimm
Teşekkür ederim aus :) hangisini yapacaktın? Yap bence üşenme ne kadar zamanını alır kiEllerine emeğine sağlık .
Katılsam bende tatlı yapacaktım ama üşendim
Başarılar dilerim ....
Teşekkür ederim aus :) hangisini yapacaktın? Yap bence üşenme ne kadar zamanını alır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?